Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 22
dianocica spune:
fetelor chiar nu mai stiti nimic de miro, kokorina?
mmonique ne luam de mana. bine ca sunteti amandoi bine
dianocica,
35s cu
david alexandru
dandusa spune:
Multi pupici de la noi pentru voi ,ca azi nu prea am avut timp sa va scriu...Crinuta mea este cumintica si am profitat si eu...,azi am facut curatenie cu mama...,ca doar deaia este la mine...Ma simt mult mai bine...,inca mai am scurgeri ,dar este normal...,mi-am studiat podoaba in oglinda...si tare mult imi place cum arata.Cind am vazut-o cum era cu fire si cu hemoroizi...,am crezut ca n-o s-o mai recunoasca Claudiu
,dar acum este aproape ca noua.Hemoroizii s-au retras aproape de tot si pot sta si in fund.
Lapticul este din belsug si tare ma bucur ...ca asta este cel mai bun lucru care ti se poate intimpla dupa nastere.
ATUDOR,
ce greu trebuie sa-ti fie ,sa vrei s-o ai pe mama aproape si ea sa nu vrea.Acum mama mea este la mine si a venit cu mult inainte sa nasc....Aveam nevoie de ajutorul ei...,dar ajunsesem sa ma satur...,ne certam aproape zilnic.La un moment dat i-am spus sa se mai duca sa-si rezolve din treburi pe la Buc ca nu mai suportam tensiunea.Claudiu ridea de mine...,dar eu chiar nu o mai suportam.Acum ma ajuta enorm,ea face curat ,mincare,piata...si eu ma ocup de bb si mai nou de calculator... Sincer ...,cred ca ar trebui sa o lasi sa stea deoparte...,daca asta simte si sa te concentrezi asupra copilului ,care are nevoie mare de tine si sint sigura ca poti face fata.Roaga pe altcineva sa vina sa te ajute la curatenie si in felul asta scapi de tensiunea care s-ar crea ,daca ar fi mama ta in preajma sotului.Este parerea mea...,sper sa te ajute.Te pup
DANUTZ,
eu am avut arsuri groaznice pina in ultima zi de sarcina,chiar mi-aduc aminte in noaptea dinainte sa nasc...,am avut cele mai mari arsuri...si le amelioram cu Dicarbocalm.Erau si ziua si noaptea...,dar noaptea mult mai dese,ma trezeam ronataiam o pastila si adormeam.Mi le-a recomandat dr.
ROXANA C,
BINE ATI VENIT ACASA!!!

