Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 23
mihacarm2002 spune:
Cristina70, imi amintesc deBITS si de acel
contra/pro fumat. Periodic imi tot amintesc de ea si imi pare rau ca nu mai scrie. Asta cu atat mai mult cu cat stiam ca este printre niste straini total diferiti de noi si are si un baietel? Oare ne mai citeste? Imi amintesc ca ne povestea cum a decurs nasterea la primul copil si ca erau destul de piperate preturile si acolo la epidurala.
Legat de Ioana N, nu imi amintesc sa fi fost un
de vorbe asa de aprins incat sa o determine sa nu mai scrie. Sau poate ca nu am citit eu printre randuri ? Cand voi sta acasa am sa reiau cap. de la inceput ca tare sunt curioasa !
Acum ma intorc la pg 10. Imi amintesc ca in vacanta din nov. stateam toata ziua si asteptam sa scrieti. Eram surprinsa cand spuneau alte fete ca s-au scris prea multe pg.
Lilisor,
pt verisoara ta si puiutul ei! Ma simt chiar vinovata ca nu am facut-o pana acum ori de cate ori am citit despre ea! ![]()
Mihaela 27+ 
criss68 spune:
Buna seara la burtici!
De o ora am ajuns acasa si numai pe forum stau sa va prind din urma. Nu ati stat degeaba, vad.
Noroc de asta ca altfel cotrobaiam prin bucatarie dupa mancare.
Anis, nu stiu ce am dar si eu tot dupa dulciuri ma uit, ciocolata pare favorita. Dar ne-a luminat Gabriela_s, la mine s-ar potrivi teoria.
Vedeti ca incep sa va ajung din urma cu burtica. Nu stiu ce-a patit de a crescut asa dintr-o data, incepe sa semene cu a lu' Anis. In sfarsit dupa atata timp a observat si operatoarea de cont de la banca (una dintre) ca sunt insarcinata. A fost o mare realizare, pana acum nimeni nu dadea importanta fenomenului. Sper ca in curand sa observe si restul lumii. E drept ca nici nu prea mi-o expun, daca am posibilitatea mai degraba o ascund, sau in fine, sa arate cat mai estetic.
Cat eram de suparata cu ingrasatul, acum descopar ca ma si aplec greu, ma dor picioarele si daca stau numai 5 minute in picioare, dupa ce mananc ceva (chiar o felie de paine cu gem) imediat ma ia somnul - iar in caz ca sunt aproape de pat chiar dorm. Ce ma fac oare cu cata treaba am?
Daconst, frumoasa poza cu burticile. Ai o burtica frumoasa, acuma nu mai stiu unde sa te asez pe podium, dar esti fruntasa.
Na, ca iar am uitat cui mai aveam de raspuns. Revin
criss
30+ cu 
mihacarm2002 spune:
nadiutapm, ai pus poze noi? Nu vad decat 5.
anis, am vazut carutul, dar nu ma atrage nimic ce nu e rosu sau roz. Plus ca nu avea pretul (mai intai la el ma uit, apoi la produs). Normal ca imi place, dar nu intruneste 2 conditii pentru sa il laud (culoarea, pretul). Daca ar fi dupa mine, cred ca as schimba caruturile, patuturile etc ca pe batiste (chiar mai des)
dadap, „Mi-am propus ca atunci cind ajung acasa sa ma masor sa vad - daca e sa ma strecor pe ce parte sint mai ingusta????”
Si mie mi se intampla f. des (mai ales in microbuz) sa incerc sa ma subtiez pentru a face loc la coborare. Insa nu se vede niciun rezultat. Doar ca ii trag o burta peste fata nesimtitului de pe scaun!
