Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am observat azi ca s-a mai lungit Diana,niste pijamale-salopete pe care nu i le-am dat de 2 saptamani n-o mai incap Poate are totusi 72 cm macar nu doar tot 70 cm ca de masurat exact ... ce sa zic

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Mami a facut o greseala fatala: a pus-o pe Diana in leagan (pe jos) si a izbucnit mademoisele intr-un plans ... Asa ca acum o da hutza,sa vedem cat rezista

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Foarte bune prajiturile, nu conteaza ca a mai pus vreo 200 grame pe mine. Ingrid esti satisfacuta complet vad te-a apucat compusu`
Mie mi se pare aiurea cu semnele astea, am atatea altele s-o invat pe Ioana, deja lumea se uita crucis pe aici ca eu i-am luat puzzel-uri (iaginile sunt compuse din patru cartoane) si avem si LEGO de carti nu mai vorbesc, imi curg balele prin librarii.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Silvi, eu l-am vazut si pe precedentul, dar n-am avut rabdare sa invat semnele, cu toate ca sunt universale si pe multe dintre ele le stii inconstient. Am citit despre beneficii, intradevar sunt multe, chiar nu mi-a dat prin cap.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI DEEA!!! SA FII SANATOSA,FERICITA SI IUBITA IAR CEI DRAGI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!

LA multzi ani si sarbatoritzilor de azi!

Multumesc celor care au intrebat, dar azi e cheful, asa ca ma duc sa mai fac una alta caci am culcat-o pe Emma.S-a comportat bine udupa ce a plecat mama, am ajuns acasa , era moarta de smon, a bagat 180 de lapte si s-a culcat si dupa 1h am trezit-o ca sa nu se culce la 11, si s-a culcat la 9.30 si a dormit pina la 7.30, la 4 i-am dat eu laptic-250.
De dimineata credeam ca o sa faca fitze la papa,deocamdata a fost ok, a papat cam 80 de banana si un iaurt de 100, deci e ok gagica.
Va pupam si o duminica productiva pt Moni si frumoasa pt restul!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am pus bebeul la culcarica si acum am si eu ceva timp de palavragit.Am fost la filmul "Diavolul se imbraca de la Praga" mi-a placut f tare, nu atat el ca idee ci tinutele prezentate dar mi-am amintit ce sunt fata de tipele de acolo.nu ma las pana nu ajung la 57 de kg.....ca daca nu slabesc acum nu o voi mai face niciodata.
In legatura cu limbajul semnelor, sunt sigura ca e ceva auxiliar si ac toti copiii care s-au dezvoltat fara el au facut-o f bine.Eu personal avand in vedere ca mi-am propus sa am doar un bebe ma tenteaza sa experimentez totul, fara sa exagerez si sa il stresez pe Alain, asa in joaca, cate un pic din fiecare.
Moni, spor la leganat...eu una n-as putea, tu ai noroc cu Ghita. Eu chiar nu cred ca am unde sa mai instalez si leaganul dar studiez problema ca am vazut ca le place piticilor.
Ingrid si eu am remarcat ca ai talent la scris au dreptate fetele sa te apuci si tu de o carte.

Mergi la inceput

SILVI si eu am mai leganat-o asa,dar nu uitati ca Diana are doar 7,600 kg Acum e cu mami si tati in apartament la frate-meu.Eu cica lucrez,dar de fapt descarc si pun filme si poze in drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cand ai fost Silvi la film? Cu cine l-ai lasat pe Alain?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

DANIELOOOO iar sarisi peste ,a zis Silvi ca il lasa cu socrul cat merge ea la film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Daniela, ti-a raspuns Moni.Am fost cu o prietena, sa ma mai limpezesc si eu la cap putin.....
Moni, ai dreptate, conteaza f mult.Cand era si Alain mai usurel era mult mai usor, te vad eu la 12 kg de leganat

Mergi la inceput