Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata fetele,
Aelita, imi pare tare rau pt bunica ta. Eu sunt fff apropiate de ale mele si, desi stiu ca acest lucru e inveitabil, nu pot concepe sa ma despart de ele ... Dar asta e viata, acum e intr-un loc mai bun. Asa trebuie sa te gandesti. Daca nu poti merge la inmormantare (o idee buna, desi greu ...) poate mergi si ii aprinzi o lumanare. Condoleante!

Fetelor, imi pare rau sa va spun dar nu vin la intalnire. Abia cand a zis una dintre voi bd Timisoara am realizat cat de foarte departe de mine este. Nu ma vad prin atatea autobuze sau metrouri sau ce or fi ele, sincer. Mai ales ca ieri, plecand cu treaba pana in oras, mult mai aproape decat Timisoara, abia am ajuns acasa, ma durea burta si nu ma simteam chiar bine. Asa ca, imi pare rau dar ... astept intalniri mai aproape de Titan unde locuiesc. Sa va distrati!

In rest, noi asteptam cu interes ziua de poimaine cand mergem la ecografie. Abia mai am rabdare. Bebe parca misca nitel mai energic, mai ales seara - aseara am experimentat o prima lovitura in ceva, nu stiu ce era dar m-a facut sa sar din pat.
Seara imi e tare, tare greu. Nu stiu de ce e mai nasol seara dar atunci imi simt picioarele si mainile mult mai umflate, ma doare burta pe sus pe sub sani, sau spatele, ma sufoc daca stau culcata, cu greu imi pot gasi o pozitie.
Iar noaptea, desi m-am mutat din pat de langa sotz, vad ca tot nu merge. Ma trezesc de nu stiu cate ori - cred ca nu dorm bine in pozitia respectiva plus am nasul congestionat si ma enerveaza (stiti senzatia aia de parca ai fi tras apa pe nas). Ma rog, toate acestea nu vor mai avea nici o importanta sambata dupa ce nenea dr ne spune ca bebe e ok.

La multi ani de ziua onomastica tuturor bebicilor sau taticilor cu numele de Matei! Lili, sa iti traiasca cel mic (care va deveni in curand cel mare ...)!

Va pup,
Cata 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Aelita condolente!!!

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Ba fetelor sa va spun...ieri am mers la eco.S-a dorit foooarte tare sa ma duca socrii care oricum au trecut pe la mine.De acasa le-am spus ca sa ma astepte in masina ca nu sunt locuri in sala de asteptare.Cand ma dau jos din masina hopa si soacra sa mearga cu mine vezi Doamne!!!!Cand intram nimeni scaune multe,goale...Asa ca va imaginati si voi restul...Acum nu mai scap de ea si el desigur si ma infurie la culme!Aseara cica m-au sunat sa imi spuna ca nu or sa fie acasa.Da ce imi pasa mie?Ca doar nu sunt ma-sa!!!Si ca sa fie treaba treaba,aseara plina de nervi ca s-a intalnit cumnata mea cu mama si i-a zis ca m-am dus cu socrii la eco(ca mama se supara,zice ca ea tre sa mearga ce se baga ei!!!,pt a nu se supara mama nu i-am spus si ei!!!(intelegeti voi)....asa cu cumnata,m-am descarcat la ea si i-am zis ca mi s-a luat de socrii ca pana acum ii durea in fund,ca pt ei baietii lor sunt cei mai frumosi si destepti si nepotii la fel iar noi 2,doua slute,proaste care dupa principiile lor tre sa taca si sa faca ce vor ei!Toata lumea e proasta doar rudele de sange sunt ok din punctul lor de vedere!Acum mi-e teama ca ma para dar nu-mi pasa ca m-am saturat si le spun si in fata!!!!
Si colac peste pupaza m-am certat si cu sotul!!!
Si deja am cosmaruri cad se vor intalni mama cu socrii in casa aici sa isi dea cu parerea despre nepot,iar socrii nu suporta sa ii contrazici,cel mai aprig e socru...asa ca vor iesi scantei!!!!

AMAYA parca ea putea sa calculeze greutatea.Te rog mult sa imi calculezi si mie cat are bb:BPD 79mm,OFD 104mm,CC 304mm,FL 62mm.

Va pup si vorbim mai tarziu!!!!
33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

A.Alina de mult vroiam sa iti spun ca imi place carutzul tau. de unde l-ai luat?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

AELITA, iarta-ma, simt ca-mi pica tavanul in cap, am inteles ca e vorba de bunicul, nu de bunica. Iarta-ma din nou.

DACONST, Varsatorul, Balanta si Gemenii sunt semne de aer, eu nu m-am inteles grozav cu ai mei, care sunt Pesti, ma bagau in cate-o sedinta de ma apuca dimineata si perii albi. Eu sunt Varsatoare, sotul Balanta, si tragem tare ca si David sa fie Varsator , plus Caine din zodiacul chinezesc. Iar ajung la ai mei, amandoi Mistreti...

