Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cristiana70- ce sa-ti zic, mama?! Jur ca nu e site-ul meu personal si ti-l ascund doar tie!
aelita- du-te matale mai la inceput de capitol ca am luat reteta de la alta fata, nu-i patentul meu! Ce-i drept a iesit foarte buna!

Mi-a venit o idee: stiti ca se spune ca daca rugaciunile sunt spuse de mai multi altul e efectul. Ei bine, v-as ruga sa va ganditi din cand in cand si la verisoara mea si puiul ei, care se pare ca totusi nu e bine. Sunt tot in spital, bb face tratament cu antibiotice, si daca la inceput era doar un mucus gros pe care-l aspirau din plamani, acum pediatra i-a zis ca ii lipseste un ventricul la inima. E foarte curios ca in timpul sarcinii la echo, i le-a numarat pe toate cele 4 camere si implicit ventriculii, iar acum un ventricul s-a evaporat!? Stiu doar ca e pe mana celei mai bune pedriatre din Cta, iar la buc nu au voie sa-l transporte inca! Madalina e deja epuizata, noroc ca sta in spital cu randul si mama ei (asistenta), dar simt si cred ca atmosfera din jur nu prea e incurajatoare.

Daca deranjeaza pe cineva acest off-topic, sa-mi spuneti si nu mai zic nimic!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

SALINA, pe prima pagina a noastra, sub lista, este un link cu greutatea si lungimea fatului. La 34 saptamani arata 45 cm si 2146 grame, ceea ce mi se pare de bun simt cu o luna si jumatate inainte de nastere! Valori apropiate sunt si la Odiseea Sarcinii, pe prima pagina a site-ului. Cred ca valorile de pe site-ul concurent sunt greit transcrise. Oricum, trebuie sa tii cont de varsta sarcinii si de coordonatele normale ale unui copil la nastere ca sa-ti dai seama daca un grafic bate campii sau nu.

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata!
Ce faceti?
eu va salut si plec la cafea- ca altfel nu incepe ziua!
Apoi mai barfim....
Cris88 daca nu eram eu atunci cand s-au suparat fetele nici nu ma intereseaza - bine ca nu am facut eu vreo gafa fara intentii... In rest asta e ... daca cineva e mai suparacios... ii taiem nasul

cristiana 70 - eu nu am zis nimic de tine, si sa stii ca nu plec eu de aici nici batuta, iar ca sa ma superi ai de muncit - eu am mult haz si multe lucruri le trec cu vederea, plus eu nu cred ca e cineva aici care vrea sa supere pe altcineva... nu e logic, noi stam si noi si barfim pe aici, si daca e cineva care se supara... nu cred ca trebuie sa plece. Sant oameni si oameni, traim in Romania - unii nu pot scapa de fumat - pai ce sa-i tai capul ca mai trage o tigara chiar daca e gravida, sau exista dependenta de cafea - asta e... bine ca nu sant droguri, bine ca mancam, ne ducem la controale, avem grija de noi si de viitorii pici... in rest sant si bune si rele, fiecare hotaraste dupa organismul lui!!!

va pupic si vorbim dupa ce imi iau doza de cofeina... na ca o zic ....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenute

am citit tot ce ati scris dar...am cam uitat ce si cui sa raspund. am remarcat doar ca unele dintre voi nu mai dormiti cu sotii..pai eu nu pot..si nici al meu. am dormit intr-o seara la mama si el , daca a ramas singur, obisnuit sa vina dupa mine in pat sa ma ia in brate, era sa cada din pat.

aseara s-a uitat sotul la burta mea si a observat ca mi-a aparut si mie dungutza neagra. daca nu vedea el..eu nici atat.

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marinar,noroc ca ai scris inaintea mea ca altfel credeam ca doar eu sunt dusa...nu mai stiu ce vroiam sa raspund.

Ella,pe tine te tin minte cu hemoroizii,ca sufar la fel ca tine.Legumele merg bine la constipatie,ciorbele si fructe multe.Dar fara crema hemorzon,tot nu-mi era bine.Si depinde cum sta si bb ca acum parca e mai bine.

Salina,eu nu ma mai iau dupa tabele ca am gasit multe si diferite tare.Cel putin la nemti sunt copii mai mari in tabel.Ma bucur ca dr zice ca bb e in limite normale si restul nu mai conteaza.

Hai ca mai pun o poza cu mine la cursul de gravide sa vedeti ca nu m-am legat eu degeaba de Liuda...adica am cu ce ma.

http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album/576460762335128031/photo/294928803582432532/4

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

mai fatucilor! am baut cafeluta si o rup din loc... dar va rog eu din inima mea cea mare, nu scriti in nesimtire ca ma dor ochii sa citesc dupa asta.... ca si asa am document ca am -6 la ochi - deci chioara complect si mai contribuiti si voi la orbirea mea!!!
ma duc sa fac treaba - CEC, politie , aaaaa si apoi carutu' ca am vorbit cu cineva sa-mi aduca... daca imi place - ma fac azi si cu carut!!!
v-am pupacit - si vreau si eu reteta aia de care tot scriti cu cartofi cu smantana si ciuperci... pliiiizzzzzzzz - pentru mine mai bagati-o inca odata.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Daconst fata - jos palaria si recunosc ca ai si tu fata burta ca la mine sau cel putin apropiata de a mea... felicitari Liuda mai e una ca tine ... nu conteaza ca e cu 2 saptamani mai mare in termen, oricum burtile sant cam la fel!!!
Sincer fata cam e unica burta apropiata de a mea ca de cand stau eu cu ochii in poze sa gasec pe cineva cu burta ca a mea si termen apropiat ... dar... cutu... pana acum - toate sant micute, zvelte, burticute frumusele, frumusele, dar se vaita mai mult ca mine... zau!!!
hai ca am gasit una!!! Daconst te iau cu mine - impart locul 1 (care era doar al meu) cu tine... nu am incotro recunosc ca ai si tu ditamai purtator in fata!!! Felicitari!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 30 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna dimineata, burticoaselor!
Marina, Dana, va urmez... Nu mai stiu ce voiam sa raspund...
Oricum azi sarbatorim... Am facut 28 saptamani...
Aaaaaaa ...Sunt de acord cu impacarea, chiar daca n-am fost de fata la certuri... La prima cearta, cel putin... cea cu fumatul... acolo am lipsit ...
Haideti fetelor inapoi!
Va pupic! Si mai vorbim azi...

Loredana 28 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hi,hi,hi Liuda,m-ai facut fericita.

Hop si eu pe podium linga tine.

Fetele mai avem doar locul 3 liber.
Cine se anunta?

Hainute bb ,caruciorul

Dana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, ma bucur de fericirea ta, ca ai si tu cu cine imparti locul I...! Cat despre scris, vad ca pe toate le apuca dupa ora 16, cand sfarsesc si eu programul si ma duc acasa sa ma delectez cu masina de spalat, calcatorul... nu calculatorul!

DACONST, sunt perfect de acord cu tine, si eu sunt fericita cand nenea dr imi spune ca copilul e bine, ca e dezvoltat bine. Greutatatea n-o poate stabili cu ecograful lui, poate ca mai bine e asa, daca ar iesi la nastere mai usor l-as da in judecata?

Mai am un pic si ma ia si pe mine cu facutul bagajului de spital, trebuie sa le intreb pe fetele care au nascut aici, in Arad, daca au dus camasi de noapte de acasa, sau le-au folosit pe cele din spital. Oricum, ma apuca panica cand vad lista...

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput