Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am o mare rugaminte pt cine face listuta...la mine a fost sarcina oprita din evolutie la 8 sapt,dupa care mi s-a practicat interventia.Nu pot scrie nici cuvantul,pt ca inca ma doare...
Multumesc pt intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna, fetelor! Mai bag si eu nasul pe aici. M-am inveselit putin cand am citit despre Lachi. Tare bine e cand vezi ca, macar unele dintre noi, reusesc.
Ioana, imi pare tare rau. Uff, parca nu se mai termina toate problemele.E bine, insa, ca sotul tau vrea sa mearga pe la toti doctorii astia si ca lupta alaturi de tine.Iti tin pumnii sa fie bine pana la urma si, sincer, te admir pentru puterea de care dai dovada.
Mie mi-a venit ciclul, dupa o luna de "activitate". Si eu care speram sa scap de perfuzii...Iar Giulesti, iar spital.Ma voi distra in saptamana Craciunului in Giulesti. Asta in cel mai fericit caz in care fac perfuzii utero-tubare in aceasta perioada. Daca nu, s-a mai dus o luna si...pana la urma am facut laparoscopia degeaba. Simt ca o iau razna. Oare de ce n-om putea trai si noi linistite. Daca ne da Dumnezeu copii, bine. Daca nu, iar bine.Sunt atat de multe alte lucruri de facut in viata. Am obosit sa tot intorc capul dupa toti copiii pe strada. Si...ca o ironie mai si lucrez cu copii toata ziua.
Nu ma luati in seama. Nu vreau sa va necajesc si pe voi. Atata doar ca astazi sunt un PITIC ceva mai trist. Si...am obosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioana ma bucur ca ti-a revenit zambetul pe buze. Spui ca ti-a placut de Damian? Ma bucur pt ca o sa ajung si eu in curand la el. Damian e si dr sotului lui Zisa Cami si mi-a vb f frumos despre el si tot cu el a facut Mickey D de la azoospermie biopsia testiculara necesara pt recoltarea gigeilor care tb folositi la ICSI (are o fetita). Sa inteleg ca doamna cu care am vorbit eu nu a apucat sa-mi anuleze programarea? Eu credeam ca nu mai sunt pe listutza . Deci ai intrat la ora 14 in locul meu. Pai at ma bucur ca doamna aia a fost uituca . Cu Pisix te-ai intalnit? Ati putut vorbi?
Mama......... ce curioasa sunt!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-Miki dr. Damian mi-a placut mai mult decat dr. Soare si a fost foarte explicit, nu doar pentru ca ne-a redat optimismul, ci pentru tot in general. O sa-ti placa si tie! Anularea a fost facuta, erai deja stearsa de pe listuta si a intrat Pisix in locul tau si eu in locul ei, ceva de genul asta. De fapt pot sa spun ca am avut si putin noroc, cu tine, cu asistenta care ne-a bagat peste o programare stearsa, pentru ca nu prea erau multi pacienti azi, am avut noroc! Am intalnit-o si pe Pisix, care e o frumusica si o finutza. Din pacate nu am avut prea mult timp sa discutam, ca ne-a chemat dr. in cabinet, dar ma bucur ca am cunscut-o. I-ti multumesc inca o data !
Idaira i-mi pare sincer rau pentru pierderea ta!
Piticul poiate o sa ne intalnim pe culoarele spitalului, pentru ca vom avea de facut analizele sotului, pentru ca vreau sa-mi fac o programare la dr. Cocei, pt, IA...etc. Nu fi trista iubita, va veni soarele si poe stradutele noastre intortocheate!

Mergi la inceput