Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA cand te aud cu 180 ml de lapte odata Si mai zici ca sunt surori Dia a bagat toata ziua de azi 100 ml de lapte azidimineatza si ala tot cate doua guri,pauza iar doua guri ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara,

Ingrid sa-ti fie de bine! Te inteleg.. nu bag prajitura ca nu vreau sa-mi bat joc de atea zile de chin (chiar, azi se face o saptamana). Dr maine (daca ma lasa Carlita) o sa caut retete de prajituri Monti. Ca sa ma mai indulcesc beau ceai cu indulcitor - noroc ca sunt bautoare de ceaiuri!

Silvi sa stii ca si eu am deschis atunci linkurile iar acum o sa ma mai uit odata ca si asa ma intrebam ce sa mai fac cu Carlita - chiar voi, ce va jucati cu ei? Eu orice as face nu pot sa o tin langa mine - pai daca e asa de interesant sa mergi prin casa sa te agati de fotolii sa stai in picioare... deh. Cat despre film si eu am admirat tinutele dar mie Andrea mi s-a parut grasa. Tu zici ca 57... eu trebuie sa ajung la 50, iti dai seama ce chin. Te-ai mai obisnuit singurica?

Moni de data asta nu m-ai nimerit, foarte rara mananc peste. Sic!

Trebuie sa merg sa spal un munte de vase, printre care si o oala arsa (daca va puteti imagina ca am uitat mancarea pe foc dupa ce am pus in farfurii si am plecat din bucatarie, evident s-a facut scrum) asa ca revin mai incolo.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Daniela...compusul auzi la tine! Lasa ca sunt altii care se pricep la asta, eu doar citesc si critic !
Moni, sta Diana o clipa? Ar trebui zic eu, sa o filmezi cum sta, asta da realizare ..... Tot 7600? Mai incearca, poate a mai pus Diana si tu tot cu ideea ca e slaba esti.
Silvi, vad ca si tu o dai cu talentul, mersi frumos!
Iar am musafiri, am fugit!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID au dreptate fetele cu talentul si eu am vrut sa zic prima oara,dar mi-era sa nu crezi ca fac misto Asa ca,n-am indraznit sa zic pana acum. Cat despre kg atat avea la 10 luni,adica acum 10 zile Presupun ca Diana ta a intrecut-o. Si da,nu sta in fund decat cu circ,daca sta 3 minute e muuuult si atunci trebuie sa aiba ceva deosebit de studiat,eventual niste musafiri ...
Uite o mostra de azi - cand a legat-o mami in carucior sa manance
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061112&ctime=173501

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ingrid, mie chiar mi-a placut, nu te-am laudat numai asa...de complezenta. Mie mi-at face placera ca in viata sa fac de toate, sa stiu sa pictez, sa scriu o carte, sa calatoresc sa vad lumea, sa fac ceva important pentru a-i ajuta pe ceilalti.....stiu ca nu o sa reusesc sa le fac pe toate dar imi place sa imi stabilesc idealuri si un tablou, macar as pentru sufletul meu tot voi picta eu odata.....
Janina , Alain e un neastamparat dar lui ii place si sa stea sa se joace cu mine si sa danseze cu mine.Eu il asez in pat si ma lungesc eu la margine ca sa nu pice si umplu patul de jucarii si carticele.Ne jucam pana le epuizam pe toate dar cel mai mult se joaca cu mine, ii place sa ce culce cu casorul pe mine, sa se catere pe mine....iar eu sunt topita, iti dai seama. Ma ascund sub o paturica si il strig iar el in loc sa traga paturica se baga si el sub ea si rade in hohote cand da cu ochii de mine. l-am invatat sa ma tina de manuta cand dansam si e tareeee incantat de pozitia pe care o ia. E super distactiv numai ca el nu oboseste niciodata pe cand eu....ce ma supara e ca nu are stare nici macar atunci cand ii scimb scutecul, nu stiu ce sa ii mai cant si ce sa ii dau sa se joace pana reusesc sa i-l pun. F bine faci ca perseverezi cu MOnti, vei avea cu siguranta rezultate.Eu dupa cura cu lapte batut am mancat f putin, nu imi mai e foame.Azi de ex am mancat o jumatate de pungulita de pop corn la film si o lingura de cartof piure cu o bucatica de carne de pui.

