Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Intrucat nu am avut nimic de citit (si nici de facut sau chef) am facut o 'statistica'.
Concluzia: cele mai multe mamici de ian-fen 2007:
- au 29 ani (15 mamici)
- sunt in zodia peste (10 mamici)
- sunt nascute in ianuarie(10 mamici)
Nu de alta, dar ma tot intreb daca zodia mea (peste) se va intelege cu cea a fiica-mi (varsator)?

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

la minenu a mers forumul doua zile..
azi am fost la eco,a zis ca e bine,dar asa scurt.nici nu mi-a indreptat ecranul sa vad si eu..asa ca nu miam vazut fetita.am intrebat in ce pozitie e,si a raspuns:"cu capul".
adinush,cum asa ? ai mai simtit ceva ciudat din partea lui tot timpul asta??sper sa fie doar o parere,si sa nu ti se intample nimic din ceea ce gandesti..
poate e chiar ideea soacrei,am mai auzit din astea...tu da-le peste ochi si spune-le ca e copilul tau si ca va sta langa mama,ca va trebui sa suga,si ete ,na,ce atatea explicatii pt una ca ea???nu te mai enerva!
cristiana ai fost simpatica si cu "era sa calc cainele" si cu sotul care se ridica pana cand nu-i mai are loc capul in pat
ai rezolvat si aspiratorul na,scapasi de-o grija!
ylilimic,ne rugam pt verisoara ta Madalina si pt puiutul ei ! sa treaca cu bine peste incercarea asta si sa vina acasa cu puiul sanatos!
cleopiciu
,stai numai in pat! te ridici doar la pipi,auzi??
nadiuta,ai reusit cu pozele,bravo! am vazut burtica!
Salina
,ti-am dat un PM cu adresa . am mai terminat o rochita,v-o arat maine ca acum am spalat-o si e la uscat.
anis
,pozele alea inc are esti super sexoasa le-am vazut,ti-am zis ca esti de belea si Ingrid e febletea mea!
carutul e superb,asa rosu!are landou sau folosesti de la Ingrid?
hai,stai linistita cu dulciurile,ca eu bag ca niciodata si tot nu prea se cunoaste.doar cand mananc mult se vede.

dadap
:"Eu azi in lift am incercat sa fac loc cuiva sa treaca pe linga mine sugindu-mi burta. Toti din lift au inceput sa rida" eu miAm dat cu usa cuptorului in burta,nu am calculat si burta!
cristia,meriti bataie ! nu stiu ce sa faci,baie,caldurica pusa acolo jos..
nu fierbinte,cald.sosetute in picioare,calde.ceaiuri.
paracetamol ai voie sa iei.
alinatxa,o vad pe mirela73 cu burta super misto ,dar unde sta pe spate??
maria,prezentatie craniana= bebe e cu capul in jos.BRAVO!
Trece-ti la semnatura saptamanile.in cat esti?
haricleea si soacra ta e dusa cu capul!
alinuk,asa te vreau,optimista!!
mihacarm,"Iar am ars mancarea!!! Cu gandul la londoul Monicai Columbeanu... Uite aici meniu: copane arse cu cartofi super rumeniti!!
"
Eu ieri am fiert un porumb,din ala cumparat in vid,si am uitat de el,si s-a dus apa,si l-am parpalit cratita e neagra.proumbul era pe o parte negru si pe o parte jumate fiert.ASSA L-AM MANCAT!!!
ELIsa faci tratamentul pana la nastere,si nu o sa apara mai rau,hemoroizii.
criss
,cred ca mi-a trecut cu nucile,ca ma tine cate o pasdiune asa,cateva zile,sau nopti.in noaptea asta m-am umlfat de cornuri si placinte cu nu stiuce in ele,combinate custruguri.adica o muscatura dina lea,un bob..ce amestec o fi si asta,sa imi spuneti voi! ca fii-mea nu vrea sa recunoasca ca e cu capul! haha cum mi-a zis si medicul,e cu capul..adica s ainteleg eu ca e cu capul in jos,dar ea e nitel dusa cu pluta,la ce ma pune sa manmanc.cred ca de cand e cu capul in jos i se trage..
ma gandeam azi,cum o sta ea acolo,nu o ameti?
cu arsurile vad ca mai bine..o fi de la nuci?
salina,nu am putut sa intru pe forum,nu mergea.

asa,si cum de mine..
a murit bunica-mea,aseara.stiu,e varsta...imi e mila de bunicul care ramane singur,dupa o viata impreuna,copii crescuti,nepoti crescuti..sau inteles super amandoi,familie model.e atat de grea batranetea asta,mai ales cand trebuie sa te desparti de cel care ti-a fost alaturi zeci de ani..
si cel mai rau e ca eu nu o pot vedea...e acolo mama,sora-mea ia maine avionul ..in rest,cinci nepoti,departe.
sora-mea se duce cu copilul de 7 luni.ma gandeam..sora-mea e prima nepoata,iar bebe e ultimul stranepot (pe al meu nu il va cunoaste).a crescut cardul de nepoti,si acum e ap`roape singura..

