Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 22
Haricleea spune:

cris68,tot ce imi doresc este sa fie bb bine si la maxim 3 luni sa zburam la tati!ca daca venim lunar acasa si stam o saptamana cred ca putem sa fim aici urmariti de d-na dr a lui.o sa ii iau nr de telefon si o sa tin cu ea legatura daca e ceva.sper sa ma ajute Dumnezeusa pot pleca cat mai curand!!!
maria72 unde ai facut mama eco?totusi dr mi se pare ca a fost cam evaziv!
adinush,ma-ta soacra sa isi vada de treaba ei!!!
nu ai intrebat-o daca ea in tinerete si-ar fi dat copilul???!!!copilul rupt din ea cum se zice in popor???
au citit sute de statistici in care se vorbea ca bb are mare nevoie de mama,tata e ca si cum nu ar fi!!!americanii au facut studii!!!pe bb crescut de alte persoane si bb crescuti de propiile mame.toti bb erau hraniti artificial.la finalul studiului concluzia a fost ca bb crescuti de mamele naturale s-au dezvoltat mult mai bine decat ceilalti.si multe altele.dar ca ii dai babei peste nas ai putea sa ii spui ca bb tre sa creasca cu ma-sa si ta-so si.....
asta le-as face eu la socrii!!!!fii fara grija ca si ai mei sunt vai de ei!!!
cand le-am zis ca dr la care au zis ei sa merg e un incompetent si ca mi-a dar tratament contraindicat si puteam sa imi provoc un avort au zis ca am eu fente pe mine,ca ce toate au nascut ce mare lucru,ce daca am placenta previa.apoi a fost soacra-mea la intalnirea de liceu de 40 de ani si trebuia sa vina si prof Ancar(ginecolog) si vroia sa intrebe de placenta mea dar au linistit-o alti dr destul de competenti si vechi in meserie(fosti colegi de ai ei)spunandu-i ca o astfel de sarcina tre monitorizata in permanenta.Iar acum sa o vezi ce sta pe telefon si ce teama ii e!!!mi-e sila!!!
Ylilimic!!!
NU REUSESC!!!mie imi apare o bicicleta mare in stanga si una mica in dreapta!!!pls HELP!!!
ma rog la Doamne Doamne pt nepotelul tau!!!sper sa fie ok!!!
Fetelor cum imi adaug nr de tel la contul comun???
32+ 
gabriela_s spune:
buna seara fetelor!!!
eu pot sa vin la intalnire pe 22 ,nu conteaza ora.sunt libera toata ziulica!am scapat de proiectul ala
il prezint in ianuarie,inainte de sesiune![]()
maine dimineata am programare la ecografie,urati-mi succes!!!de data asta sper sa nu uit sa le cer sa inregistreze(toanta de mine).
oanafelicitari pentru patut!
si mie mi s-a pus pata pe cateva piese de mobilier de la babycomfort,dar deocamdata zic pas

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
32+
anis spune:
Gabriela mult succes la eco maine.
Si eu am duc la dr maine cu rezultatul analizelor si cred ca bag si o eco, ma ingrijoreaza ca mi-a iesit ca am stafilococul auriu..desi si cu analizele astea nu stiu.De ex la Ingrid mi-a iesit la fel am reptata analiza la alt laborator si nu era.sa vedem ce zice dr.
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Haricleea spune:
LIUDO pupa-te-as pai sa te las eu ma fata pe tine sa nu mai fi lider la burtici???!!!na aici rateta:cica 4 cartofi taiati cum iti vine la mana,doua maini de ciuperci proaspete taiate felii.le pui in tava cu putin ulei si 1/2 pahar apa ca cica isi mai lasa si ciupercile apa,sare,piper,vegeta dupa gust.le dai la cuptor,cand s-au imuiat cartofii pui 1/2 cutie samntana.lasi 5 min si poti decaora cu marar si usturoi!!! hai te pup si pofta buna!!!
mie nu are cine sa imi cumpere ciuperci asa ca incerc reteta maine!!!
alinuk spune:
Dragi burtici,
Io m-am mai gandit ..si nu ma bag la nici un concurs...oricum era de haz.....asa ca propun sa redenumim albumasul in loc de "concurs burtici" ..."expozitie de burtici"...sau poate gasiti voi ceva mai inspirat.
Oricum bebele fiecareia dintre noi este cel mai cel.
Iar noi bebikului din dotare, asa ii spunem si vorbim cu el si eu si tati... Tati are un tabiet de acum - dimineatza vine si ne trezeste pe aman2 usor.... si ne da cate un pupik la fiecare....cred ca-mi va lipsi acest alint dupa ce voi naste.
Mai mult decat atat, sunt in aceeasi situatie ca alte cateva fete care se impacienteaza pe aici...ca nu simt mare lucru. Al nostru e cumintzel, nu o inghionteste pe mami inca, seara baleteaza un pic iar peste zi destul de rar.... Da' stiti ceva!??? Nu-mi fac griji...el e bine, trebuie sa fie bine si creste cumintzel acolo, e linistit, dorit si asteptat.
Daca m-as agita sau stresa l-as ajuta cu ceva!?!?...atata timp cat - merg la serviciu, conduc, merg la cumparaturi singurica, ies in oras cu prietenele iar in we si cu sotziunea - io zic ca nu are rost sa-mi fac probleme.
Daca i-as da eu un ghiont sau apa rece cum am mai citit pe aici .... mi-as satisface cel mult o neliniste a mea pe care deja i-am trasnmis-o si lui, asa ca mai bine fara stresuri...ceea ce doresc tuturor mamicilor!!
Haideti sa facem o listutza, o voi deschide eu acum si ramane ca cine doreste sa vina la intalnire... sa copieze numele de mai jos si sa-l adauge pe al ei (nickul de aici)...
listuta de intalneala:
Alinuk
Kateryna
Alinatxa
Messa
Catalina
Anis
GabrielaS
Oana_Bucur
Alinuk 28
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
oana_bucur spune:
Alinuk esti dragutza sa ma treci ptr intalnire...dar n-am cum sa ajung...poate daca as fi fost acum in buc as fi facut cumva sa vin dar asa...tot din pat ma gandesc la clatitele si burticile voastre.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+ 
anis spune:
Alinuk , la mine nu stiu cum sa fac cu ora 12? Ca am o bona de proba de 1 sapt, si sper sa se descurce s-o culce..daca nu vin un pic mai tarziu eventual.
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
Mirela73, am intuit ca fotografiile tale pozitia "culcat" sunt puse asa din greseala, iar pt poz vertical cum le-am si aranjat ai o burtik frumoasa si numai buna de 26 sapt
Oana, imi pare sincer rau ca nu vii - ma gandeam (recunosc ca as fi incercat sa profit de ocazie) ca o sa beneficiez de o consiliere de la fata experimentata - in persoana dumitale. Sunt boboaca la Sociologie -Psihologie (asta dupa ce mi-am mai tocit niste coate prin Politehnica - fac transp - si SNSPA - mast comunicare rel publ) si sunt la ananghie cu examenele ce vor urma

....
Anis, intalnirea e la ora 14, nu 12... Dar despre ora am mai putea discuta cu acordul majoritatii.
listuta de intalneala:
Alinuk
Kateryna
Alinatxa
Messa
Catalina
Anis
GabrielaS
Alinuk 28+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
anis spune:
14 am vrut sa zic..ca la ora aia se culca Ingrid
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
Salina spune:
Alinuk
Kateryna
Alinatxa
Messa
Catalina
Anis
GabrielaS
Salina
Oana - sper sa vii in primavara la intalnirile cu bebicii, ce zici?
Haricleea- a ta soacra e nepasatoare, a mea e exagerat de panicoasa. Nu s-o putea cumva intre, sa gasim soacra ideala? Oare exista asa ceva????![]()