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,scuze...m-am bagat aiurea,dar nu stiu de ce credam ca Varsatorul e tot de apa?

Oricum dupa zodiacul chinezesc cred ca e bine ca-i in anul Cainelui,nu?Sper sa nu fac iar gafe.Daca stii mai multe,poate ne spui si noua.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor! nici la mine nu a mers forumul, si am stat acasa ieri toata ziua, mai intram din cand in cand... tot nimic, e enervant, uf. bine ca s-a reparat

AELITA- imi pare rau de bunica ta, dumnezeu sa o odihneasca in pace!
si eu ma gandesc la ai mei, ca sunt batrani, e greu cand esti la distanta, nu poti ajunge asa unde ai vrea... asta e, ne gandim la ei din inima

GABRIELA_S - am vazut filmuletul ... tare dragut si emotionant cand vezi la eco asa... si eu am avut luni si am vazut bebe cand clipea (are niste ochi mari ) , misca din buzite parca mesteca ceva asa incet . ce frumos ... abia astept sa ne vedem bebeii si asa

AISKA - soacra-mea e de aici. da am zis si eu asa ce m-a surprins, da sunt sigura ca nu le zice din rautate, ci din prostie tocmai de aia nu le bag in seama. e de treaba saraca, ne ajuta mult, da uite asa are ea cateodata gura sparta, gandeste cu voce tare cate una din asta ii lasam in pace ca sunt batrani si scrantiti, ... sfat pentru toate fetele!

DACONST- tare frumoase burticele din poza de la curs am avut si noi aici cursuri din astea si tare mi-au placut.

ANIS - ti-am vazut si eu pozele, super toate. si caruciorul de la cam e foarte functional, sunt tare cunoscute si pe aici. il poti folosi mult timp, e bine asta. pentru noi totusi o sa iau unul la care landoul se face si scaun de masina (e singurul scaun de masina mai mare care se da de tot pe spate) si nu e prea mare , sa incapa in spate ca avem masina sport, cu putin spatiu pentru carucior. l-am probat deja sa vedem cum il bagam si in portbagaj, e singurul care incape si asta pentru ca i se dau rotile jos.
o sa va arat si eu poze cu ce o sa luam, deocamdata nu le-am cumparat. aparat digital... am vorbit cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DACONST, de ce sa te necajesti? Te-ai gandit ca Varsatorul e cu apa, asa ca de apa o fi... Atata bai sa fie. Eu sunt nascuta la inceputul lui '70, si sunt inca in Cocos (zodie chitibusara si scurmatoare, se vede!), iar buna parte din prietenii mei sunt Caini, care mi se par tare ok, onesti, cu un incredibil simt al masurii si echilibrului. Am acasa o carte veche despre zodiile astea chinezesti, scrisa de Virgil Ionescu, multe am aflat de acolo. Si din cate am vazut, pe supereva.ro care are link cu DC, s-au postat multe despre diversele horoscoape, merita sa dai un ochi.

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

de mancare am facut ceva bun bun de tot, tre sa va zic, poate incercati. luati aripioare de pui si le marinati intr-un amestec de:
ulei(cam o ceasca mica) , paprika (vreo 2 lingurite la un kil de aripioare), sare, sos de soia (daca n-aveti n-are nimic ca e bun si fara) si miere (vreo jumate de ceasca) . le tavaliti pe toate acolo in sos, le mai intoparceti din cand in cand sa intre bine gustul in ele, si le lasati asa vreo cateva ore, apoi puneti totul la cuptor (cu sos cu tot) . sunt gata cand sunt rumenite. ies buuuune bune. eu mai fac la ele o crema dintr-un triunghi de blue cheese si iaurt si dau cu aripioara prin crema de branza si pap

mai ziceti si voi ce bunatati faceti ca sa ne inspiram.
ma duc sa ma uit la garsoniera lui maruta, e pe tvr international. o dimineata superba!
diana 32+
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata burtici,
ne-ati lipsit enorm de mult ieri, abia asteptam sa se remedieze problema cu siteul.
cand e vorba de ars ceva pe foc nu cred ca exista o alta fata mai performanta ca mine , nu e zi sa nu ard cate ceva, mai nou am vorbit asearam cu soata si i-am spus ca trebuie sa-mi cumpar neaparat un ceainic din ala in care atunci cand fierbe apa se opreste singur ,asta daca tine sa nu dau foc la casa, in fiecare zi i-mi fac ceai cate un litru jumatate uneori si 2 ori pe zi si de fiecare data -i-mi aduc aminte de apa aia care fierbe doar atunci cand mai sunt cateva picaturi pe fundul ibricului na sunt, cat despre mancare mai uit si eu niste crutoane pe la cuptor de le scot taciune, s.a.m.d.

Aelita, condoleanta pt bunicuta ta,

va pupam cu drag

nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput