Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
nadiutapm spune:
burtici m-am molipsit de la Catalina si am tras o raita pana in Auchan, fte bine, m-am invartit 1 ora prin zona ca nu-l gaseaam dar a meritat zic eu, pt cele interesate am vazut asa:
- salopeta raiat pt
75 ron
- camasa pt
50 ron
- pantaloni raiat cu burtiera 65 ron
m-am ofticat eu pe salopeta pe care am cumparat-o am dat 150 ron si nici nu e cine stie ce calitate.
acum stau sa ma gandesc daca aceste produse nu mai aveau un zero in coada
dar... nu cred, in plus am cumparat pt bebita 2 body, caciulita, sosete, si salopeta, in rest este gen Cora dar ceva mai mare cred ![]()
Liuda, tricotat mmmm e ceva ce se lucreaza cu 2 sau mai multe andrele le invarti printre degete si vezi ce iese, mie nu prea i-mi iese dar perseverez ![]()
Salina, dca se poate sa-mi trimiti si mie modele de tricotat, eu am tot cautat pe net dar nimic, daca nu te deranjez bineinteles, adresa mail nadia_petcov@yahoo.com 
Anis, frumoasa bebelina Ingrid si burtica 
hai ca tre sa mancam si noi ceva 
nadiutapm
26+ 
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
anis spune:
Gabriela ca bine ai zis...desi cateodata ma apuca un chef nebun si nu de ciocolata..da nu tine cerclajul...
O sa fac poze recente sa va pun...sa vedeti burtoaia.Ideea e ca as prefera sa nu fie atat de mare..ca stiu cat de greu e..si cu ce ditamai burta ramai dupa ce nasti...de ma intreba mama dupa ce am nascut , "cand nasc" de imi venea s-o mananc.
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Salina spune:
Raluca- cred ca nu e Lasatul Secului ala care se lasa cu vizite la nasi si placinte... sper sa vina sa ne lamureasca o fata mai priceputa ca eu am un mare gol in creier, parca cel la care te referi tu e inainte de Paste. Si la nasi se mai merge de Anul Nou, cu curcan, portocale etc.
Mama ce pofta de poale-n brau m-a izbit!!!!
Gabriela - sper sa poti ajunge si tu la intalnire. Din partea mea putem s-o stabilim si cu o ora mai devreme numai sa poti ajunge si tu.
Alinatxa - eu tin cont doar de sarbatorile cu cruce rosie si de zilele de vineri si duminica. In rest... Ce sa-ti zic? In popor se spune ca nici pe cap sa nu te speli daca in calendar e sarbatoare.
ALINA
33+
anis spune:
eu fetele cu tricotatul nu ma bag..cand vad ce lucrusoare frumoase sunt pt bb , nu mai imi vine sa ma apuc.Lui Ingrid i-au facut bunicile tricotate, si i le-am pus doar 1 data...ca alealte erau mult prea misto.
da , stiu cum e ...sentimentul ala ca il faci tu..
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
fetele cu intalneala nu se poate mai tarziu cu ora??Ca as veni si eu...dar la 14 nu pot.
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
aiska spune:
Nu am intrat vreo citeva zile ca duminica a fost aici in Finlanda ziua tatalui -sarbatoare oficiala ca si ziua mamei- si va dati seama ca in weekend am facut o multime de bunatati inclusiv traditionalul tort.
Tare mi-e frica ca nu pot participa la concursul de burtici mari si ca trebuie sa ma inscriu la cel cu cele mai mici burtici desi sint la a doua sarcina.
Haricleea lasa ca in Finlanda stim noi foarte bine ce le poate rusilor ca aici e plin de oameni de afaceri rusi si Finlanda face comert foarte mult cu vecinii slavici.Pina si sotul meu are destule cunostinte casatorite cu rusoaice si care se duc des in Rusia.De la ei auzim cite si mai cite.Turistii cei mai multi care viziteaza Finlanda sint rusii asa ca ceva ceva experienta au finlandezii cind e vorba de rusi.Mai mult, regiunea Karelia care a fost in situatia Basarabiei e populata de multi finlandezi.Noi am fost si la Moscova si la St.Petersburg dar prin alte zone n-am prea indraznit.
Dana ce bine iti sta cu burtica la curs! Colegele tale de burtica sint toate nemtoaice?
Gabriela_s daca tu zici ca ai tanc trebuie sa te anunt ca rotile de la carutul meu sint de 2 ori mai mari decit la al tau!Noroc ca stau la casa.Daca nu as fi avut de razbatut prin nameti imi luam si eu unul mai delicat si mai mititel.
