Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu v-ati uitat si la caruciorul nostruuuu

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

M-ati uitat...si eu concurez pt loculI la burtici

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,spuneau fetele ca e Lasarea secului...mai multe nu stiu ca nu le am cu astea.
Ai o burtica tare draguta...si micuta.

Anis,te asteptam...dar nu cred ca ai sanse,desi esti la bb2.La tine e tuguiata tare,dar nu e asa babana ca a noastra.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Ba da, Anis, m-am uitat dar am uitat sa-ti zic. Da' rasfatata mai esti . Imi place foarte, foarte mult, este exact genul de carucior pe care-l am eu, numai ca al meu e Chicco Trio si este mai vechi, l-am luat pt. David in 2003. Uite cum isi scoate el banii...

Apropo de carucioare, fetelor am vazut unul sambata in Plaza... cu frana de mana, cu 'n'-spe randuri de roti...arata super! Cred ca asa ceva face vreo 20 de milioane. Pana si eu care-s mai risipitoare, mai ales cand e vorba despre copil, si tot n-as da atata.

Dana - dupa ce culc piticul la pranz o sa incerc sa pun niste poze cu burtica... sau...burtoiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

CATALINA, chiar ieri am auzit si eu de supermarketul asta nou si am intereseaza tare de tot! deci unde e, mai exact??

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetele! Avand in vedere ca multe dintre noi intra in prenatal si or sa aiba timp liber vroiam sa va spun ca daca vreti sa intrati cu noi in conferinta sa ne dati id-ul de messenger si restul se rezolva.

Salina vreau si eu modelele alea de tricotat pls!!

29+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

kateryna id-ul meu e inasi_adela ; eu sunt de 3 saptamani in concediu si nici nu ma mai intorc la lucru

plec la plimbare in vizita la o prietena care pleaca maine in italia si e asa urat afara ca mi-e groaza sa ies sper sa nu scrieti vreo 10 pagini pana vin

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Lasa, ADELA, ca tot stii mai bine decat mine, ca doar ai batut si tu magazinele in cautare de trusou, sau gresesc? Ce vreme e in Timi, ca aici e relativ senin, dar bate vantul.

ANIS, dar chiar esti rasfatata, cine a zis ca nu a vazut carutul? Doar pe site-ul personal al lui YLILIMIC nu am reusit sa intru... sa vedeti ce ma injura!

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am stiut eu ca uit ceva: ce e cu AVENTURA, e inca in toiul zugravelilor, ca parca asa am inteles. Tare de mult n-a mai intrat pe la noi, sper ca si-a mai rezolvat din problemele cu firma. AVENTURO, fata draga, da-ne o veste!

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

De o saptamina incerc sa va scriu... De fiecare data citesc, citesc, citesc... mai fac putina treaba, citesc, dau sa scriu, apare ceva, iar citesc si tot asa...

Nu mai pot... imi imaginez cum ar fi daca nu ati vorbi si pe messenger. Oare as mai apuca vreodata sa temin de citit?

Oricum ma calmez cu gindul ca eu sint in saptamina 26 si chiar daca ramin putin in urma sint la curent cu ce vi se intimpla in perioada asta

Si mie mi-a aparut linia pe burta. Dar surpriza! Nu e linie! Daca va puteti imagina imi ocoleste buricul - ca si cind buricul meu ar fi putin mai in dreapta decit trebuie. Ma apuca risul de cite ori ma uit in oglinda

Nici eu nu am cuparat nimic.. si nici nu imi vine - mi se pare prea curind. Dar daca pinguina mea vrea sa o tin mai devreme in brate si eu nu am nimic? Ce fac? Ehh... asta e...

Cu dormitul... sint la mijloc.. imi lispsete sotul cind il mai apuca uitatul la fotbal si il trimit dincolo - dar ce bine dorm fara el... Cind e in pat ma trezesc de fiecare data cind ma intorc de pe o parte pe alta.

Fetelor sinteti super tari! Aveti niste burtici asa frumoase!
Eu azi in lift am incercat sa fac loc cuiva sa treaca pe linga mine sugindu-mi burta. Toti din lift au inceput sa rida Mi-am propus ca atunci cind ajung acasa sa ma masor sa vad - daca e sa ma strecor pe ce parte sint mai ingusta????

Pup,

Dada 26 fix

Mergi la inceput