Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
ALINATXA spune:
Am uitat sa va zic ce hobby mai recent mi-am gasit.Pictatul unghiilor,machiaj si ma gandeam eu ca ar trebuii lucrat un pic in lumea fashion la burtici.Pai adika cum burticile sa nu fie elegantate si frumusele?Asha si eu am in cap niste chestii asha pe care le-ash crea daca ash stii sa desenez.
26+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
anis spune:
Salina..da de unde atata gratar..mi-a venit soacra si mi-a facut azi dimineata varza a la cluj..iammmmm...asa ca..
Altceva, ma lupt cu insomniile de 3 z, azi noapte am dormit doar 6 ore..simt ca mor.Voi ce ati incercat..ca ,nu tine cu ceaiul de tei.
AniS
30+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Salina spune:
Se pare ca ma fac de kko pe-aici
. Am incercat sa intru in contul cu albumul si ciu-ciu, n-am reusit de nici o culoare. Mai incerc de cateva ori inainte sa ma declar antitalent si sa cer ajutor!
ALINATXA spune:
Salina pai daca e sarbatoare nu numai ca nu e voie sa speli dar nu e voie nici treaba sa faci.Decat papita si atat.In rest stai cu burta in sus.In loc sa ziceti bodaproste ca sunteti scutite voi va dati in barci.Deci eu m-am trezit cu gandul ca trebuie sa deretic pe ici pe colo.Mi-am adus aminte ca e sarbatoare si am hotarat ca sa nu pacatuiesc sa deretic maine(nu ca imi e mie o lene de nici la toaleta nu merg).Stau cu vezica plina ,cu burta in sus,cu tastatura pe picioare,telecomanda langa mine si ma gandeam sa imi procur si o olita.Insa asta inseama sa ies din casa.Deci pica.
Cred ca daca ar trebuii sa mai merg si la servici program ceva ash tembeliza.Daca mi-ar zice al meu uite ia niste milioane si du-te si fa-le praf unde vrei tu ash fii cea mai fericita.Zilnic sa fie asha.Sa imi pice asha din cer chischirei si sa ma duc in fiecare zii la cumparaturi cred ca ar fii o sarcina asha de frumoasa de mama mama.
ALINATXA spune:
Liuda imi pare rau sa te anunt dar cred ca tocmai ai fost detronata .Rasfoiam albumul si am vazut burtica mirelei73 stand pe spate frateeeeeeee si la 26 de sapt e mai mare decat a ta la 30 pe bune.Ia uitati-va ca o scuip de deochi ca mi se pare asha de mareeee.
Daconst spune:
Liudo,pai facem podium sanatos ca suntem fiecare 2in 1,deci nu ne riscam asa.![]()
Alintxa,si eu sunt prima la spart de bani...nu conteaza suma,ca eu gasesc repede pe ce sa-i cheltui.Si uit si de sarcina si de toate durerile...bani si magazine sa fie,boala mea.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 32+ 
Daconst spune:
quote:
Originally posted by ALINATXA
Liuda imi pare rau sa te anunt dar cred ca tocmai ai fost detronata .Rasfoiam albumul si am vazut burtica mirelei73 stand pe spate frateeeeeeee si la 26 de sapt e mai mare decat a ta la 30 pe bune.Ia uitati-va ca o scuip de deochi ca mi se pare asha de mareeee.26+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Hai mai ca nu-i mai mare...uita-te cind e in picioare,e chiar de bun simt,parerea mea.Adica eu sunt sigur mai mare ca Mirela.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 32+

Catalina spune:
Meg, nu stiu in ce zona stai tu dar supermarketul asta e in Titan, la intersectia Liviu Rebreanu cu 1 decembrie. Ma rog, pe acolo.
Pt mai multe indicatii pretioase intra la ei pe site www.auchan.ro. Cred ca au si o harta. Pe bune, eu zic ca merita sa dai o raita daca poti ... .
Cata 32+
sraluca spune:
BUNA FETELOR
Dana, Liuda, fetelor sa nu cadeti cu podiumul ala ca e pacat si nu aveti voie cazaturi 
Eu sunt geloasa ca nu intru deloc in competitie.
Va pup
Adica e lasata secului aia cu vizite la nasi si mancat de placinte ???????????
sraluca
32+
gabriela_s spune:
ma alatur grupului de shopping addicte!!!
mai stau o juma de ora si ma duc sa imi fac plimbarea zilnica,,,si sa vad ce mai gasesc![]()
eu azi am dereticat,na!ieri am adus in camera un dulapior pentru fetita,si am stat si am facut ordine azi si i-am pus ei toate lucrusoarele acolo,am mai aruncat din porcariile de hartoage si gataaaaa!!!acum e frumos!![]()
adinushstai linistita,ca de luat acolo nu au cum sa iti ia bebele!mai ales ca voi doi nu sunteti casatoriti,nu?ar fi prea complicat...cat despre conditii de crestere,cele mai bune sunt langa mama lui,punct!nu?asa ca sa aibe rabdare pana iti ies actele si asta e,sau sa se zbata si el,sa insiste pe la autoritati
eu stiu?!
anis eu zic asa:ciocolata si sexul ajuta la secretia de endorfine=>ne simtitm bine!
=> daca sex nu e,macar ciocolata din plin sa fie!
daconstce de bidonase si burtici acolo!!!![]()
va pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
32+