Ieri am fost sa platesc lumina si sa ridic noul contract. Un tip (la vreo 40 ani) dadea sa intre in fata mea cu niste hartii. I-am vazut intentia si nu am spus nimic. Insa cand a deschis nerabdator usa sa intre (i s-a spus insa sa astepte putin) l-am intrebat daca se grabeste atat de tare. Si in timp ce il intrebam (eram descheiata la giaca) uite-asa imi impingeam burta in fata si mi-o umflam. Pe fata aveam si un zambet –zanjet. Ce mai, a balbait ceva, a ranjit manjeste, dar a uitat de toata graba. M-am simtit tare bine, mai ales ca in ultima vreme ma uit cu o asa mila la toti prostii-crescuti care se fac ca nu ma vad in microbuz… Da, ii inteleg pe cei care merg pana la capat ca si mine, dar pt aia care coboara in 5 min sau se inghesuie sa ia noul loc desi au urcat odata cu/dupa mine… nu am cuvinte!!!
Mihaela 27+ 
mariana_1976 spune:
Cristina70 si eu sper ca fetele care nu au mai dat demult pe la noi sa revina...
Belle_vue felicitari pentru fetita!
Noi inca nu stim care este sexul bebelusului ca aici nu prea au astia chef sa ne zica.In UK stiu ca e mai mult din cauza musulmanilor care vor baieti, dar in Suedia nu am inteles niciodata de ce vor sa ne faca surprize.In fine, nu mai conteaza.
Adinush poate ca prietenului tau i-o fi un pic teama ca va pierde copilul daca nasti in Romania, copilul devine cetatean roman si actele alea intirzie.Eu una i-as zice sa se grabeasca cit poate si sa intervina cumva ca sa ajungeti cit mai repede in Olanda.Mai demult,unei prietene de-ale mele casatorita cu suedez i-au dat viza de resedinta incepind cu ziua in care era data probabila a nasterii ca ei s-au rugat sa le urgenteze cererea!!!Ce nesimtiti!!Sper sa nu-ti faca si tie asa o figura!
Lili Una dintre cumnatele mele are o fetita nascuta vaginal cu Apgar 10 si...peste o zi de la nastere i-au descoperit probleme la inimioara! A suferit 3 operatii pe cord deschis si i-au dirijat circulatia singelui prin arterele pulmonare.Acum e foarte bine si e scolarita. Sa dea Dumnezeu sa fie bine copilasul verisoarei si sa nu aiba nimic.
Mariana
24+
mama de Monica, Matei si Markus
A.Alina spune:
Se uita cineva pe B1 la No Comment cu Monica Columbeanu? E un show penibil sau numai mie mi se pare?
Alina
29+
mihacarm2002 spune:
anis, rectific, ti-am vazut carutul pe rosu din casa (in poza cu burtica ta in salopeta alba). E super!!! 
De tine nu mai spun nimic! Ce-i al tau, i-al tau!Esti
, baby!!!
Mihaela 27+ 
ALINATXA spune:
Nu ti se pare Alina chiar e penibil
26+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Salina spune:
Auziti, dar cand n-au fost astia doi penibili????? Dar si mai penibili mi se par oamenii din jurul lor care-i lingusesc si-i tot pupa undeva...Eu la asta chiar raman socata! Pana la urma fraieri suntem noi, cei care ne mai uitam la ei. Na, ca schimb postul ca m-am enervat ![]()
Pup fetele, eu n-am somn, mai bantui pe-aici. N-am stare sa zac in pat si nici rabdare sa citesc.
ALINA
33+
ALINATXA spune:
Pai cum sa te culci la 10 mai salina?Normal ca nu ai somn.
26+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
mihacarm2002 spune:
Of, pana am ajuns eu la pg. 15 la B1 era Gigi Becali!!!
Trebuie sa vad emisiunea in reluare! Dar aveti mila... despre ce era vorba??? Mor de curiozitate pana duminica!!!
Am vazut emisiunea in care comandau un londou. Apoi in oras la un magazin aveau unul asemanator. Cand am intrebat vanzatoarea cat e, sa cad jos: 24 milioane. Si nici macar nu era 3in 1!
(vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri
)
Mihaela 27+