Mamici de ianuarie - februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mersi fetelor care mi-au raspuns. Da, stiu ca nu e relevant acum, era doar o curiozitate. Plus ca am fost intrigata sa vad ca pe DC scria ca lungimea la 34 de saptamani e una, iar pe alt site tot despre bebei scria cu totul alte valori. Asta era uimirea mea, nu intelegeam pana la urma ce scrie "la carte". M-am gandit ca e vreuna dintre voi documentata si cu lectiile facute pe tema asta

si noapte buna si odihnitoare, fara insomnii, tuturor burticilor!

ALINA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna cucuietelor,
Lore, carutul mi-l aduce daca e sa ma hotarasc din Rep Moldova, costa cam 6 mil si se poate face si sport are inclusa geanta pt diverse, scoica si inca nu mai stiu ce, insa e fte solid si greu ce -mi pune niste semne de intrebare, asa cum a zis Cris68 va trebui sa exersez cu carutul prietenei mele ca sa ma decid.

Flavia, noi ne-am dorit mult gemenei pt ca avem antecedente in familie si speram si noi, acesta este un dar de care trebuie sa te bucuri dublu hai te pupam

Liuda, ai cumparat carut? sa ne arati si noua cand ai timp sa-l pozezi

Roxie bine ai venit sa-ti traisca bebicu si sa ai grija de cel din burtic.

Fetelor au am o soacra sa-mi traisca si va doresc si voua la fel, ma inteleg cu ea ca si cum ar fi maica-mea, ce sa fac daca ma iubeste

belle_vue, felicitari pt fetita sa-ti traisca

nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Uite va arat si eu carutul .http://www.camspa.it/ , e cel din partea dreapta de la quicky sistem .E luat acum 1 an si un pic pt Ingrid, se gaseste si la noi la magazinele Loris parca asa se cheama, e unul pe Bd Decebal , si unul pe la Cora.

AniS 30+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, intalneala a ramas pe 22 noiembrie la ora 14:00 in fatza la clatitaria din mallu' nou, adica Plaza Romania de pe bd. Timisoara, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

ELI1977 - orezul nu este bun in problema constipatiei. Si eu aveam probleme inainte, dar, de cateva luni, iau in fiecare dimineata pe stomacul gol cate 2 linguri de miere si beau un pahar mare cu apa la temperatura camerei. Dupa aceea nu mananc o jumatate de ora. De atunci nu am mai avut probleme cu constipatia. Incearca, sper sa te ajute! Multa sanatate!
Elenita,30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

dianamizzi, tare m-a amuzat soaca-ta! Imi imaginez ca faci haz-de-necaz, dar vorba ta ”o lasi sa zica, in durerea ei acolo, mai bine o faci proasta, idioata in gand decat sa te iei cu nebuna la cearta”
Eu am noroc ca soacra mea e tare diplomata ! rareori am ajuns , insa de fiecare data a cedat dumneaei si a cautat sa ma impace! Acum poate si eu sunt un pic prea docila (parerea maica-mi care nu o inghite deloc si zice ca ma las condusa de ea). Oricum ar fi, important este sa ne fie noua bine!
Flavia, iti inteleg oarecum frustrarea. Si pe bebelina mea am simtit-o f tarziu (dupa 21 sapt) si nici acum nu ma chinuie cu semnale. Cel mai tare ma supar ca atunci cand misca si pun mana se opreste! Tu ai placenta tot anterioara?
De vorbit cu bebelina vorbesc rareori! De obicei cand ma supara ta-su (sotul nu suporta sa ma auda vorbind asa, dar pe mine ma amuza teribil)
Legat de silueta, cand o vede pe Monica Columbeanu, sotul mereu are grija sa se minuneze ca vai!!! ce s-a latit si s-a ingrasat la fata etc, etc. Normal, ca spune ca sa ma simt eu bine. Cica eu sunt pui pe langa ea. Insa nu ma imbat cu apa rece: oglinda nu minte (in curand o sa ma arate pe bucati)!!!
saliana , bebelina mea la eco aparea mai mare decat spuneau informatiile de pe net. Asa ca iau datele ca orientative.
eli1977, grasunel bebeul tau! Sa o tina tot asa! In niciun caz nu manca pilaf! Stiu ca e nr. 1 la constipat!
Voi ati inceput sa beti ceai de zmeura? Am inteles ca intareste/ relaxeaza uterul si scurteaza travaliul! Am citit ca se poate bea cate 2 cani/zi inca din sapt 28, dar cel mai bine din sapt. 34. Cred ca voi incepe imediat ce voi ramane acasa.