Mergi la inceput

Si Dianei cel mai mult ii place in pat cu noi,iar pe langa bagat degete in ochi,gura,nas ,urechi etc. ma mai trage de cercei,fermoare,ochelari,imi da cap in gura ,se ridica la tablia patului si danseaza sau zgarie peretele cu diverse ,se catzara pe noi si trece dincolo,ne trage sa o dam jos din pat () Nici nu mai tzin minte dar are o energie in ea si asta evident cand imi e mai somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare fetelor si mi a fost dor de voi daracu am venit de la tara unde am fost cu treburi iar copii au stat cu mama care nu mi a dat decat fata ca pe baietel sa l iau maine ca sa ma odihnesc ca am cam muncit la tara
multumim de urari nici nu mi vine a crede ca au trecut 9 luni
STEFAN e un smecher zice tata mama taie si rade in hohote si mai nou tipa cu sora lui deodata de zici ca i casa de nebuni ; de papat papa de toate ca mama ii da tot ce agteste si e permis lui dar maine il iau acasa si vad eu ce i mai dau
Apropo ati cumparat branzica special ptr bebei???????foarte bunaa
CUSCRA SA MI TRAIASCA NORA si tot ce i mai bun ptr ea
va pup gagici si vb , promit

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Moni, n-am mai ras asa cu pofta de mult...l-am chemat si pe sotz sa vada papusha, mama ce se mai invarte ea! Pai zau ca n-am habar cum reusesti sa-i dai de papa, eu as daca ar trebui sa fac zilnic asta. Si zici ca-ti trage capete in gura? Stai linistita, asa face si Diana, dar nu cu intentie sper..doar se joaca, si doar cand stam in patul meu.
Nu vrei sa stii ce greutate are Diana...nu vreau sa te sperii si buhuhuuu.. sa nu mai dormi la noapte. Eu sunt mai calma acum, dupa ce mi s-a atras atentia ca mai bine un copil slab si sanatos, decat unul obez si bolnav...de parca n-ar exista cale de mijloc .
Silvi, sa ti se implineasca tot ce iti doresti, eu vreau cam aceleasi lucruri, cu exceptia picturii si a scrisului. Sunt un antitalent la pictura, dar am ochiul format ca am pictor in familie si imi place domeniul. Deci...tot la critica sunt buna!
La noi cu jucatul e faza: unde e mama? si ma acopar pe fatza, ea vine si-mi trage prosopul de pe fatza si radeeee...
Denisa, distractie placuta la chef, tu te mai odihnesti candva? Nu Emma cu Diana sunt surori, eu cred ca tu semeni cu Diana... si ai grija de tine acuma!
Mi-am culcat fetitza, era rupta si a bagat 150 ml lapte, asta pt ca a sarit masa de pranz. La ora 18 a papat (vreau sa zic ca deschidea gura cand mai avea mancare inauntru) 4 biscuiti, o para, jumate de banana si suc de portocale. Nu mi-a lasat nimik..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID pai asta e varianta soft ca era legata si era cu mami,sa vezi varianta cand ma plimb eu prin casa dupa ea cu lingura,pacat ca n-are cine ma filma
Ghitza o pune in scaun (balansoar) si ii da cu de-a sila - ca numai la 3-4 linguritze sta locului,in rest miorlaie si da sa plece din loc,el iar o imobilizeaza,ea plange,ii mai baga o linguritza,ea iar da sa plece,el o tzine ,ea striga la el,ii baga o linguritza in gura,urla cu gura plina,se zbate etc. nici nu vreau sa imi mai amintesc ca nici nu stau sa ii vad si sa o aud Si cand ma gandesc cum manca pana acum vreo luna,ca un lup

Mergi la inceput

JG, tii cura de slabire? Of, nu se zice ca iti trebuie 9 luni sa dai jos ce ai pus in sarcina??...e un mare bla-bla.Eu mai am 4 kg, dar am timp o luna jumatate sa scap de ele. Inca nu ma grabesc, a venit iarna, nu se vad sunculitzele si n-am nevoie de mini...dar la Revelion vreau sa fiu ca inainte de sarcina.
Folosesti cumva zaharina ca indulcitor? Vezi ca are un E foarte periculos.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput