Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
BIANCA pai eu Denisa si Mirela ce mai suntem

pe aici,in rest e plin de 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Deea, La multi ani!!! , sa fii sanatoasa alaturi de familia ta.
La multi ani si sarbatoritilor de astazi, Stefan si mai ales iesencei mele Ioana Catalina
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Multumesc Anasebe, acum am gasit.
Deea fa poze la ce ai mai lucrat sa vad si eu cum arata poate ma inspir..
Moni, cred ca de la prea mult
ti se trag kg astea...

![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
monica70 spune:
JANINA de unde si pana unde ai gusha, numai tu o vezi se pare ?
Si picioare grase si tzatze mari auzi la ea ,pai astea-s calitatzi
Intreaba-l pe husband!
S-a trezit Diana....
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Mai gagici, eu am fost azi pe la mama si m-am cintarit. Si m-a speriat. Am ajuns la 54 kg!!!!! Tre sa ma apuc sa dau jos vreo 2 kile. Nu vreau nici ca pe vremuri, adica acu vreo 2 ani cind aveam 45 si eram ca din lagar.
poze Sabina
J G spune:
Moniiiii... stiu ca atunci cand ma plang ca sunt grasa sunt catalogata ba de nebuna, ba de nesimtita (de cele mai grase decat mine) dar... e o chestie de gusturi. Pai cand vad ca nu ma pot incheia la camasi care mai inainte erau largute imi vine sa plang. Si acum am doborat 2 pungi de pufuleti, sunt nebuna!!!!!!!
Ingrid, razi tu razi Harap alb dar e nasol sa pacalesti copilul intr-una. Bine ca macar lapte bea destul.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
monica70 spune:
JANINA
2 pungi de pufuletzi,pai cred ca tu esti sora cu Diana,nu Emma
Pai nu mai bine bagai praline? Eu am topit niste baton acum si niste resturi de bomboane de cioco dintr-un pachet,vreo 5,dar desi erau nasoale,merge si asa...Cred ca ma arunc si pe o ciocu din aia cu alune mari
Si apropo,ciudat ca nu te potzi incheia la camasi,tu te ingrasi mai mult in partea de sus? ca eu numai la
pun ![]()
MONI
de
irinatunza spune:
Si eu am camasi care nu ma mai ajung si imi vine sa
ca cel putin una dintre ele e superba si n-o mai pot purta nici macar descheiata cu un maieu pe dedesupt.
poze Sabina
szaboali spune:
quote:
Originally posted by monica70
BIANCA pai eu Denisa si Mirela ce mai suntem![]()
pe aici,in rest e plin de
![]()
MONIde
Vezi ca vin cu

la tine
ca pe mine m-ai uitat

eu am numai 42 kg.

si nu mai stiu ce sa mananc sa ma ingras ca mananc aproape toata ziua si daca imi vine foamea noaptea mananc si atunci

si nu se pune nimic nicaieri.ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

monica70 spune:
ALI 42???
Esti sigura?
MONI
de