Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

BUNA BURTICI!!!
Nu ma simt prea bine ,nu pot sa stau pe scaun si nici nu am putut citi ce ati mai scris,bebelina mea ma apasa tare in vagin ,si nu stiu ce sa ma fac,miercurea trecuta am mers la dr. si mi-a spus ca bebelina are caputul jos ,dar de doua zile asa de tare apasa de parca rea sa iasa....,programare am martia care vine,sper sa nu se deschida colul ....,ce simti cind se deschide? eu stiu ca nu simti nimic ...,dr. mea a spus ca bebe fiind foarte jos ar putea sa-l deschida ...
V-AM PUPAT BURTICI ,MERG INAPOI IN PAT CA NU MAI POT STA!!!!!
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by cleopiciu

BUNA BURTICI!!!
Nu ma simt prea bine ,nu pot sa stau pe scaun si nici nu am putut citi ce ati mai scris,bebelina mea ma apasa tare in vagin ,si nu stiu ce sa ma fac,miercurea trecuta am mers la dr. si mi-a spus ca bebelina are caputul jos ,dar de doua zile asa de tare apasa de parca rea sa iasa....,programare am martia care vine,sper sa nu se deschida colul ....,ce simti cind se deschide? eu stiu ca nu simti nimic ...,dr. mea a spus ca bebe fiind foarte jos ar putea sa-l deschida ...
V-AM PUPAT BURTICI ,MERG INAPOI IN PAT CA NU MAI POT STA!!!!!
31+

Stai numai in pat culcata dc nu vrei sa se deschida colul.
Cand se deschide simti intepaturile acelea in vagin de care vorbesti tu. La mine s-a deschis colul de la 27 sapt...asa ca ai si tu mare grija!

Mihaela (28+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cleopiciu,si la mine e la fel,dar am stat in pat cu picioarele in sus si si-a revenit.Acum nu mai apasa asa rau...sau m-am mai obisnuit eu.Cica se intind ligamentele si bb creste mult in perioada asta.De aia simtim asa.

Cristiana,azi cica-i sarbatoare...asa ca mai odihneste-te si tu,draguto...lasa spalatul si calcatul

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burticoaselor,
Daconst, bravo burta de burta , pai daca imparti cu Liuda locul I, mai ramane 2 si 3 pe podium, Fetelor mai putem concura si noiii uraaaa, Super poza cu burticili goale burtile.
Cleopiciu, ai grija mama ca nu e de glumit.
Aelita, saru'mana pt incurajari, si restul fetelor la fel saru'mana .

pupici pe burtici

nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Daconst ce sarbatoare e astazi eu vreau sa tricotez?

nadiutapm 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata fetelor. Eu mai tarzior azi ca am dat si io o fuga pana la hipermarketul asta nou Auchan care s-a deschis, ca e chiar langa mine. Acum e chiar gol, nu mai e lume multa si oricum e IMENS (ca sa va faceti o idee e mai mare decat Cora) asa ca puteti sa mergeti. Si vedeti eventual si pe site ca au transport gratis, pe mine m-a adus microbuzul pana acasa, in fata blocului (bine, eram pe traseul lui ...). Eu m-am bucurat tare ca, pentru cineva ca mine care nu a luat nimic pt bebe si are numai liste pregatite pt tati, acolo se gaseste TOT. De la haine, la pampersi, la cadite, la sterilizator, biberoane, tot, tot. In afara de ce luati de la farmacie, bineinteles. Asa ca o sa il trimit pe tati intr-un singur loc. Mergeti si voi sa vedeti ce si cum daca vreti.

Lili, imi pare rau cu tampoanele, chiar nu vazusem ca ai mai scris. Eu citisem la fetele astea mai inaintate de la noi-dec si am zis sa propun si aici. Eu oricum mi-am facut ca m-am gandit ca poate nu au timp asistentele de mine cat as vrea eu sa ma schimb.
Nu pot sa iti spun cat de rau imi pare de cel mic. Nici eu nu imi explic cum se poate ca la o eco, despre care am inteles si de la tine ca a fost 4D, nu s-a vazut malformatia la inimioara lui bebe. Nu pot sa ma gandesc decat ca ochiul drului nu a fost asa bun. Oricum, acum prea putin mai conteaza asta. Nu am fost atenta daca ai zis, te rog , da numele bebelului sa ne rugam cu numele lui, desigur ca il vom pune la rugaciune si sigur asta ajuta mai mult. Doamne ajuta!

Cata 32+

Mergi la inceput

e un test sa vad ce am priceput din ce a scris Aelita pt inserarea pozelor poze

sper ca nu deranjez

pupici

nadiutapm 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna!!!!

Multumesc, fetelor, gata m-am calmat, linkul de pe prima pagina e cel mai bun. M-a indus in eroare ca pe celalalt site (p a r i n t i . c o m ) erau alte date la aceeasi saptamana. Plus ca la eco de la 31 de sapt. bebe avea AC=27 ...iar eu stiam ca asta indica lungimea.

Aelita - am niste modele pt tine (de tricotat), pt. bebei. Numai ca nu stiu unde si cum sa ti le trimit.

Dana - ce te faci ca nu ma multumesc cu locul 3? . Sper sa reusesc sa pun poze si eu, pregatiti-va ca vin!!!!

Cristiana - este absolut logic ce zici, si eu ma gandisem la fel, de-aia eram in dilema.

Adinush - prin cate ai trecut si tu in ultimele luni!!!! Iti doresc din suflet sa-ti fie bine si cat de curand sa se rezolve toate problemele.

Messa - deocamdata asa a ramas stabilit cu intalnirea. Am trecut sambata prin fata "clatitariei" si-am zambit imaginadu-mi scena cu balenutele aparand una cate una la intalnire.

ALINA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Facem galerie Salina!!!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana imi place optimismul tau ca cica as cunoaste asa bine orasul ca sa fac un intimerar ; deci mai zi-mi ce vrei sa vezi ca sa ma interesez pe unde trebuie sa mergem
a.alina cum esti ? mai da un semn de viata
pako si tu
cleopiciu stai cuminte in pat
liuda ti-am trimis un mesaj la pm ; ce mai e cu sotul tau a venit acasa sau macar a rezolvat ceva ?
ylilimic imi pare rau de nepotelul tau poti scrie oricand te ajutam si noi cum putem
aelita

toate burticoasele 31+alexia maria

Mergi la inceput