Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mihacarm,mariana1976-multumesc pt gandurile bune. Nu am reusit sa vb cu vara-mea, dar a trimis vorba ca sunt semne mai bune!
haricleea- regret tambalaul cu socrii, dar cred ca trebuie sa le faci cunoscuta pozitia, tuturor, si in special- lor. Am trecut si eu prin perioade din astea in cei 6 ani de casnicie (nici multi, nici putini) dar lucrurile au intrat pe fagas (sau cel putin s-au mai lamurit lucrurile) de cand ne-am strigat verde in fata ce am avut. A urmat o pauza binecuvantata de vreo 10 luni si daca nu se nastea Matei, nu cedam. O mai dau si azi in bara dar le aduc aminte cine-i seful! Ma rog, cam atat cu soacrele/socrii.
aelita- sincere condoleante! Nu pot spune ca stiu prin ce treci, eu am pierdut ultima bunica cand aveam doar 1 an .
Catalina - multumesc de urari! In sfarsit si-a amintit si socru-meu sa ma loveasca cu un tel de ziua nepotului! Ce mai conteaza ca l-am tras de maneca sapt trecuta?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Hiuhhh... merge forumul.. Ieri aveam o banuiala ca astia de la IT au taiat craca catre forum - ca sigur din citi angajati sint in compania asta multi (sau mai bine zis multe) sint dependenti de forumul asta!

mihacarm2002 - la mine situatia e invers. Eu sint varsatoare si pitica o sa fie peste. Si faza tare e ca si sotul meu e tot varsator, la fel si sora mea. Sintem o familie de varsatori. Dar daca se grabeste un pic (vreo doua saptamini) o sa fie si ea cu noi in zodie!!!

Aelita - Condoleante

Liuda, Dancost - m-as baga si eu pe podium dar nu ca as avea burta foarte mare - la asta ma luati cu brio. Dar sint un om cu greutate in ultima vreme. Chiar aud faze de genul: "dar nu te-ai ingrasat prea tare (si dupa o privire mai ampla...)... la fata"

Ehh - asta e! Noi sa fim sanatoase

Dada 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Catalina - eu nu sunt din buc, dar tu chiar nu poti sa te intalnesti cu fetele la Plaza la clatitarie?!
alte fete se vor intalni in Banat, ca sa nu ramana mai presoj. Tu ar trebui sa intrii in filmul din Bucuresti!
Recunosc si eu m-am panicat ieri cand am vazut ca nu pot intra pe forum.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salve fetili!
Cu toata lipsa de forum de ieri vad iar ca s-a scris la greu!Imi cer cu aceasta ocazie scuze daca sar ceva important (nu raspund la ceva sau vorbesc pe langa gard cand sunt pe rol discutii importante).Daca ma vedeti ca sunt vreodata alaturea rau cu drumul va rog sa ma trageti de maneca (eventual cu PM)

Mihacarm: foarte interesanta statistica!Eu zic ca Pestii se inteleg cu Varsatorii (eu Peste sotul Varsator).E totusi de luat in calcul si ascendentul asa ca tre sa fim pe faza cand s-or naste puiutii nostri
Anis: am reusit sa vad carutul! E f frumos! Cate kile si cati bani? La varianta sport are numai copertina care se vede in poza?
A Alina: cum fac sa vad si eu caruciorul vostru? Multumesc pentru indicatii!
A Alina si Dancost stiu si eu ca nu tre fierbinti! Intre timp s-a ameliorat ca mi-am pus niste ovule cu propolis si mi-am tinut mult mainile pe burtik la culcare- caldura bio nu
Aelita: condoleante pentru bunica ta!
Haricleea: soacrei si socrului; cred ca atunci cand va veni bb va trebui sa-i dai pe toti afara
Eu experimentez niste picioare f umflate (deci Catalina you are not alone), mai ales seara.Am la sv niste pantofi de schimb (ca e cald) si am constatat cu stupoare ca nu ma mai incap (desi sunt unii labosi, d-aia de merg mai ales la pantaloni).Seara cand ajung acasa e musai sa stau un pic cu picioarele pe pereti ca altfel simt ca plesnesc.Aplecarile pe vine devin teribiliste.Cu dormitul stau inca bine.
Pup (sperand din suflet ca nu am uitat ceva sau pe cineva)

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

aelita, a alina v-am incurcat - cam greu de crezut nu? aelita multumesc mult pentru indicatiile ref la apa calda nu fierbinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili, crede-ma ca mi-ai placea sa merg la intalnire (stau atata timp singura ca deja simt ca mai am un pas mic, mic pana la depresie ... ) dar e in capatul celalalt al orasului. Nici macar nu stiu cu ce as putea ajunge si ieri m-am speriat cand am vazut ce rau am obosit la cateva statii de metrou si nitel mers pe jos.
Stiu, exista si taxiuri dar la preturile de acum si distanta respectiva fara 500 de mii dus intors nu scap. Plus consumatia ... e un efort nitel mare pt mine la sfarsitul lunii. Sper sa inteleaga fetele si sa nu zica ca sunt figuranta ... ca si daca zice cineva, situatia tot asta e ... .