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

aelita, imi pare rau pt bunica ta! Ai dreptate, e asa de trista batranetea mai ales cand ramai singur!

Acum va urez o zi buna (se apropie week-end-ul). Fug la scoala! Pa!

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor!

ce faceti?eu mor de somn....dar cand pleaca al meu ,ma trezesc si adio somn la loc...

am fost ieri la eco si suntem bine,bebelina mea are 1,800kg,toate se dezvolta normal.colul meu are 3,6 cm si este inchisdeocamdata sunt linistita.
am pus aici o parte din filmulet,se vede capsorul,cu gurita,ochisori...e asa de dragalasa!se misca mai greu ca nu prea mai are loc acolo,grasuna
www.dropshots.com/day.php?userid=179126&cdate=20061115&ctime=191924" target="_blank">filmulet cu bebe la ecografie!!!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragelor, am crezut ca dau ieri in dileala cand am vazut ca nu merge forumul. Mi-ati lipsit, si cred ca trebuie sa recunosc ca am dat in boala dependentei de voi!

ADELA, ti-am scris ieri pe Mess (oare tie?) fiindca am suficient de stupida sa nu-mi transcriu imediat numarul tau de telefon din PM. Mi-am scormonit memoria cateva ore ca sa-mi aduc aminte id-ul tau. Pazea ca peste vreo doua ore plec! Te sun dupa noua, ca tu esti in concediu si ce rost are sa te scot din pat la ora asta?

A.ALINA, imi pare rau ca nu poti veni, cum te simti, esti mai bine? Ai spus ca poate in timpul saptamanii mergi la eco, ai fost? Ce e nou?

AELITA, imi pare foarte rau pentru bunicul tau, ai mei, din pacate, s-au stins putin dupa ce am terminat liceul, si imi lipsesc foarte mult. Ma gandesc deseori la bunicele mele, cum faceau ele din nimic un pranz sau o cina, cum se zbateau pentru familie, nepoti mai ales. Dumnezeu sa-l odihneasca si pe bunicul tau!

MIHACARM, dar esti un inger si jumtatate daca ai rabdare sa parcurgi toate capitolele si paginile din urma!

Pup fetele, sa nu mai stricati forumul!

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza buna!

La mine n-a mers ieri forumul si simteam ca mor fara sa va citesc...asta o fi dependenta,Criss?

Aelita,condoleante...imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.

Alina A,eu spuneam de dusuri calde,nu fierbinti...iar baile calde nu sunt indicate in primul trimestru...in ultimul sunt o binecuvantare.Se recomanda cind ai contractii sa faci o baie calda si contractiile dispar.Asa se deosebesc si contractiile false de cele ale nasterii.Te bagi in apa si daca nu cedeaza inseamna ca trebuie sa te pregatesti de nastere.

Liudo,lasa mama sa vina cit mai multe pe podium sa nu ramanem noi ca magarul intre oi...sa fim si noi in rand cu lumea.
Te-ai prins ca eu te stresez cu pozele,deci nu scapi.

Aiska,in poza mai e o tipa rusoaica...acolo suntem doar o parte din fetele de la curs ca nu incapeam toate in poza...asa ca au facut 3 serii sa apuce toata lumea.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mihacarm,interesanta statistica ta.
la tine va fi o potrivire super cu fetita ta ca sunteti zodii de apa,amandoua.Eu la mine ma ia groaza...eu cu coarne si fi-miu la fel.Sa te tii bine ce-o iesi de-aici.Noroc cu tati care-i Balanta si va calma spiritele intre noi.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana am primit mesajul ; te astept vezi ca aici e foarte frig

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenute

fete ieri a fost o pr cu forumul ca nu a mers la nimeni, cred ca toate am intrat in panica cand am vazut ca nu se deschide pagina...

Alina vin si eu la intalnire asa ca te rog sa ma adaugi si pe mine pe listuta.

Gabi ce grasunica ai...o dulceata!!! a bea astept sa o vad si eu pe a mea luni.

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

oauuu, merge forumul!
Buna fetelor,

mihacarm2002 tu arzi macarea? eu dau laptele in foc. aproape in fiec seara cand imi incalzesc laptele il dau in foc si imi fac de lucru cu stersul aragazului sunt de speriat! ca sa nu mai spun ca scap din mana ...

Salina te culci devereme? si eu ... pe la 22-22:30rareori fac rabat de la programul meu

gabriela_s o grasuna scumpa tare! am vazut si filmuletzul, ca lumea, zici ca e de pe Discovery

aelita Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace pe bunica ta! iar bunicului tau sa ii dea putere sa treaca peste greaua incercare si, de ce nu, sa dea o mana de ajutor si a cresterea stranepotilor!

si eu am remarcat absenta fetelor bits, cara_hope. mie, sincer, imi pare rau. sper ca sunt bine amandoua si macar ne citesc din cand in cand.
mai stiti ceva de Michelle?

26+

Mergi la inceput