Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Salutare, fetelor!

Si mie mi-a lipsit forumul ieri, chiar daca nu am prea mult timp sa scriu, mai ales ca ieri am avut o zi proasta -- cu dureri intense si intepatoare jos, in col, si apoi dufize in tot bazinul si care coborau si in picioare... Am avut si multe de facut in ultimele zile, am alergat de colo dincolo si am obosit tare -- si pana la urma a trebuit sa ma linistesc, ca abia mai puteam merge; asa ca am stat mai mult in pat toata dupa amiaza. Catre seara am facut o vizita la spital (cu tati si cu bb1), unde au ascultat inima lui bebe si miscarile (o tinea pitica intr-un dans continuu) si mi-au mai facut niste teste si ne-au trimis acasa. Au zis ca bb a inceput s-o ia in jos si se desfac ligamentele, dar nu sunt inca semne de travaliu -- ha! ce travaliu, frate, ca eu sper sa mai stea acolo macar vreo luna.

Sunt cam ingrijorata ca sotu' pleaca maine dimineata pt 3 zile in Franta si nu prea am la cine sa apelez daca am vreo problema si nici masina n-o sa am ca o ia sotu' sa-i faca revizia tehnica (e inregistrata in Franta, asa ca trebuie facuta acolo si daca el tot are treaba...), iar pe a lui n-o pot conduce ca e mare cat un tractor si mi-e frica sa n-o lovesc.

Sper sa fie bine.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Buna dimineata, la amiaza.
Ieri m-am cantarit si m-am felicitat caci am reusit sa nu mai pun pe mine nimic in ultimele 2 sapt...deci nu ma bruftuluieste medicul.
Mi-era ca cele cateva clatitute si cutia de rafaello haplite "pe ascuns" au sa traga la cantar...e de bine insa...

Ada senzatii neplacute mi s-a mai intamplat si mie uneori sa am si mi-a fost greu sa le deslusesc...intr-un tarziu am luat in considerare ca poate este vorba de ceva care imi lipseste in alimentatie asa ca imi storceam creierii sa vad ce mi-ar putea cere corpul ca sa ii dau...in ultima vreme nu mai am asa ceva.
Adinush cred ca daca te uiti putin mai atent la tine si refuzi sa te minti ai sa stii daca senzatiile tale se datoreaza miscarii hormonale peste care se suprapune distanta fata de mandru sau ai intr-adevar senzatia ca la el sunt schimbate niste lucruri.
Dadap e mai greu la inceput pana te obisnuiesti cu statul acasa...recunosc ca la mine primele 3 saptamani au fost chinuitoare. Nu pot decat sa iti sugerez ca atunci cand gasesti un ragaz de rabdare si putin timp sa te asezi cu o hartie si un creion si sa incerci sa-ti amintesti cu calm lucruri pe care ai vrut in timp sa le faci dar nu ai apucat...ai putea fi uimita sa regasesti cateva lucruri bune pe care le-ai putea face acum.
Haricleea imi parea rau ca drumul inainte de nastere cade...ramane sa iei fiecare zi pe rand asa cum este si sa incerci sa te gandesti mai putin la viitor...te agita inutil plus ca nu e o siguranta ca stii cum are sa fie.
Ylilimic un gand bun ptr bebelul verisoarei tale
Salina, Alinuk poate ne vedem in primavara cu prichindeii...mi-ar placea.
Aelita imi pare rau pentru bunica ta. Daca vei aprinde o lumanare pentru ea va stii ca ii duci gandul...de fapt, stie oricum.
Amaya unde esti?...imi lipsesti...pe cine altcineva sa chinui cu intrebari!?!

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

mediterana si pe mine ma dor oasele bazinului, dar in 2 puncte clare. si in general ma dor numai in anumite pozitii , mai ales seara, eu zic ca si de la oboseala. noaptea inca nu experimentez durerile, si sper nici sa nu am parte de ele...si sper sa treaca si la tine... e nasoala durerea...

dianamizzi am retinut reteta, o sa imi fac si eu mai ales ca sunt fan aripiore, chiar sapt trecuta mi-am facut un stoc de 2 tavitze de aripioare. a, la friptura, indiferent de carnea folosita, puteti sa puneti un mar taiat felii mai maricele, cu vreo 40 min inainte de a scoate fripturica din cuptor. va fi f frageda si cu un gust mai bun!

anis vad ca ai carutz de la miniblue, nu? mi-a placut mult dar e sport sau ma insel? e pt bb de la 0 luni in sus? manerul cum e? reversibil? mai da-ne te rog amanunte ca vad ca mai multe fete au intrebat.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

messa, ai venit... pofta buna, vezi daca nu iti place iute (ca ies picante) poate pui mai putin paprika sau pune dulce amestecat cu iute. eu de cand cu bebe as manca toate alea iuti, mi s-a schimbat gustul... si sotul meu numai friptane viseaza. daca fac vreo ciorba ceva sau vreo salata simpla imi zice... da ce eu sunt melc sa mananc numai "ierburi" asa ca fac din astea simple doar pentru mine, la el mai bag si o bucata de ceva proteine acolo.
acum am devenit maestrii la gatit amandoi... daca nu ne mai umplem timpul cu trebuia sa gasim alte preocupari, asa ca acum ne distram la incercat de tot felul de retete (de aia m-am si ingrasat atata) de la italieni, mexicani, chinezi.

nu stiu cine a intrebat mai devreme ce facem in timpul liber... pai mie imi place sa ies afara la plimbare, da daca e frig la voi e mai naspa. alta preocupare saptamana trecuta a fost sa vad toata seria LOST , am gasit la inchiriat ca la tv se da doar la italieni si nu imi place sa ii aud in italiana. e super tare serialul, acum astept sa vina a doua serie zilele astea si iar stam serile amandoi cuibariti la tv la LOST. si sa va zic ca si bebe meu este super fan... sare nene in burta la cate o sperietura de ma bufneste rasul. mi-a zis maica-mea ca sunt nebuna ca ma uit la din astea , ce vreau sa nasc acu...
ma impinge bebe cateodata asa tare de zici ca e surubelnita nu piciorus, ii plac senzatiile tari .
ce filme ati mai vazut si voi?
eu astept sa vina asta cu james bond, cred ca duminica mergem si noi la cinema. am mai vazut " THE DEPARTED"- super, CLICK - relaxant
DEVIL WEARS PRADA- super.
pup, si pofta buna ca venii pranzul.
diana

Mergi la inceput

Amaya ai aparut...pot sa incep sa te chinui!?
Chiar acum imi spune prietena mea careia ii dadusem lista ptr achizitii diverse ca are pe cineva care a folosit pompa de muls Avent electrica timp de o saptamana, ca a fost exceptional de dureroasa si a returnat-o continuand sa o foloseasca pe cea manuala.
Asa ca am intrat in ceata desi ma hotarasem sa o achizitionez pe asta... Inteleg ca apare si riscul de a deforma sanul?!!
Desi...imi pare oarecum aiurea caci stiu ca cea electrica isi ia ritmul mulsului tau manual pe care il efectuezi initial...si n-ar trebui sa apara situatia asta...chiar am intrat in ceata.
Tu cum te-ai descurcat cu cea manuala...? Ai incercat-o cumva si pe cea electrica?
Ma gandesc si la posibilitatea de a o lua pe cea manuala si in caz ca nu functioneaza atunci sa o cumpar urgent pe cea electrica...
Nici nu mai stiu...
Tu ce zici?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, . Eu m-am descurcat foarte bine cu cea manuala insa sunt sigura ca si cea electrica este foarte buna. Sunt convinsa ca persoana care a returnat-o nu a stiut sa o foloseasca sau nu a inteles bine instructiunile fiindca am auzit numai cuvinte de lauda la adresa ei...pe de alta parte cea electrica este doar o pompa Isis normala (manuala) care inregistreaza cadenta folosita de tine si o repeta iar la o adica, daca nu-ti iese pe partea electrica poti sa o folosesti bine-merci ca o pompa manuala. Referitor la deformatul sanului, ma indoiesc fiindca pompa Avent am inteles ca este cea mai apropiata de suptul natural al bebelusului asa ca atunci (nu) deformeaza in aceeasi masura in care (nu) deformeaza suptul.

Oana 27+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Amaya ma gandeam la posibilitatea de a nu fi fost folosita adecvat...caci pana la urma tu ii impui ritmul...
Spune-mi ...cea electrica fata de cea manuala are doar avantajul ca nu te lasa sa faci febra musculara la mana!?

Si inca ceva...nu gasesc nimic de babyphone Graco pe net si de altfel nici in magazine unde fac ochii mari cand intreb...oarecum am inteles ca sunt destul de costisitoare. Daca poti sa-mi dai o idee de pret si un loc in bucuresti unde as avea sanse sa gesesc ti-as fi recunoscatoare...
Evident ca mai am si alte intrebari...dar incercf sa o iau cu randul...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, crede-ma ca mulsul nu este asa floare la ureche cum pare si dureaza destul de mult. Eu, daca nu as avea deja pe cea manuala si nu as simti ca arunc banii pe geam, cu siguranta as investi in cea electrica.

Babyphone-ul pe care il am eu de la Graco este cumparat din Usa si recunosc faptul ca pe aici nu l-am vazut. Acesta este:
http://www.babyuniverse.com/pro/baby/89026/SleepSoundMonitorwithLightsDualReceiver.html

Intreaba-ma linistita fiindca nu ma deranjeaza doar sa nu te superi daca imi ia mai mult timp pana raspund.

Oana 27+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Vezi, Amaya de asta am nevoie ca sa ma hotarasc...iti dai seama ca habar n-am cum e sa te mulgi nici ca timp nici ca efort...stiu doar ca am sanse mari sa apelez la metoda asta din cauza sfarcurilor (al doilea sfarc vad ca rezista cu stoicism si vrea sa iasa cu greu...oricum nu stau afar ptr mult timp).
Asa ma ajuti si pe mine sa stiu ca si cum sa iau...
Astept cu nerabdare raspunsurile tale si mas multumeste promptitudinea lor...cu atat mai mult cu cat ai un prichindel printre picioare, burtica si casa de ingrijit...deci toata aprecierea.
Asa se explica de ce e greu sa gasesc babyphone Graco...mai neplacut mi-e ca nici prietena mea nu gaseste in Franta...
Mai sapam.

Voiam sa te mai intreb de aspirator nazal ptr bebe ce zici ca utilizare si model...imi trebuie?...cand?...ce model imi sugerezi?
Si despre perna ptr bebe...nu stiam ca ii trebuie dar am gasit una la Chicco de burete cu gaurele sau unele care au grosimea plapumioarelor lor...tu ce zici?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Oana tocmai mi-am comandat "Corector pentru mamelon Niplette AVENT". zici ca nu a dat rezultate???

26+

Mergi la inceput