Uite acuma de exemplu am dezghetat frigiderul si l-am spalat. Mi-a luat vreo ora si simt ca sunt TERMINATA. Ar trebui sa ies ca tre sa iau una alta, sa ma epilez dar sincer singurul lucru pe care pot sa il fac e sa stau in pat ... . Oare o fi normala atata oboseala?

Hai va pup.
Cata 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Fetelor, pe mine ma dor foarte tare oasele bazinului, mai ales noaptea, fie ca dorm pe stanga, fie pe dreapta. plus ca imi vine o foame pe la ora 1 sau 3...

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

criss68, ai fost tare haioasa cu ciorba aia, pai trimite-l fato la mine la masa pe omu' tau, sa am si eu bucuria ca mai mananca cineva ciorba, ca al meu nu se atinge, vrea numai fripturica si specialitati, ca deh, asa s-a invatat...

ylilimic, eu nu prea ma rog, dar poate pentru ca fac asta foarte rar si nu-l bat la cap pe seful cel mare decat cand e ceva important, poate ma asculta si o ajuta pe Madalina si puiul ei. Si pe noi toate, sa fim ok si sa nu avem probleme.

aelita, imi pare rau de bunica ta

daconst, ai dreptate cu baia, cu o singura mentiune - iti trebuie neaparat sa fie cineva acasa cand faci baie sau sa ai o macara speciala la indemana - eu NU POT sa ies singura din cada. Ma ridic pe jumate si cad in fund, la loc. Dupa care strig dupa ajutor.

mihacarm, tu esti peste, eu sunt rac, amandoua suntem zodii de apa iar varsatorul este zodie de aer. Simbolic, aerul atinge numai suprafata apei, dar o si hraneste, pentru ca filtreaza picaturile de ploaie (tot apa). In principiu, treaba asta e ok, numai ca noi fiind zodia de apa si bebeii zodia de aer, trebuie sa avem grija sa nu-i sufocam, sa le acordam suficienta libertate sa "respire", adica sa se dezvolte independent de noi si dorintele noastre pentru ei, sa le incurajam talentele innascute si sa nu-i batem la cap cu chestiile care nu le plac si pentru care nu dovedesc inclinatii reale.

Despre copilul varsator am gasit chiar pe DC ceva: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=759

Haricleea, daca parintii si socrii tai nu se inteleg, ai o singura solutie - nu-i primesti in casa nici pe unii, nici pe ceilalti si gata. Nu de alta, dar daca le apuca cearta pe cele doua "mame experimentate" tu o sa fii la mijloc si o sa fie nasol, atat pentru tine, cat si pentru bebe. Sau faci altceva - le explici scurt pe doi ca tu impui regulile de crestere pentru copilul tau si ca ele daca vor sa ajute, se supun si fac cum ceri tu, daca nu se simt capabile sa faca asta, fiecare la casa lui si gata.

dianamizzi, m-ai omorat cu aripile alea! Acuma termin de scris si ma duc sa fac marinata si cred ca mai am si niste blue in frigider.

Catalina, daca poti ajunge la Eroilor (cu metroul parca era destul de drept din Titan) te iau eu de acolo (de la ce iesire vrei tu) cu masina si mergem amandoua la intalnire, iar la final te duc tot la Eroilor, ce zici? Ai putea asa? As veni pana in Titan, dar mai am niste drumuri pana pe la pranz si nu cred ca reusesc sa scap inainte de ora 13... si pe la 17 iar trebuie sa fiu undeva dar pana la Eroilor e ok, pot fara nicio problema, numai sa poti si tu. Iar a propos de oboseala, da e normala. Pai numai cati litri de sange pompeaza biata inima in plus ca sa hraneasca bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

mediterana, e normal, bebe apasa peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Salina, am venit de la munte de duminica seara insa cu greu va prind din urma la cat scrieti.

Aelita, imi pare tare rau pentru bunica ta.

Haricleea, dupa masuratorile respective bebe ar avea 2114.15 grame.

Oana 27+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput