Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Doamne! Cine a zis ca fericirea e o stare de spirit, nu stia ce vorbeste!
Stau la comp. Afara ploua. O mana e pe mouse, cealalta se ocupa cu deosebita harnicie de stomacul meu indelung rabdator. Ochii mi-au devenit galesi, sunt gata sa iubesc pe toata lumea. Ce conteaza ca de maine voi deveni o scorpie acra si nervoasa, azi fraternizez cu tot globul si-mi dau si camasa de pe mine...
Sotzul meu se ocupa de Diana, care sta si roade marginea de jos a premergatorului si scoate niste sunete atat de ciudate, incat ar merita sa o inregistrez. Dar mi-e teama ca bietul meu computer si-ar da duhul intru slava cea vesnica, daca l-as mai incarca cu asa o responsabilitate...
Moni, n-ai nimerit-o, singurul fel de mancare pe care l-am refuzat constant in viatza a fost pestele.....mai sunt si persoane din astea..
Am vrut sa ii fac o poza Dianei, chit ca n-o pot transfera pe comp, dar a aparut socrella si cand a vazut-o a inceput sa urle ca vrea la ea, nasol moment, la mine nu face asa. Am renuntat, las pe maine activitati ca pozatul.
JG, ia o prajitura si sa vezi cum ti se schimba dispozitia .
Daniela..!
Ma duc la o , ca sa-mi pice si mai bine papica.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu cred,parca ceva titluri am citit pe undeva...Sau ne-a zis Silvi despre asta? Nu mai stiu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Eu am bagat rapid 3 bucatzi de peste mie mi-a placut intotdeauna f.mult.
A sosit si mami si acum ii da Dianei supa de pui cu tascutze Ghitza cred ca pleaca la socru-meu cu mancare si eu ... o s atrec iar la conta probabil Dar si pe aici mai dau.Pana una alta mai bag o cafea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki, eu chiar am pus la o postare sau doua ,doua site-uri cu limbajul semnelor.Dar n-a mai zis nimeni nimic(nici nu cred ca le-a deschis cineva) asa ca am lasat-o balta.Nu sunt pentru surdo-muti, ii ajuta pe micuti sa te faca sa intelegi mai repede ce vrei sa le spui, le dezvolta imaginatia si gestica si sunt amuznte.De asemenea ii face sa creada ca au un cod"secret" cu mami sau cu cine il mai folosesc ei.La copilasii care se exprima mai greu sunt chiar de ajutor, binenteles ca de fiecare data asociezi semnul cu cuvantul si cu obiectul sau actiunea respectiva.Eu le mai practic din cand in cand cu Alain, desi doar dupa un an copilul poate sa iti raspunda.El intelege semnul de papa, baie si somn( la acesta excala neeeeeeeeeeee daca nu vrea sa se culce). Bineteles ca nu-i nici o problema daca nu efolosit, nu este o faza necesara dezvoltarii limbajului.....
Deea, La multi ani si tot ce iti doresti tu alaturi de toti cei fragi tie.Am vazut pozele, sunt superbe.....De cate ori am uit la Vladimir sau la daria mi se pare ca Alain e tare chelut..

Mergi la inceput

Sa vedetzi ce striga diana la mami a tras un "A-la!" mai inainte de am tresarit.
Nu stiu ce sa ii mai dau pentru raguseala,eu i-am dat 3 portzii de eferalgan pe zi si rezultat ioc.Mai demult i-a trecut numai cu asta.dar atunci nu canta Voi ce le dati? Si ii mai dau si ceva nurofen seara pentru dinti. In rest ser in nas si picaturi negre Colargol pentru muci, muci care se aud, dar nu curg si nici nu ies nici cu aspiratorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki, eu nu folosesc limbajul semnelor. Cred ca daca vorbesti mult cu ei, te inteleg mai bine, plus ca invata cuvinte noi, la ei se dezvolta foarte repede conexiunile nervoase. Silvi ne-a pus un filmuletz cred, cu semnele la bebelusi, era o tipa blonda ce facea semnul pt fiecare cuvant.
Am incercat o data si m-am plictisit, mi-e mai usor sa vorbesc cu ea si sa-i explic cat mai multe.
Dar la ce rezultate au ajuns fetele cu bebelusii lor folosind acest sistem? Chiar ma intereseaza.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

http://www.signwithme.com/video_display.asp?ID=68 asta merge cel mai bine la mine.
Ceva imi spune ca de data asta o sa va uitati la el

Mergi la inceput

Ingrid, si scuze.Eu chiar credeam ca nu s-a uitat nimeni.

Mergi la inceput

SILVI acum mi-am amintit ca si eu am deschis si cand a am vazut ca era scris si in engleza ,am mai butonat un pic si am uitat de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI DEEA,SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE SOT SI PITICA!!!1
LA MULTI ANI CELOR DOI PITICUTZI SARBATORITI AZI,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUILOR!
SILVI,si eu m-am uitat la limbajul semnelor,mi s-a parut destul de interesant,dar m-am cam lasat pagubasa ca dani nu prea a ajuns sa faca semne din astea
ANAS,ma bucur ca tibi nu mai e asa patat
MARCH,si eu m-am trezit intr-o seara cand ii dadeam bibele lui dani cu un degetel varat in nasul meu,cu asa mare duiosie de mi-a dat sangele
INGRID,dar ce talent scriitoricesc ai si tu.ia sa pui mana sa scoti o carticica
FETELOR fara copii acasa va invidiez,asa ca profitati cat mai mult...
si dani azi noapte zici ca a dormit pe jar si pe mine ma pocnise o durere de cap...
MARAKI,IOANA,cum mai sunt bebelasii bolnaviori?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput