Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 24
Iulia P. spune:
Salut!
Sunt Dragos, sotul Iuliei.
Iulia n-a sosit inca acasa, este inca la spital.
A nascut la timp, conform planului, in 14 noiembrie (cca. trei sferturi de ora dupa pranz).
Atat Iulia cat si bebe-ul, David William, sunt bine, se recupereaza dupa efortul de marti.
David a avut la nastere 4,16 kg (9lbs 3ozs) si 54 cm lungime. Nasterea a avut loc la spitalul Civic din Ottawa.
Tatal si fratiorul cel mare sunt 
(Fotografii in curand
...)
Mesajul pe care l-am trimis prietenilor si rudelor:
It’s a boy!
We are thrilled to announce the birth of our second child, David William Popa, weighing 9 lbs 3 ozs (4.16 kg)! David was born on November 14, at 12:47 p.m., at the Ottawa Hospital Civic Campus. Both mom and baby are doing great. Thomas, who’s now a big brother, was delighted to meet his brand-new sibling for the first time this evening -- he insisted on buying the baby a happy-face helium balloon, which in the rush of the moment he forgot in the car.
Proud grandparents are Maria and Cristian Pescarus (Quebec City), and Elena and Constantin Popa (Romania). Thomas happened to be born on one grandmother’s birthday; David, just by chance, on the other grandmother’s birthday. Needless to say, both grandmothers are excited and amazed at this lovely twist of fate.
Dragos 
asiza spune:
Buna dimineata, fetelor!!!
N-am mai vorbit de peste 2 zile, ca alaltaieri am umblat hai-hui in vizite...ba pe la mama, ba pe la prietene...iar ieri m-am enervat ingrozitor ca nu a mers forumul toata ziulica...
!!! Asa ca, uitandu-ma asa pe diagonala ce s-a mai intamplat, am constatat ca am ramas datoare cu cateva chestiute...

Panaa...sper sa primesti si cu intarziere
...Sa ai parte numai de bucurii si tot ce altvceva iti doresti in viata!!!
Laura13, FELICITARI!!!! Sa-ti traiasca
, sa fie sanatos si mancacios!!! Nu ne spune si noua cineva cum il cheama pe bb -le Laurei???
Carla, tzinem pumnii...Doamne ajuta sa fie totul bine!!! 
DeeA, bine ai venit printre noi!!! Te-am trecut in listuta si te asteptam la discutii!
Alex, Roxanica, Chinico 