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am o problema! mananc nuci,de cateva zile.hehe si ce.o sa ziceti,foarte bine! aa,problema e ca sparg nucile numai la ore d-astea !!!sper sa doarma si vecinii la fel de bine ca al meu,care nici nu se misca!
anis,nu osa nasti pe drum,dar sigur o sa fie o mare plimbareata fetita! lasa,ca e bine,ca te distrezi!
cristiana,te mai doare spatele?ai grija,nu te ridica brusc noaptea din pat,ia-o usurel.
ylilimic,cum faci cartofii cu ciuperci si cu smantana?
gabriela,bravo pt rezultatele de la gineco!
nadiutapm,o sa fii cea mai buna mamica din lume,ai sa vezi! in plus,ne ai si pe noi aici,sa iti dam sfaturi cand osa ai nevoie!
criss si eu ,pt arsuri,inainte beam apa rece.ca mi se imflamase si gatul de la atata apa,dar ce sa fac..
acum-m-am cam lasat de apa rece din frigider,ca nu prea mai e vremea...si ma mai dreg cu cate un medicament pt arsuri,altfel nu mai scap cu nimic..ce sa fac..in noaptea asta vad ca nu mai sunt asa puternice.cu medicamente imi trece,dar nu ma tine mult,si nu pot nici sa abuzez.
ai schimbat prefixul,BRAVO!felicitari!
dianamizii,simpatica faza cu bebe al tau care s-a intors inainte de ecografie,si si-a mai incrucisat si picioarele,sa nu vedeti nimci!
Flavia Ioana,ai sa cumperi lucrusoare cand ai sa simti! nu e obligatoriu!
adevarul e ca tu e normla sa fii mai speriata ca noi,ca astepti gemene!! dar ai sa veezi si tu ce mama eroina ai sa fii,cea mai buna!!
adela
,ia mai trimite tu scoacra aia carcotasa la plimbare!!! nu aialt motiv sa te superi edcat din cauza ei?? ia gandeste-te tu doar la fetita ta si la ce iti recomanda medicul !
e cea mai frumoasa perioada,nu ti-o irosi cu femei care nu au ce face si nu stiu ce vorbesc.
eu i-as fi spus doua cuvinte despre " pacat ca e fata",si nu as astepta sa fie sotul de partea mea pt asta.
oana
are dreptate,.nu e concurs de nasteri!!
asa cum pt toata lumea: nu e concurs de burti,nu e concurs de copii ..etc!
cristia
,eu vorbesc cu bebe,si ii cant o melodie,aceeasi.sa se obisnuiasca asa cu ea,si cand va fi nelisnitit,sa i-o cant.deasemenea am auzit ca functioneaza si cu o poveste,aceeasi.
ANA ALX,fiercae bebe are un ritm al sau.unii sunt foarte activi,altii mai putin,dar la toti e absolut normal!a mea de obicei misca foarte tare simultmnu stiu cand doarme,si asta face de la 3 luni jumate.mai sunt zile cand e lenesa,si atunci ma sperie,ca sunt obinsuita sa zbantzuie,dar apoi isi reia ritmul..acum isi scoate talpa spre ficatul meu,cat sa pot sa o apuc cu mana.
e absolut normal.
nu e nici o legatura cu sexul.
mama mi-a spus ca eu miscam foarte tare si mult,iar frate-meu cate trrei zile la rand nu mica deloc,de credea ca e mort.apoi,eu am fost mai cuminte,si el si-a luat revansa
Flavia ioana,probabil gemenutele sunt mai greu de simtit.e altceva cu doi! poate nu au atata loc.lasa,ca si eu te invidiez ca ai doua fete!
