Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Moni pai exact asa face si Carla cand nu vrea sa manance! Adica la frute. Si la legume dupa 100g, dar pune si tipete de nervi.
Ingrid ce sa facem cu fitzoasele (am si uitat epoca in care nu aveam probleme cu mancarea!!!) acum de pilda pentru ca nu vrea soldateii cu branza topita, rup cate o bucatica, lipes de un pufulete, ii arat partea cu pufuletele, ea deschide gura, eu repede invart sa ii bag in gura paine cu br! Asa mananca, doar ca acum s-a cam prins si nu mai vrea.
Silvi zici tu ca peseverez dar uite ca nu pot sa ma abtin de la pufuleti si nu mananc destule fructe... sper sa slabesc macar putin daca am renuntat la zahar si paine.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ingrid la mine se vad suncile (ies peste betelia blugilor, am picioare grase, sanii prea mari, gusha) am de dat jos cel putin 8 kg.
Nu folosesc zaharina ci sucrazit care nu are aspartam ci acid fumaric si inca ceva.
Oricum nu stiu ce sa fac cu cura asta... ca nu ma abitn de la pufuleti, e culmea.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu voiam sa scriu si sa pictez Sper ca macar la pensie sa am timp,daca o mai apuc. Dar poate imi face Diana niste nepotzi ca ea si se duce naibii si timpul ala liber virtual
INGRID faza cu mancarea l-a adus pe Ghitza in pragul colapsului ,asa ca acum ne intr-o veselie,el ca ea nu sta loculuui sa manance,se tot ridica,face fitze,urla si murdareste primprejur,eu ca sa nu strige la ea si sa nu o fortzeze cu mancarea ,dar cand ma apuc sa ii dau eu,rezist 5 minute,dupa care ma lasa si pe mine nervii bine ca macar sunt la birou jumate de zi

COSMI bine ai revenit acasa
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Janina , auzi cu ce pacaleste ea fata..mai terminati cu de astea ca ma doare burta.
Moni, daca asta e varianta soft..va compatimesc pe amandoi, macar ca Ghitza sta mai mult cu ea.. Eu propun sa fiti mama-eroina (valabil pt amandoi)
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Mai eu cred ca astia pun ceva droguri in pufuletzii aia ,ca ii mananca la orice ora si in cantitati industriale,chiar si daca a mancat inainte ceva si teoretic ar fi satula.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi.
Deea mi-am vazut simpatia si e ...super ca deobicei.
Apropo...nu ma apuc sa fac formele alea cu sare caci cred ca nu as face mare lucru...(nu am mana pt asha ceva) Eventual am sa fac aluatul ala sa modeleze Sandra ceva dar cand oi avea chef de cocarit.
Inca ceva. Pe pagina ta nu am gasit nicaieri formele alea. In afara de schitze si poze nu am gasit nimic. Poate imi dai tu linkul unde le-ai pus ..
Fetelor si merg sa mananc ceva ca mi-e foame...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

INGRID si eu am incercat sa o fentez cu pufuletzi imuiatzi in piure,dar asta nu mushca Imediat s-a prins ca e ceva dubios
JANINA la mine balangane blugii in talie Eu numai la solduri am ramas mai lata,dar banuiesc ca e de vina,a ramas usor mai bombat,adica aproape "de vadana" cum era cand m-a cunoscut Ghitza Atunci aveam intre 54 si 57 kg,in functie de anotimp.Acum m-am blocat la 55 kg si ca norocul, nu m-am reintors la 52 kg Sper sa stationez macar,ca de ingrasat nici o sansa se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Deeea nu a pus pozele pe site-ul ei. Daca te duci la semnatura ei, apesi pe webshots, si e albumul numit Design.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce esti Moni

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

ANO de ce nu mai zic nimic? Ai filmat mandretzea de flacau? Mai canta?

Mergi la inceput