Am anuntat fetele ca ai nascut...putin cam tirziu...,dar conteaza ca am facut-o,nu?!?![]()
Stai linistita cu bb,daca ti-au dat drumul din spital...nu cred ca este ceva in neregula,mergi la un medic si afla mai multe.Roga-le pe fetele cu baietei sa-ti dea detalii...,cum este la bb lor.La cit de mic este el...,probabil ca este normal.Despre ce ti-au scris pe fisa..,nu stiu ce sa-ti spun.Sper sa te ajute cineva care stie 
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
dandusa spune:
Am o intrebare pentru proaspetele mamici.Crinutei i-a cazut buricul dupa 6 zile de la nastere si de atunci i-a aparut o cojita care s-a format in urma unei singerari.Pata am vazut-o pe scutec,este mica...,deci nu i-a curs mult...,dar eu m-am ingijorat.Am sunat dr si mi-a spus ca este normal.Eu o curat cu spirt si apoi pun Baneocin.
La voi se intimpla asa?
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
danidani74 spune:
Salutare fetelor(burtici si mamici).Cu greu reusesc sa ma strecor la computer.Felicitari noilor mamici!Sa va traiasca bebeii, sa creasca mari si sa fie papaciosi!
Greierashul meu e tare cumintel, doar ca s-a invatat sa doarma in pat cu noi(intre noi)
.Dar dinspre asta...nu-i nici o problema.
Dandusa, nu te ingrijora de buricutzul copilului.(adica ce a mai ramas din el).Ai grija sa fie in permanenta uscat. Eventual pune o compresa curata si sterila peste si da-i pace.Doar daca , eu stiu, incepe sa faca o secretie sau ceva diferit ca pana acum intreaba pediatrul.
Dana mamica de Emma 5-11-2006
danidani74 spune:
Alexandra 25,as putea eu sa-ti spun ce inseamna monitorizare:ti se pun 2 senzori pe burtik conectati la un dispozitiv. Acel aparat citeste BCF-urile si eventualele contractii.E interesant sa-i auzi inimioara batand cu 135-140batai/min.
Dana mamica de Emma 5-11-2006
doradora spune:
hop si eu, asa, mai spre final de zi.
am fost cam plutitoare azi, nici nu stiu cum a trecut timpul, am reusit sa si dorm o juma de ora, dupa nesomnul de azi noapte. asa de tare imi doresc sa ma pot odihni la noapte... acu 3 nopti am visat ca munceam toata noaptea, si tare ma oboseau problemele de la birou... acum 2 nopti am predat non-stop la o clasa pe care nu o sa o uit prea usor, si deci nu m-am odihnit. noaptea trevcuta, cat am dormit, am colindat prin baruri cu nasa, care se intalnea intamplator cu nasul si se impacau si ne puneau intr-o situatie tare dificila... ce naiba o sa mai fac la noapte in vis? si hai, ca treaba cu biroul si cu scoala au explicatie, dar chestia cu barurile nu prea stiu de unde am scos-o! mi-ar placea sa inghit un extraveral si sa nu mai stiu nimic pana dimineata, dar evident e doar de domeniul dorintei treaba asta...
acum fac o tocana, dar nu mi-e foarte bine, si am lasat focul mai incet, sa nu stau sa o pazesc, asa ca pana e gata mai imbatranesc putin.
ma gandeam azi noapte cat de putin mai e pana sa ni se schimbe viata...o sa fie vazand si facand, dar sper sa fie totul bine.
chris
36+
alexandra
almo spune:
bambolettamie nu mi-a recomandat doc nimic pt icter doar sa o hranesc mai des si sa-i fac bai de lumina de 10-15 min de 2 ori pe zi doar in pampers in fata geamului sa fie expusa la lumina cat mai mult din suprafta pielii.
Nicol nu a dormit noaptea aproape de loc de cand am adus-o din spital pana azi noapte cand a dormit tun doar cand a papat a stat treaza. Am fost disperata ca nu mai reuseam sa-mi revin din oboseala. Ieri nu am mai baut cafea si seara am baut un ceai de chimion (asa ii zice??)care poate a ajutat. Cred ca uneori o doare burtica ca tresare in somn si incepe sa planga.
Voi le dati bebelusilor vostri vitamina D??? Mie doc mi-a recomandat sa-i dau si am inceput de ieri.
POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc
bulisor spune:
Salutare mamici si burtici, se observa ca au venit bebeii la noi, si altii se pregatesc de marele moment, caci slabutza prezenta pe aici pe la noi.Dar nu-i nimic caci avem timp si de povesti mai incolo.Daca tot ati vb de ficatei azi, asta am facut si eu in seara asta, trebuie doar sa mai soseasca sotul si papam si noi, chiar dc nu-mi este prea foame.

Felicitari Laura, in sfarsit ai lipsit si tu de la servici, sa-ti traiasca baietelul, sa fie mancacios si sa veniti repede acasica.

Panaa sa profiti din plin de ziua ta si sa ai nastere usoara.

Ramsan, bine ai venit acasa, sa-ti traiasca bebele sa fie papacios si cumintel.

