Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mihaela, scumpa, dar nu e nimic de povestit... e pur si simplu fara cap si coada, e o proasta modalitate de-a pierde timpul. Eu ma oftic pe mine de cate ori ma mai izbeste curiozitatea sa ma uit la ei. Tot prin cluburi, pe la petreceri mondene, tot in jurul "cartii", a masinilor, a sarcinii ei... Aceleasi discutii sterile.
Sincer, eu nu as vrea landoul ala nici gratis sa mi-l dai, pe cuvantul meu!!!

Alina - nu e vorba ca n-am somn, mai degraba n-am stare, nu stiu ce naiba am... sunt agitata si n-am chef de nimic. Doar sa flecaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Iar am ars mancarea!!! Cu gandul la londoul Monicai Columbeanu... Uite aici meniu: copane arse cu cartofi super rumeniti!!

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Auleuu si eu beau lapte..am baut juma de kil..sunt moarta de nesomn,azi noapte am dormit 6ore...si vadd ca ma bantuie iar insomnia...

mihacarm2002, merge si mai rumeniti.Sa stii ca o sa te saturi de roz, rosu..si nuantele derivate....cand os a inceapa s avina toata lumea numai cu aceeasi culoare..

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

BUNA, BURTICI SCRIITOARE,
acum m-am adunat si eu pe acasa si am venit sa va citesc, ca mi-era taaare dor de voi.
Multumesc mult de tot fetelor care mi-ati scris de problemuta mea cu hemoroizii, azi am fost si am luat alt tratament, cu alte supozitoare, sa vad daca mai dau inapoi;cel mai tare mi-e frica sa nu iasa rau de tot la nastere, daca eu si acum am asa probleme.Mi-e o frica de mor ca nu scap de operatie, un var de-al meu a facut op de asa ceva asta vara si mi-a fost la ochi cat poate sa fie de nasol.O dau in supe si fructe, mai bag supozitoare, ce sa fac...Mi se pare interesanta infuzia aceea, o sa incerc, mersi mult.
Vin si eu la intalnire miercuri, puteti sa ma treceti pe listuta, daca puteti, ca stiti ca stau prost cu tehnica..
Voi ati terminat bagajul de spital?ce pompite de muls v-ati luat?ca eu nu ma hotarasc.
va pup,noapte buna
ELI197728S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

mihacarm, nu te necaji cu mancarea arsa. Mai rau e sa fie nepatrunsa, mie mi-e greata de mor numai cand vad asa ceva.

Si eu am sesizat ca bits mai activeaza pe forum la alte liste de discutii in urma acelui conflict, dar de IoanaN nu stiu nimic, banuiesc ca e f prinsa cu examenele. Poate ar mai posta ea cate ceva, dar daca nu ai timp sa citesti care mai e treaba pierzi firul si nu-ti mai vine. Imi pare rau si mie la discutiile in contradictoriu la care se ajunsese, de multe ori asa li se intampla celor care isi sustin sau chiar incearca sa-si impuna cu toata puterea propriul punct de vedere, chiar daca e unul corect. Eu sunt oarecum in alta extrema, ii spun omului din fata mea parerea (desi poate am argumente stiintifice foarte puternice), daca vrea asculta, daca nu eu a doua oara nu mai deschid subiectul. Si uite asa s-a intamplat ca persoane f dragi mie, eventual din familie, sa sufere sau sa faca un gest regretat ulterior pentru ca nu au tinut seama de sfatul meu. Nici nu stii cum e mai bine: daca lasi omul in pace sa faca cum il taie capul pastrezi o relatie amiabila, in schimb pentru celalalt poate fi f rau.

Referitor la carucioare efectiv nu-mi pot forma o imagine doar din poze. M-am uitat la zeci de carucioare, dar tot pe viu trebuie sa verific. De pe net doar ma ghidez spre anumite marci sau produse, conform propriilor criterii, pentru a nu proba tot ce se gaseste intr-un magazin, nu as avea oricum atata rabdare.

La patuturi e mult mai simplu, stiu exact ce vreau, mai urmeaza sa gasesc. Doar ca este ce cred eu ca vreau, experienta s-ar putea sa-mi schimbe opinia.

Legat de emisiuni TV... mai bine ca nu ma uit deloc. Cred ca fac parte din cei 0,0...1% din populatia Romaniei care nu se uita la tv. Nu suport sa am dependente de nici un fel, inclusiv vizuale. Forumul imi dau seama ca incepe sa devina dependenta si nu-i bine din punctul meu de vedere. Insa pe sotii Columbeanu i-am mai prins din intamplare, aveti mare dreptate, publicul le-a dat nas, i-a pupat in fund etc.

Liuda, nu te mai vaita ca nu stii sa faci nimic!!! Ca de bine de rau toate ti-s facute, copilul are ce-i trebuie. Eu ce folos ca stiu sa fac de toate dar nu-mi misc fundu' sa fac nimic!? Sa nu credeti ca exagerez, va povestesc o faza pe care o s-o tin minte multa vreme. M-am apucat ieri sa fac si eu o ciorba, nu am facut de mult ca am avut examene, apoi convalescenta de dupa, am inceput apoi zugravitul care s-a transformat in renovare si tot asa. Aseara sotul cand s-a asezat la masa - va imaginati ca nu aveam ce face cu o farfurie obisnuita, am utilizat un castron ca de salata - a inceput sa care linguri una dupa alta, pana si-a dat seama ca nu are spor si a dus tot castronul la gura, pentru ca apoi sa-si toarne si in poala! Doamne fereste, am zis ca parca a iesit din puscarie, i-am promis ca-i dau toata oala, numai sa manance incet si civilizat. Raspunsul a fost ca din vina mea, pt ca-i fac atat de rar.

Mie deja mi-e somn, desi e doar 11. Nu fiti invidioase, azi m-am trezit la 5 ca mi-a plecat sotul in Franta, prilej sa ma mai pregatesc si eu pt scoala. Dar promit sa ma trezesc si maine devreme, am o gramada de treaba.

Aelita, cum mai stai cu arsurile? Pt noaptea asta ai nuci?

Pup fetele, noapte buna

criss 30+ cu

Mergi la inceput

criss68, eu nu prea ma necajesc ca am mancat din prima tigaie (pe alea nu le-am ars), dar problema e ca sotul tocmai a venit cu o pofta de copane... I-am spus, alta data sa nu mai pofteasca ca uite ce se intampla!
"Ai tu ceva ca inainte nu ardeai asa de des mancarea!" Ce-o fi oare??? Ca uit sa inchid usa de la intrare (o las deschisa la perete)
Acum sunt tare deprimata! Nu stiu cum am intrat pe niste pg. de pe aici in care unele fete povestesc de copilarie in tonuri al la Bacovia si multe altele de nu va mai povestesc!

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Gata v-ati bagat in patut fetele?Eu experimentez niste arsuri vai vai.Imi ia foc esofagul.

26+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Alinatxa, stiu ce inseamna! Ai mancat cumva carne tocata? Incearca cu o lg de miere

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

NU . Am facut o baita buna si m-am linistit, acum lecturez DC-ul si bag la ghiozdanel. Ca tot vorbea Criss despre dependente...uitati-va de cand sunt inscrisa pe acest site si veti vedea de cand dateaza dependenta mea. In afara de cea cu dulciurile, este cam singura. Pana acum nu s-a dovedit nociva .

Fetelor, vad ca in seara asta e randul nostru sa facem de veche pe topic. Aelita, tu pe unde umbli, ca asta era ora ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

In loc de buna dimineata trebuie sa zic buna seara.Ma rog mai e un pic si s-ar potrivii perfect si buna dimineata.Eiiiii azi cred ca a fost greu ptr toate dat fiind ca forumul nu a mers si a fost reparat de abia acum.A fost tare nasol pustiu calculatorul asta .

26+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput