Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

anis eu am incercat sa vad carutul insa fara succes.Nu ti-am vazut burtik desi m-am tot chiombit dupa vreun link...Help!
liuda: da stiu ca conduci o burtik!!! Sunt INVIDIOSA!! eu as zice merci in locul tau sa nu mananc si sa creasca bb si burta asa ca din apa.
adinush: nu mai fi trista! o sa vezi ca o sa se rezolve si cu actele si cu tot; ai dreptate sa te superi de ce zice socrela dar gandeste-te ca tu faci bebelina tu ai full control asupra ei.Cu Doamne Doamne inainte!
Nadia: super burtica!
Dana: acu vaz ca si tu cconcurezi la locul 1 la burtici...ma uita acu ca sa confirm
Eu sunt un pic nervoasa ca Duminica am fost la un botez si am stat pe banca (rece) afara, in fata bisericii la taclale cu lumea si cred ca am racit pe jos ca ma doare burta a raceala... Ma credeam precauta (mai ales acum) si iute ca am dat-o in bara.Aveti idee ce se poate lua ca sa treaca astfel de raceala?

Pup burticile,

Cristiana Andrei (29Sep04) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by dadap
Nici eu nu am cuparat nimic.. si nici nu imi vine - mi se pare prea curind. Dar daca pinguina mea vrea sa o tin mai devreme in brate si eu nu am nimic? Ce fac? Ehh... asta e...

Dada 26 fix

dadap, nici o grija! se gasesc de toate, sunt suficiente non-stopuri, asta nu e motiv de stres!n-o sa ramana bebe in pielea goala si fara patut oricum, asa ca...relax! si eu tot 26+ am si ma gandesc ca e mult prea devremem de cumparaturi..deocamdata doar ma uit prin vitrine

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristia,bea lichide multe si in baie,stai cu dusul cald la putza.Asta are efect la mine...ca pastile nu iau.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Lume Lumeeeeeeeee.....urmeazaaaaa:

Concurs de balenutze!!!

Am creat un albumas in Albumul nostru de familie cu numele "concurs burtici" si aici propun ca fiecare sa-si puna foto cu burtika si sa specifice numele si nr de saptamani!!!

Si apoi sa va vad: LA VOT!!!

Alinuk 28+ Theodor

PS: ma duc la un resto sa pap cat incape si apoi imi fac o pozuca

io m-am gandit ca e mai usor de facut comparatia cand sunt toate la un loc...decat s aintrei pe zeci de linkuri

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ok..o sa pun poza la albumul comun...nu mai stiu parolaaaaa...help

pana una alta cateva poze aici http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762334018926

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Burtici..eu ce ma fac, de azi dimineata mananc numai cu ciocolata, bomboane, tort, ecler, acum am dat-o pe napolitane cu cioco...mor ..ma fac cat casa...si nu vreauuuuuuu...ca stiu cum e...si dupa aia eu ma zgarai pe fata dupa ce nasc.

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

auziti fetelor!!!!

Daconst - auzi eu te-am primit cu mine pe locul intai, zic eu ca meriti dar acum imi e in grija sa nu se rupa podiumul!!!! ca daca se rupe sub greutatea noastra - naspa!!! O sa regret ca mi-am riscat viata!!! hai fetelor ca locul 1 este ocupat de mine si Daconst - asa ca locul 2 si 3 e liber - bateti-va pe ele!!! Principalul eu sa nu cad - sa nu rupeti podiumul!!!

Nadiutamp - ce e aia tricotat?! bai santeti de coma, eu nu stiu sa cos un nasture, dap tricotat, de calcat nu mai zic... mai taceti ca ma faceti de tot rasu', voi gospodine si eu....

Adela 2006 - a venit draga sotul tot atunci - nu scapi de asta fata, imediat a rezolvat la ambasada - deci i-au dat acte temporare!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Eu la concurs nu ma inscriu ca nu v-am ajuns din urma, inca!
Dar pot sa va tin la curent cu sarbatorile: azi e crucea neagra Sf Ap Filip si lasatul secului.
Maine e crucea neagra ceva sfinti necunoscuti si inceputul postului (dar nu se refera la voi).
Poimaine e crucea neagra Sf Ap Matei (ca doar e ziua lui fiu-miu!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mai fetelor ce pana mea diferenta vedeti voi la burti ca eu nu vad nici o diferenta.Adika mie burtile de 27 de sapt mi se par ca is la fel.Burtile de 30 la fel etc......Singurele diferente pe care eu le sesisez sunt de forma.Adika tugui sau nu tugui.
ASha pe asta o clarificaram.Eu am mancat acum.O inventie de ultim moment.Conopida fiarta amestecata cu piept de pui la gratar,smantana,piper si ulei de masline.Am burtiloiul la adapost ptr ceva timp.

26+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Hai c-am culcat puiul si-am potolit-o pe Maria Sa, Foamea , asa ca ma intorc la voi.

alinuk, ti-a venit o idee tare buna, hai sa vedem ce iese !!!!

anis - ce te faci? bagi tare acum ca dup-aia o sa simti oricum vinovata, oricum vei avea de dat jos kg, te vei simti groaznic pt fiecare patratel de ciocolata furat asa ca...acum macar ai o scuza. Eu am zis ca si-asa toata viata am tinut-o in cure de slabire, dupa nastere tot asta ma asteapta asa ca macar acum sa ma rasfat. Aia e, nu e o gandire sanatoasa dar nici sa ma simt frustrata ca aia n-am voie, aia ingrasa...bla-bla. Las' ca maine mananci mai sanatos, salata si gratar, nu?

dadap - bestiala faza cu liftul. Ma si vad pe mine, incercand sa-i fac sotului loc sa treaca, pt. ca el permanent se "loveste" de burta mea.

kateryna - trebuie sa gasesc o modalitate sa le trimit mai usor si se rezolva.

Liliana - hai, mai, nu speria fetele. Vrei sa nu mai spele 3 zile ca sunt cruci negre in calendar? . Dup-aia e vineri...si tot asa.

Hello, Amaya, nu te-ai intors de la munte??????

ALINA 33+

Mergi la inceput