Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mcbeal spune:
Neata fetele! Hai ca doar asa din an in Pasti mai reusesc si eu sa scriu cate ceva. Am un stres teribil la servici, nici n-am timp sa respir, iar seara cand vin acasa cad lata.
Catalina si eu am aceeasi problema cu bebitza. Vineri s-a miscat absolut continuu (de fapt am observat ca in general cand sunt la servici se misca mult mai mult - probabil din cauza nervilor mei), ieri de-abia am simtit-o din cand in cand (s-a miscat mult mai delicat) si vad ca si azi dimineata la fel. Imi cam fac si eu griji, dar nu e prima data cand observ ca in weekend e mult mai lenesa. Asta pentru ca in weekend n-am atatea motive de nervi si stres.
Of of! Va pup pe toate, sa aveti o duminica frumoasa! 26+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eli1977/eli1977.jpg)
eli1977 spune:
Neata la frumoase,
dar ce putin ati scris zilele astea..pe unde umblati?spuneti-mi si mie ca sa umblu si eu.De contractii nu stiu ce sa zic, cred ca nu stiu cum sunt sau nu am, deocamdata, in schimb bebe e nebun rau, eu nu stiu cand mai si doarme, se misca tot timpul si in cele mai nepotrivite momente hop si el.
ADRIA, am si eu carticica aceea mica DR.SPOCK, acum o citesc, de cateva zile, mi se pare tare interesanta si aproape de realitate,imi place,ce sa zic.Mi-a mai zis o prietena ca e buna si cea de Capraru, "MAMA SI COPILUL",daca am inteles bine.Si cu lucrurile pt bebe nu te stresa, acum 2 sapt am inceput si eu sa iau, cu lista in mana, si din cele pt spital si pentru copil,pe transe, nu tot deodata, ca sa ma bucur cat mai mult de moment.A fost mult pana am inceput, acum numai la asta, ce sa mai iau ma gandesc, e f placuta senzatia.
va pup, o duminica placuta
ELI 28S+3
Catalina spune:
Buna fetele, chiar ca slaba miscarea pe aici ... .
La mine problema se impute. Vad ca bebe se incapataneaza sa nu se mai miste ca pana ieri. Am sunat la CMU sa vad daca au ginecologie de urgenta, macar sa il asculte la inima dar nu are cine sa ma vada. M-a si enervat aia de la telefon zice "avem numai medic generalist si ambulanta dar pt urgente, urgente ..." Adica io ce ii ziceam nu era urgenta ... pai ce era copilul in burta ei ...?
Stie cineva o clinica deschisa si duminica? M-o baga cineva in seama la camera de garda daca ma duc ...
Am baut si apa, am si mancat si simt asa, din cand in cand ca o matza, sper sa fie miscari ... oricum e diferit de pana acum, mult mai slab. Si, pt ca tot ma laudam, am avut si intariri de burta de azi dimineata ... . De prasila asa ...
Offff, sper sa nu fie nimic mai mult decat obisnuita mea paranoie ... .
Cata 32+
ylilimic spune:
Salutare, tuturor!
Si eu ma bucur ca nu am avut mult de citit dar ma intreb e normal la voi? In alta ordine de idei mi-am facut timp si am spalat un balcon de rufe pt bb2, ceea ce inseamna ca azi-maine am si de calcat.
La mancare semnez condica in boabe de mazare cu pulpe de pui si ciorba de pui cu smantana ca avem si copil care trebuie hranit.
BB misca intr-una, zi si noapte si cateodata ma gandesc ca ar fi bine sa se termine odata perioada asta, sa intram in "normal" sa vedem ce-o mai fi, apoi ma gandesc cu jind ca sunt ultimele 2 luni (in viata asta sper) speciale pt mine, 2 luni pe care nu stiu cum sa le memorez mai bine!
