Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioana imi pare rau dar dc stism de ieri dimineata ca vrei o programare la Damian ti-o cedam pe a mea. Eu am sunat ieri la ora 12 si am anulat-o deoarece sotul e plecat din tara . Nu stiu ce sa zic. Poate te duci maine acolo pt ora 14 si poate ai noroc si e liber.
Multumesc pt pozitia de pe listutza

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: asa te sfatuiesc si eu...incearca la Damian,vezi ca nr.lui de telefon e pe prima pagina, la azoospermie.Sau,cum a zis Mikishor, duceti-va maine la ora 14 la el(la Centrul de Planificare Familiala,chiar langa Giulesti) si poate locul lui Miki nu s-a ocupat sau poate va primeste si asa.Multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ioana, la dr. Damian (la Giulesti) programarile se fac destul de repede. Daca suni maine s-ar putea sa te programeze pt miercurea viitoare (doar miercurea are consultatii la Giulesti). Bafta!

Mikisor, m-ai speriat cu felicitarea. Nu mai fi suparata ca ajungeti voi si la controale. Sa stii ca n-am scos nici un cuvintel.

Avalon, am primit pm-ul , multumesc, iti raspund maine. M-ai imresionat de cate naturiste iei. Nu le uiti? Eu cand am de luat vreo 3 feluri de pastile deja ma pierd.

Nusy, tu ce mai faci? N-am prea mai citit din urma, dar inteleg ca inca n-ai ajuns la dr. Soare, asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Fetelor,dragi cea care deschide noul cap pe mine va rog sa ma scoateti de pe lista,voiam sa va cer asta de mult,de cind am observat ca o fata tare draga mie nu mai e acolo, dar acum citind(recunosc in diagonala ca nu am timp) si vazind ca 'mikishor-vecinica' cere acest lucru...nu trebuie sa fiu in capatul listei pt ca asa cum mai spuneam eu sint total detasata de aceasta problema,chit ca va citesc si ma informez,dar nu sint un exemplu de optimism iar de informare sau de sustinere nu am timp...

si multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirela: ihi......si nici nu mai intentionez sa ajung...De la anul incepem analizele pentru FIV: spermograma la Matei,genetice la sot si... la mine..tot ce trebuie.Iar FIV-ul sa vad cu cine ne-om hotari sa-l facem...ori cu Tutu+Matei,ori cu 3D.Mai vedem....

Ioana: ce-ai facut,ai mers la Damian?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetele, Felicia si care mai doriti sa mergeti la dr.Soare, noi mergem maine si daca vreti vorbesc eu despre voi, numai dati-mi pe PM numele de familie si un numar de telefon. OK?

Ioana, sper sa nu fie nimic grav cu sotul tau, iti doresc multa bafta la analize, sunt convinsa ca o sa se rezolve cu tratament. Numai sa nu mai fii suparatica, te rog eu

Nasha, uite cum ai observat ca intr-o clipa de ratacire m-am retras de pe lista... M-am gandit asa: o sa deschid un nou capitol (diseara cand ajung acasa si am mai mult timp) si va asez in ordine alfabetica, astfel ca tot eu voi fi cap de lista. Si de aici nu se mai retrage nimeni decat se transfera pe lista de gravidute, ne-am inteles?

Sa va spun sincer, eu am o presimtire ca nu voi avea nevoie de fiv ca sa raman. Am mai ramas gravida natural si tot asa voi ramane din nou!

pe toate fara deosebire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Avalon,uite cum ma faci tu pe mine sa mi se umezeasca ochii si credeam ca am o "carapace" zdravana!fa cum vrei si cum ai tu timp(mi se parea lipsit de bun simt sa fiu capat de lista: am explicat motivele)

am avut o zi sumbra astazi si dc am fost cam scuzati-ma,plus ca nu mai fumez...de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Avalon, dupa ce ajung acasa vb cu sotul meu , ca n-am apucat sa ii spun inca de "planul" cu dr Soare (aseara i-am spus despre programarea pt spermocultura ) si iti trimit apoi PM, e bine asa? Merci!
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioana ce ai facut azi? Ai reusit sa intri la Damian? Sper ca e ok totul.
Avalonel nu mai ajunsasi acasa? Mergi incet sa nu ti se rupa tocul la cismulitzele alea negre ? Hai ca mai e putzin si sarim pe pag 21 si fetele astea vad ca someaza pe aici.
Nashico si zici ca vroiai sa ne parasesti? Pai eu cerui sa fiu ultima pt ca sunt slabe sanse de bb la mine, imposibile chiar si tu te vazusi apoi prima si tzop ca nu mai vrei deloc? Pai cine e fondatoarea ac subiect? Ai uitat ca tu l-ai creat? Mai... mai...... Noroc ca Avalonu ca te adusa din nou pe poteca. Pup fata ratacita.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Miki-Miki vreau sa-ti multumesc personal pentru programarea cedata mie, ne-a ajutat foarte mult si am scapat de stresul emotiilor pina luni.
Avalon ma bucur ca ti-a revenit optimismul de altadata, asa te vreau si abia asteptam sa deschizi un nou capitol!

Fetelor despre mine pot sa va spun ca mi-a venit inima la loc, dr. Damian e un medic foarte optimist si foarte riguros in acelasi timp. I-a facut sotului controlul de rigoare si i-a spus ca totul e ok, ca e putin distorsionat testicolul stang, de la lovitura suferita cu multi ani in urma(cand avea 16 ani), dar nu e ceva care sa necesite ecografie si nici de natura infectioasa nu crede ca e. Iar ca sa fie mai sigur i-a dat si el un set de analize de facut, plus o reteta cu ceva pentru imbunatatirea calitatii spermatozoizilor si atat. Vrea doar sa repetam spermograma si in alta parte si asta o sa facem cat de curand. Deci nici un motiv de ingrijorare clar si cu aceasta ocazie mi-am luat si rezultatul anatomopatologic de la chistul operat laparoscopic si in afara de chistul care a fost endometriozic, nu a gasit decat inflamatie si sindrom de ovar polichistic, nu endometrioza extinsa, sau de nu stiu ce grav, deci in faza incipienta a fost chistul acela. M-am mai linistit, dar oricum ne-a spus ca ar fi bine sa apelam la fertilizare asistata si sa nu mai asteptam inca nu stiu cati ani sa se intample ceva. Pentru ca timpul schimba multe si va fi in defavoarea noastra si mult mai greu de obtinut o sarcina, mai tarziu. Asa ca deja ne gandim sa incepem iar seria inseminarilor dupa sarbatori si cu Dumnezeu inainte!!!

Mergi la inceput