Ylilimic mai sper ca sa se insele cei din spital si sa nu aiba nimic la inimioara copilul verisoarei tale.Am citit pe forum ca exista cazuri atit in Romania cit si in strainate cind nici la ecografia morfologica nu s-au observat niste defecte la organe.Cind am fost ca voluntar la triplul test si pliul nucal in Finlanda mi s-a spus ca nimic nu ne poate garanta un copil sanatos,nici amniocenteza nici ecografia morfologica.
Dianamizzi soacra ta e romana sau ?A mea e in general draguta dar de ziua tatalui a dat-o in bara cind mi-a declarat ca burtica mea nu arata deloc de 7 luni ci de mai putin.Nu te necaji ca probabil o fi si ea la menopauza.![]()
Anis veti un carut tare misto!Baietelul meu de 13 luni jumate a cam renuntat la lapticul din biberon.Fara sa exagerez as zice ca bea doar 400ml pe zi.Ingrid cit de mult mai bea?
Sabina
28+
mamica lui Aleksi Joel 
oana_bucur spune:
N-am apucat sa citesc din urma dar o sa o fac azi-maine.
Una calda, una rece...
Ieri seara am constatat ca, la un moment dat, era ceva mai rece in casa...din una in alta am ajuns la sigiliul de pe contoarul de gaz...
Ce e drept parca de ceva vreme nu ne mai venise nici o factura...dar chiar si asa...nu au trimis nici o notificare si au pus sigiliul si fara macar sa sune la usa....asta este...
Am dormit peste noapte la ai mei si acum sunt din nou acasa ...cu caldura...
Partea buna este ca astazi mandrul meu a achizitionat si patutul bebelui. Gasisem noi pe net ceva ce ne-a placut, arata mai bine si costa mai putin decat tot ce vazusem pana acum in magazine. Norocul a facut sa il si achizitioneze pe ultimul...e din lemn brut nu pal ca cele vazute pana acum si are 3 pozitii (ce e drept am inteles ca de fapt le fac ptr export). Am sa caut linkul sa vi-l pun mai tarziu.
Asadar am achizitionat elemente importante...caruciorul 3 in 1 si patutul cu salteaua bineintele din fibra de cocos.
Tot e bine.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
29+ 
cristia spune:
dana: merci!
deci dushu la putza...of
anis: am vazut poze: tre sa imparti cred locu 1 si liuda si danconst - - -vreauuu si euuuu.
nu am apucat sa citesc mai mult...mor de foame si cand va aud vorbind de mancaruri ma apuca lesinu'...anis: am bagat si eu la ciocolata azi de nu vreau sa-mi amintesc...
va pup cu drag
cristiana 28+
maria72 spune:
Buna seara burtoaselor!
Mai, eu ma las pagubasa, am citit de nu mai vad bine si voi scrieti de nu va mai prind din urma. Doua zile am lipsit de la "intalnire " si nu mai apuc sa termin de citit.
Am facut aseara morfologia fetala dar dr de la eco nu mi-a zis mai nimic. Decat ca e sanatos, lichid amiotic normal, placenta la distanta de OI. Ce inseamna "prezentatie craniana"? Adica cu capul in jos?, macar atata sa stiu si eu. Mi-a mai confirmat o data ca e fata, in rest s-a uitat lung 20 de minute la ecran si a scris prea putin pe foaie.
Lamuriti-ma si pe mine de ce mi-a mai dat dr sa fac HIV-ul si RBV-ul acum, ca l-am mai facut o data la inceput?
Eli treaba cu hemoroizii e naspa. Uite, eu la prima sarcina (4,100), pe langa faptul ca m-a taiat si mi-a pus 4 copci, mi-a iesit un hemoroid mai mare ca o nuca, adica se imflamase f. rau pentru ca avea o copca exact pe el. Nu-ti spun ce chinuri am indurat. Un remediu extraordinar a fost baia calda (dar acum nu se poate, decat dupa nastere), spuneam baia calda cu apa in care ai oparit fasole boabe. Deci apa care o arunci cand dai in unda fasolea. Pui in ea coada soricelului, coada calului, frunze de stejar, le fierbi ca pe un decoct. Faci baita la funduletz, il tii in ligheanul cu apa aia calda si apoi impachetezi toate "balariile" intr-un tifon si le asezi pe dansii, care te deranjeaza. Stai cuminte in pat cateva ore invelita si o sa vezi ca te scoli ca noua. Pe mine nici-o crema sau supozitor nu m-au vindecat decat aceste remedii naturiste.