Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Vreau si eu sa va intreb ceva. Ce faceti in timpul liber?

Eu desi lucrez si ajung acasa destul de tirziu - 7-8, nu am ce face. Inainte ieseam cu prietenii la greu, cutreieram prin baruri, prin oras, concerte, etc. Dar acum de stat in fund pe scaun undeva nu mai suport - imi ajunge cit stau la birou, de mers e cam frig pe afara , cumparaturile de prin magazine nu ma atrag, daca intru intr-un bar sau restaurant si se fumeaza nu mai suport (si eu sint fumatoare de felul meu - dar de cind cu bb nu mai pup tigari).

Singurele preocupari majore sint: shopping pe net si cicalit barbat din dotare. Dar asa tare le fac ca si eu m-am plictisit.

Si tineti cont ca w-end-ul trecut ne-am mutat prima transa de lucruri la casa si urmeaza cind vine mobila sa mutam si restul. Deci oarece preocupari as avea.

Nu ma pricep la tricotat, cusut, etc... Eu ce fac?????
Si cind voi intra in prenatal - asta prin ianuarie - si o sa stau acasa toata ziua ce fac?

Sa ma ierte fetele care trebuie sa stea in pat, suflteste sint alaturi de ele, dar nu stiu ce as putea face sa nu ma urc pe pereti.

Dada 26 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai fetelor vedeti cum e romanul asta?! Daca am luat-o pe daconst cu mine pe locul 1 adica am fost super amabila, voi hai toate peste mine buluc.... ii dai omului un deget si voi ati luat toata mana!!! Cam asa s-o intamplat in cazut meu - am dat degetul pentru Daconst - si voi toate ati sarit sa-ma mancati cu totul!!! Ce sa zic... sant dezamagita! dar daca serios tare as vrea sa fiu pe la coada clasamentului.... ca ma satur si eu de burta asta ca de mere acre.... ooofffff.

a uite acum mai dau un motiv sa sariti pe mine- MI-AM LUAT CARUT!!!!acum o ora m-am facut si eu cu carut- sta saracu' in masina poate il urca azi cineva in casa! hai sariti acum - sa fac poze???!!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Maria, prezentatie craniana inseamna ca bebele tau e cu capul in jos. Ai intuit bine. Iar OI parca este prescurtarea de la orificiu intern (se refera la col, de obicei) Nu scrie acolo mai explicit????

Oana, te mai mira ceva in tarisoara asta? Si eu sunt nerabdatoare si curioasa sa vad patutul. Mi-e asa de drag de voi cand va vad cu cat drag cumparati toate cele pt. bebe!!!!

ALINA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai fetelor retera aia cartofi cu smantana si ciuperci - cine a aruncat -o aici? vreau si eu!!!! Va rog !!!Nu ma lasati sa ma milogesc pe aici - va rog din suflet ziceti-mi care e treaba cu cartofii astea ca vreau si eu !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Maria72 uite ca ma execut.

Intri pe link si te uiti pe la sub-categorii.
Noi ne-am uitat initial la subcategoria "patuturi moderne multifunctionale la modelele pat 120 Margot si pat 120 Paula...dar nu mai aveau pe stoc....si am luat (imi e la fel de drag) ultima bucata de la sub-categoria "patuturi stil romantic" si anume pat 120 Majo.
Ptr ca i-au spus sotului meu ca nu stiu daca il pot retine pana joi a dat fuga azi la show room si l-a si saltat...zice ca e mult mai solid construit decat tot ce am vazut pana acum...plus ca imi place tare ca model.
Adresa show-roomului ti-o pot da maine caci sotul meu a uitat-o in masina...dar au nr de tel de contact si poti afla foarte repede...
Din pacate sau din fericire...mai primesc patuturi peste 2 saptamani ...daca te intereseaza sper sa-ti foloseasca...oricum au o serie de modele la niste preturi care mie imi par exceptional de bune...si sunt din lemn brut nu pal.

http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=3

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Merci mult Oana. M-am uitat, dar lamureste-ma cum faci cu plata cat cota ? Eu sunt din Pitesti si o sa tr sa platesc taxe postale, ai idee cat sunt astea?
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Salina te pup, merci pentru lamurire! Nu erau alte explicatii, doar ce a scris asistenta... exact ce v-am scris. Bine ca macar stiu ca e cu capul in jos
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

nadiutapm, Poze cu cumparaturiiiiiii vrem!

aiska, Ingrid de pe la 1 an , poate un pic mai devreme, a renuntat intai la laptele de dim,care la ea era undeva pe la pranz si a ramas doar cu laptele de seara, intre 250ml-300.Dar ii dau cereale cu lapte pe la ora 5 sau iaurt cu fructe, si pe la ora 7-8 seara mananca branza cu smantana cam 200...deci in total atinge cele 500ml de lactate, asta e important.
Deci da-i si alte lactate pe langa lapte, iaurt, branza etc..si las-l in pace ca isi face singur ritmul, important e ca tu sa il faci sa consume cel putin 500ml lactate indiferent sub ce forma.

Dei suntem 3 pe locul I...ce n-as da sa fiu la coada...ca asa ma omoara spatele..si cand ma duc sa o i-au pe Ingrid din patut am senzatia ca ridic copilul si burta mea cade in patut.

Care si-a luat patut pliant, ca mie imi mai trebuie unul ..si cam trebuie sa-l iau curand.

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Maria72 de data asta am avut noroc ca mandrul meu lucreaza in bucuresti si l-a saltat imediat...
In dreapta paginii sus in meniu ai si variantele : "cum platesc" si "cum se livreaza". Cred ca te lamuresc destul de bine...sper cel putin...daca nu un tel dat maine si le afli pe toate...eu recunosc ca nu stiu.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Cristiana, Adela,
imi pare rau ca voi lipsi joi de la intalnire. Eu trebuie sa stau in pat si nu pot sa merg la Timi. Distractie placuta si sa ne povestiti si noua pe unde ati umblat.

Cristia,
in caz ca simt o usoara durere si usturime la urinat iau cateva pliculete de Uricol. Baile sau dusurile calde sunt contraindicate in sarcina, pot provoca contractii.

Am vazut ca tema zilei a fost ce mai mancam si daca dormim sau nu cu sotzul. Eu mi-am facut spanac azi.
In ce priveste dormitul cu sotzul eu fac eforturi mari sa dorm fara el. Cand e acasa dorm bine toata noaptea, are grija de mine, ma acopera, ma tine in brate, inainte de culcare ma da cu crema si imi face masaj. Cand nu e acasa d-abia reusesc sa ma culc pe la miezul noptii si nici nu dorm bine toata noaptea. Clar nu as dormi in camera separata de el. in weekend mi-a zis dr. ca voi sta inrezerva dupa operatie si poate cineva sa doarma cu mine. Asha ca si in spital o sa-l duc pe sotzul cu mine!

Alina 29+

Mergi la inceput