In rest, va spun ca noi suntem relativ bine, cu INGROZITOARE dureri de spate, dar cu un bb foarte miscaret la bord!!!
Intrebare pentru cunoscatoare: Ce sunt acelea ADERENTE (pot aparea eventual dupa operatia cezariana) si de ce/cum se fac???
Ma duc sa citesc din urma ca am muuuuuuulttt de recuperat!!!
Oana
34+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Iulia.P, taticul si fratiorul...sa va traiasca baietelul David William, sa va aduca numai bucurii in viata si sa fie sanatos!!! Asteptam pozele in curand!!! Iar Iuliei ii dorim insanatosire grabnica si mult laptic pentru bb!!! Cum a nascut Iulia: C section sau nastere normala???
Oana
34+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Donia spune:
Felicitari Iulia, felicitari Dragos! Bine ai venit pe lume David, iti doresc sa ai o viata frumoasa alaturi de mama, tata si fratiorul mai mare!
Mandre trebuie sa mai fie si bunicile!
Dragos, transmite-i Iuliei ca ii doresc sa se refaca repede, David a fost mare, probabil nasterea n-a fost floare la ureche.
carla, ai grija de tine, sa ajungi cu bine si sper sa primim vesti cat mai repede!
aelita, imi pare rau de bunica ta!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Pacat ca nu poti sa fii acolo, dar acum e mai important sa stai cuminte acasa, cred ca si ea te-ar fi sfatuit la fel.
Tare frustrant la ecografie, nu? Dar important e ca bebe e bine, stii doar ca masuratorile pot avea erori mari... si daca medicul a fost si grabit e cu atat mai posibil sa fie greseli.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
asiza, citeste pe link postarea lu Allure:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=71751&whichpage=2
Deci practic aderentele sunt cicatrici interne care se vindeca defectuos, cu tesut care creste anapoda. Eu am mai citit ca riscul de aderente creste dupa cezariene multiple, nu dupa una sau doua. Dar desigur depinde de fiecare persoana in parte, modul in care se cicatrizeaza o plaga e diferit in functie de foarte multi factori individuali.
Si uite www.emedicinehealth.com/adhesions_general_and_after_surgery/article_em.htm" target="_blank">aici mai multe info.
deeA, bine ai venit! Spune-ne mai multe despre tine, ai nascut deja sau esti inca in asteptare?
biabaus, ce descrii tu, cu dureri de spate pot sa fie contractii... Mai urmeaza sa devina regulate si inseamna ca esti aporape de momentul cel mare. Tin pumnii daca e sa fie astazi!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
buna dimineata tuturor
ieri a fost tare nasol, nu a mers forumul nici de frica, dar vad ca s-a rezolvat p[roblema.
deeaa bine ai venit printre noi!
aelita imi pare rau de bunica, dar esti o fericita ca ai avut-o in viata atata timp. eu nu mai am de mult bunici si tare mi-as fi dorit sa imi mai fie alaturi.
ciudat control, important e insa ca bebe e bine.
carla tinem pumnii pt bebe alexandra!
azi mergem si noi iar la eco, dar de fapt il asteptam pe dr nostru ca pe painea calda saptamana viitoare. azi e doar asa, sa nu imi reprosez mie nimic, o sa imi zica in continuare ca e mai micuta, asta e, sunt curioasa ce mai spune de placenta si o sa o pun sa imi masoare si colul, ca tot cu ochii in monitor sta cand face treaba asta si nu e un efort prea mare din partea ei. ar fi bine insa sa nu uit, ca uneori dau semne avansate de imbatranire prematura!
chris
36+
alexandra
doradora spune:
ce va ziceam de imbatranire prematura? am uitat ca cel putin gestational intram in sapt 37! gata, am schimbat si saptamana!
chris
37+
alexandra
asiza spune:
Irina, imi pare rau ca nu-ti pot raspunde la intrebari...alea erau postari de-ale unei colege comune de forum, trimise catre noi acum cateva luni de catre Madaluta sau Ingerasa, daca nu ma insel...n-o stiu pe tipa care le-a scris! Eu doar am retrimis materialul catre voi, fiind de actualitate din nou! Sorry!!...Ai primit parola la mail-ul comun?
Chinico, asadar ai ales solutia de mijloc: ciocolata!
...asa fac si eu, ca m-am cam saturat sa aud pareri contradictorii despre ce-i bine si ce nu!!! 
Cristina, a avut Georgia rabdare sa vina bunica??? Cum esti?
Alex, ma tot gandesc la tine...de ce nu ti se poate face anestezie, acolo la voi, daca ceri???? Ca tot n-am priceput...
Marcela, sa vii cu vesti azi, de la monitorizare! 
Crinutz, eu nu am facut niciun vaccin de genul carora intrebai, deoarece nu mi-a fost recomandat si am inteles ca era indicat cu muuuultiii ani in urma pentru a te feri de eventuale infectii datorate conditiilor neigienice in care aveau loc nasterile, insa stiu fete care l-au facut...Optiunea va apartine!]
Donia, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste implicarea taticului in viata de familie!!!! Al meu e implicat deja, a venit cu mine la fiecare ecografie si abia asteapta sa-l vada pe bb...ii e si lui putin teama, normal, dar cred ca ne vom descurca excelent amandoi, mai ales ca el e mai putin panicat decat mine si cred ca va reusi sa pastreze un echilibru, daca pe mine ma apuca depresiile post-partum si alea alea...
Ramona, bine ai revenit acasa si printre noi!!! Ce face bb??? pe cand poze??? 
Atudor, cum esti??? Ti-au mai trecut gandurile negre??? Sper ca da!!! Uite, multi pupici de incurajare...

RoxanaC, bine ai revenit acasa...cat despre problema lui Calinut, nu stiu nimic,dar merg sa citesc de indata ce trimit mesajul asta...Oricum, eu nu-ti spun sa nu-ti faci griji...n-o lasa asa, mergi la medic, la un pediatru bun, poate chiar consulti vreo 2 medici si decideti ce e mai bine pentru fiul vostru...Curaj si sa ne tii la curent...

Aelita, imi pare rau pentru bunicuta ta!!! D-zeu s-o ierte! 
Donia, multumesc pentru informatii...citesc imediat si ma lamuresc!!! 
V-am pupacit pe toate...cred ca merg sa ma bag la tura 2 de somn...
Oana
34+ cu
Denis Cristian
Disney bb
doradora spune:
si pe mine ma doare spatele, dar doar in dreapta, sper ca nu pleaca bebe la plimbarica de una singura... plus ca e inca in copac... v-am zis, nu pare sa stie ca de obicei se iese pe jos, nu pe sus!
si daca tot ma plang, ma dor genunchii!!! are cineva unii de schimb?
chris
37+
alexandra
doradora spune:
nu mai stie nimeni nimic de dolores? cat o mai sta in spital? ca deja ii ajunge...hai acasa cu bebe david!
chris
37+
alexandra