Si voua va mai trece prin cap asemenea gand?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Catalina - imboldeste-l pe bb "din greseala" si vezi cum reactioneaza. Eu fara sa-mi dau seama aseara m-am cam culcat pe o parte mai spre burta, cum faceam in zilele bune si imediat mi-a dat de veste ca nu-i place. Stai mai mult de o sec, ca sa creada ca ai uitat de el
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
roandre spune:
Catalina, nu-l mai simti deloc pe bb sau il simti dar mai incet? Vorba lu ylilimic, inghesuie-l putin pe bb si vezi dc nu reactioneaza.
Mai sunt perioade in care bebeii sunt ceva mai linistita, mai dorm si ei si nu ar trebui sa ne ingrijoram. In cazul in care nu-l simti deloc poti merge de urgenta la spital si sigur iti fac o eco sau ii asculta inimioara lu bb sa se asigure ca totul e ok.
Mie tare rau mi-a fost aseara si am vomitat ca in vremurile grele de la inceputul sarcinii...cred ca a fost de la prajiturile mancate...caci am mancat, nu m-am incurcat cu una-doua!
Am facut si ieri poze si le-am pus AICI
Se vede clar ca e tuguiata burta si e diferita forma fata de la Alexia cand era rotunda. Cred ca din cauza asta pare si mai mare acum!
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
eli1977 spune:
FETELE,,
AM PUS IERI POZE CU BURTICA SI CU LUCRURI DE BEBE, MI LE-A ARATAT CA SALVATE (erau ultimele, chiar dupa ale Liudei, cele cu burtica, pentru concurs),dar cand intru in album nu le vad decat pe unele vechi, puse la inceput, pe astea noi nu le vad si nu stiu nici cum sa le pun in semnatura.CINE MA POATE AJUTA?
PUPICI,
ELI
eli1977 spune:
ROADRE(Mihaela), ce burtica draguta ai, tuguiata,asa..e draguta foc.Si fetita e dulciica,imi vine s-o mananc.Si eu am vrut o fetita, dar DD a ales altceva pt mine.
Nastere usoara!
Eli 28 s +3 zile
nadiutapm spune:
buna la burtoase,
vad ca nu prea aveti un spirit prea vesel astazi sa fie de la timpul de afara??
roandre, nu-ti face rau daca o tii pe aia mica in brate, eu joi am fost la o prietena care are o fetita de 6 luni nu e grea are 6 kg dar dupa ce am tinut-o in brate si m-am jucat cu ea in drum spre casa simteam ca-mi cade burta de pietroasa ce era si foarte dureroasa, si prietena asta a mea mi-a mai zis ca am avea voie nu mai mult de 5 kg, presupun ca pitica ta este mult mai grea.deci cum de descurci??
apropo de miscarile bebe-ului, de 2 nopti ma trezeste noaptea de ce busituri i-mi trage zici ca jaca fotbal toata noaptea, nu pot sa zic ca ziua nu este activa dar noaptea.....
Catalina, poate ca mai crescut si nu mai are loc de intoarcere si sta cuminte cateva zile pana mai creste burtica si-si face loc,
va pupam
nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
Flavia-Ioana spune:
CATALINA,stai mama linistita, nu iti mai fa atatea griji, ai sa vezi ca totul va fi bine. Gandeste-te ca bb creste si poate nu mai are atata loc de zbenguiala ca pana cum,
Eu ce sa mai zic... nu am avut norocul nici macar o data sa imi simt bubulinele ca lumea, asa o lovitura adevarata...
numai fluturasi si gaze, asa ca tu bucura-te ca ai avut acest prilej si mai lasa-l pe bb sa se odihneasca si el..
Noi cu tati nu mai dormim de la 4 luni, este asa de bine singurica in patut, desi uneori ni se mai face dor, dar e mai bine asa...
Vinerea viitoare avem si noi programare la 3D, din nou, ultima a fost la 17 saptamani si dr ne-a spus ca este recomndata o astfel de ecografie si dupa 25 saptamani, asa ca ne vom distra din nou, abia astept sa le vad mai bine, aaa....si mai facem si morfo inca o data...
Va dulce fetelor si va doresc o duminica minunata !!!
Flavia
28+