Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 29
miki-miki spune:
Da Avalon incerc sa-l programez pt miercurea viitoare dc o mai fi loc. Cred ca tb sa fac programari in prostie si apoi eu sun sa le anulez care nu pica bine. Asta e ultima idee. Eu fac eco cand o pica ca dc e hematic chistul ......e acolo, nu pleaca nicaieri.
Doamne cate iei! Pai ma facusi pe mine "enciclopedie" dar tu esti "plafar" bree. Eu nu iau decat Maca de la Innovatics 3/zi, acid folic o jum de pastilutza/ zi, o aspirina seara, 10 capsule de vit E/luna si tb sa-mi comand Tre-En-En . Cam putzine ca nu ma mai tzine buzunarul. Ce e mai bun ia sotzul ca doar-doar o iesi un gigel.
Ioana "cei din urma vor fi cei dintai " dar eu tot prima ma vad
Miki
Avalon spune:
Miki, nici nu vreau sa calculez cate milioane dau pe luna, si asta de cativa ani... daca nu sunt naturiste, atunci sunt alopate... si ecografii ...si monitorizari ...si inseminari ...si pregnyl si utrogestan... si cate si mai cate... sa nu mai zicem de teste de ovulatie si de sarcina, cum mi-a intarziat luna asta aproape 3 saptamani iti inchipui cate teste am stricat... iar daca nu, atunci cateva mii de euroi pe fiv... si uite-asa!
miki-miki spune:
Avalon Mi-e rusine sa spun dar nici nu stiu cum se face un test de sarcina sau de ovulatie.Eu as vrea si Omega 3 pt ca aveam colesterolul mare acum un an dar sa vad dc e gaura in buzunar.
Pup "plafarul"
Miki
Ioanatugs spune:
Miki-Miki scuza-ma, nu am uitat sa modific listuta, dar i-mi cam fug gandurile aiurea si nu am apucat! Deci vrei sa fii chiar ultima pe lista???
Avalon multumesc pentru incurajari, o sa urmam tot ce ne spune! Am o intrebare: varicocelul se simte la pipaitul testicolelor, sau e ceva de natura infectioasa?? Ca sotului i-a simtit ceva ca o galma pe testicol si nu stim ce poate fi??
Avalon spune:
Dr. Soare i-a identificat varicocelul la consult si apoi s-a confirmat la ecografia testiculara. Dar era de gr.1-2 pe ambele testicole si a fost suficient tratamentul cu flavonoizi, daca era gradul 3 sau 4 trebuia operat. Varicocelul se depisteaza la palpare. Reprezinta o ingrosare a vaselor de sange care asigura afluxul in zona testicolelor, acest sange se incalzeste excesiv si astfel dauneaza 'productiei' de spermatozoizi. La sotul tau s-ar putea sa fie o consecinta a faptului ca lucreaza foarte aproape de caldura si caldura asta nu face bine la spermatozoizi. De aceea se recomanda baile sau dusurile cu apa nu foarte fierbinte. Poate stii, dar chinezii in vechime foloseau in scop contraceptiv aceste bai fierbinti.
E foarte important daca este ceva sa fie depistat la timp, dar eu sper sa nu fie. La ecografie se va vedea despre ce este vorba, dr Costache i-a facut sotului meu o ecografie foarte detaliata, i-a scris despre canalele deferende, tot felul de teremeni pe care nu prea ii cunosc eu, dar ne-am dus cu ecografia la dr.Soare si ne-a zis ca nu e nimic rau.
Sfatul meu e sa nu va faceti ganduri negre, asteptati rezultatul investigatiilor. Sa speram ca totul va fi bine! Te pup si nu mai fii ingrijorata ca-i transmiti starea ta sotului
Ioanatugs spune:
Avalon multumesc mult pentru toate explicatiile! Incerc sa ma detasez si sa nu mai fiu asa de ingrijorata, doar ca e ceva la care nu ne asteptam si m-a cam bulversat. Ma asteptam sa repetam frumos spermograma, dupa atatea naturiste cate am bagat in el, sa iasa si ceva mai bine si sa plecam cu aripi pline de speranta de la el. Dar uite ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si m-am trezit ca aflu ceva nou si nu de bine! Asta e, maine ne trezim cat putem de dimineata si o sa incercam sa facem cat mai multe din ce ne-a dat de facut dr. Soare. Multumesc inca o data si i-ti urez multa bafta cu tratamentul naturist inceput! Eu ma simt bine de la trat. acela, am avut si un CM mult mai abundent decat de obicei si macar i-mi cresc imunitatea cu el!
crinuta71 spune:
Ioanatugs ati fost la eco? Iti tin pumnii sa fie totul in regula. Da, asa cum spune si Avalon, varicocelul se depisteaza la palpare, dar probabil, deja la ora aceasta ai rezultatul.
pentru toate
nusy spune:
Ioana : asteptam vesti!
Miki:..suparat...suparat sunt Doamne,suparat...
Andra: ceva,noutati?
dulce toate pushtoaicele!
Nusy
felicia_ spune:
Ioana, uuufff mai... imi dau seama ca esti bulversata total, incercati sa luati lucrurile pe rand, faceti toate analizele si poate nu e chiar asa grav... Curaj si nu te da batuta!
Sper ca nu te superi pe mine ca intreb... i-ai zis cumva si de mine? Ca altfel nu stiu cum sa iau legatura cu el...
Pupici tuturor!
Ioanatugs spune:
Crinuta71, Nusy, Avalon, Felicia, va multumesc
L-am sunat pe dr. Costache si ne-a programat la eco, abia luni la ora 17:00, eu credeam ca o sa ma cheme azi, daca-l sun. Asa intelesesem de la dr. Soare, insa se pare ca va trebui sa asteptam pina atunci. Mergem insa la Forum Lab pentru analizele celelalte: spermocultura, Chlamydia si hormonalele toate. M-am mirat cand mi-a spus ca si prolactina la barbati poate inhiba productia de si cum noi suntem mai mereu stresati, e posibil sa fie mare la el. Sper doar sa ne putem trezi dimineata pina in ora 11:00, ceea ce pentru noi e foarte greu, avand in vedere ca dormim abia pe la ora 05:00 dimineata. Ne-a explicat ca si faptul ca nu dormim deloc noaptea poate fi o cauza majora de infertilitate si ne-a cam speriat putin, insa din pacate nu prea ne putem schimba stilul de viata pentru moment. M-am mai impacat cu ideea si incep sa-mi revin usor. Am incercat sa fac si o programare la un urolog, la dr. Calomfirescu si mi-a spus ca abia spre sf. lunii ianuarie ne poate primi, asa ca am lasat-o balta pe moment, pentru ca eu vreau cat mai repede programari. Nu pot sa stau cu gandul zi de zi, ce-o fi si sa astept cate o luna, doua o consultatie. O sa caut alt urolog, stiti voi vreunul bun si care sa te programeze repede???
Felicia nu te-am uitat iubita, cand ma duc cu rezultatul analizelor la el, o sa-i vorbesc si de tine. Acum am vorbit deja de doua persoane si ma gandeam ca daca-i mai spun de inca o persoana, o sa creada ca abuzez de bunatatea lui, oricat ar fi de dragut. Multumesc pentru incurajari, o sa le luam pe toate pe rand si o sa facem tot ce trebuie, sper doar sa n-o ducem din veste proasta, in si mai proasta..., dar macar am aflat o cauza si poate daca o rezolvam, va fi bine! Sper!!!!