Roxana_c, bine ai venit si tu acasica, sa nu fii suparata,sigur se rezolva si problema lui bebe, fii bucuroasa ca te-ai intors acasa langa cei dragi.fetelor asteptam poze cat mai repede ca sa ne bucuram si noi de minunile voastre.Aelita, bine ca ti-ai revenit cu stomacul, pe mine ma cam ia groaza caci sunt cam neatenta cand mananc din alta parte, chiar dc se intampla rar si tot pe la evenimente, sper sa nu nimeresc ca tine.Atudor, eu zic sa-ti revii chiar dc iti este greu, sunt sigura ca te descurci doar cu al tau sot, dc mama ta sta atata si se gandeste mai bine eviti si alte batai de cap, o sa vezi ca peste o sapt doua o sa fie mult mai bine.Si eu va trebui sa ma descurc doar cu al meu sot care nu prea se omoara sa ma bage in seama, dar sper sa fie bine ca dc nu pun
pe el
. Deh, doar eu l-am invatat asa, zicea soacra
.Dar o sa ne descurcam caci nu avem alta solutie.Ma duc sa vad dc au fiert cartofii pt piure.Revin.bulisor
33+
Mara
doradora spune:
slaba miscare pe ziua de azi, fetelor!
eu am recunoscut ca nu sunt niste zile prea vesele, dar restul ce scuza aveti?!?
am terminat tocana, mai bine zis a terminat-o alex de tot, eu m-am intins si a ramas sa amestece el. evident s-a prins. si evident, el se va lupta cu cratita cand va trebui spalata. e bine, are mancarea gust de afumatura... si eu care ma chinuisem sa nu dau focul mare...
dar am mancat si in afara de faptul ca era fierbinte, nu am avut ce sa reprosez mancarii...
azi, cand am incercat sa dorm la pranz, a sunat fixul in draci, dar eram prea batuta in moalele capului sa merg in camera cealalta si sa il inchid. m-am trezit, am constatat ca nu suna si pe mobilele care erau langa mine, deci nu era o urgenta, si am adormit la loc injurand. spre seara s-a lamurit si misterul-fina o distra pe finuta ca sa o faca sa manance, convinsa fiind ca nu sunt acasa, de vreme ce nu am raspuns din prima. i-am explicat ca am trecut-o prin tot repertoriul pe care il cunosc, si ca a avut mare noroc ca eram prea daramata ca sa ii explic personal la telefon. ei stau in gazda si au telefonul fix parolat, nu se poate suna pe mobil, si s-a bucurat ca are unde sa sune sa se distreze aia mica.
cam atat momentan. sper sa nu fiu iar bufnitza la noapte si sa scriu mesaje pe la 3.
chris
36+
alexandra
bamboletta spune:
Buna seara 
Am si eu un moment liber
am terminat cu baita Antoniei si acum tati ii da sa pape 
Azi am fost la plimbare cu carutul
,voi cat timp scoateti bebeii la plimbare?
Ce parere aveti de suzeta?o sa-i dati bebelui suzeta?
Roxana_c-bine ai revenit acasa,refacere rapida si bebe mancacios
sper sa se rezolve problema cu putulica,oricum daca era ceva grav nu va dadea drumul acasa,multi 
Panaa-

Atudor-cred ca este greu sa o vrei pe mama alaturi si ea sa nu fie,dar asta este viata,gandeste-te la bebe ca ii transmiti si lui starea ta de neliniste,sotul nu te ajuta? cred ca conteaza mult si ajutorul sotului,sper sa treci repede peste aceasta stare 

multumesc lui d-zeu eu nu am facut depresia postnatala
decat in prima zi cand am venit acasa am plans din cauza ca nu prea aveam lapte si bebelina nu sugea de la san,dar mi-a trecut repede
Dandusa-Antoniei inca nu i-a cazut buricul
si am dat-o in fiecare zi cu spirt si cu baneocin,dar cred ca in maxim 2 zile o sa-i cada,cred ca este normal sa faca o cojita dupa ce-i cade buricul,
Almo-bebelinei mele i-a facut injectie cu vitamina D2 si ii dau calciu fiole 10 zile,da ceai de chimion e foarte bun pt colici,e bun de baut si pt mama si pt bebe, cred ca de asta a dormit bebelina ta mai bine ca nu o mai doare burtica
o sa-mi cumpar si eu sa beau ![]()
eu ii dau pt colici baby water si e cuminte noaptea se trezeste numai sa pape 
pupici si noapte buna 
Bamboletta
si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"