salina
,tinand cont ca mai ai ,teoretic,7 sapt pana la nastere,intre cele doua variante,32cm si 41 cm,logica ar fi varianta 41,pt ca la nastere sa aiba in jur de 50 cm.acum creste cam un cm pe saptamana.daca ar avea 32,cand ar mai ajunge la 50?eu ma ghidez dupa www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">asta,mi se pare corect.
dianamizzi,spunei si tu soacrei ca iti doresti sa NU iasa blond,ci mult mai begru ca tine!si ca daca ea are preferinte,sa isi mai faca unul blond.
la mine e invers,tot neamul lui se roaga sa semene cu mine! au inceput: sa ia ochii tai,sa ia parul tau...si de la el...sa ia tot de la tine ! haha si el se plange ca uite,nici mama nu vrea sa iasa ca mine! si il impac eu,ca lasa,o sa iasa ca tine,ca e fata!
Roxie,bine ai venit!sarcina usoara!
adela,e posibil sa fie un inceput de atac de panica,incearca sa te linistesti, vorbeste cu cineva drag...sper sa iti treaca! nu osa ti se intample nimic,ai sa vezi,totul o sa fie bine!
belle vue,felciitari pt !
la yahoo stii sa pui pozele? daca stii sa le pui acolo,in album photos,dai un copy la adresa de sus,cand deschizi pozele,si aici cand raspunzi la mesaj,e un buton ca un plic alb cu sageti albastre.clic pe el,in fereastra care se deschide scrii "poze" sau ce vrei tu,dai ok,in urmatoarea care se deschide dai PASTE si lipesti ceea ce copiasei de la yahoo photos,adresa .si ok.
Haricleea,te inteleg si cred ca iti e foarte greu ,dar daca nu ai ec face,ceva ai sa inveti din asta,chiar daca nu vrei.asa e viata uneori,cruda.ai grija de tine,si sper sa o rezolvi cumva!
eli,imi pare rau ca ai probleme asa cu hemoroizii.sper sa nu ti se inrautateasca dupa nastere,intreaba medicul ce e de facut ca sa nu te chinui tare.

va pup,sa aveti o zi buna!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Daca vreti sa auziti povesti cu soacre sa va zic eu ultima bomba...cica soacra-mea,care de altfel tot timpul cat am stat in Olanda a fost o super dragutza, a venit cu ideea ca ar fi mai bine dupa nastere sa ia Geo fata acolo..ca ar avea conditii mult mai bune de crestere.
Asta mi-a zis el ca a fost "good intention"..acum sa ma ierte Dumnezeu daca sunt Toma necredinciosul dar nu cred ca a fost ideea ei ci mai degraba a lui si s-a ascuns sub acest paravan ca sa vada cum reactionez.
Mi-e tare teama ca am sa sfarsesc ca Maria-Irina,singura cu fata.Ori hormonii mei au luat-o razna acumulati cu stresul din ultimele luni dar eu nu mai am incredere in el.Si mi se pare ca nu e tocmai strain de multe chestii.Prima reactie a fost sa-mi zic ce nebuna sunt sa cred asa ceva si am incercat sa judec la rece...tot imi da cu virgula si nici cu el nu pot sa vorbesc ca dupa aia imi scoate ochii ca nu a incredere in el si cum pot sa cred asa ceva...
Sper sa fie doar paranoia mea si sa se rezolve intr-un fel ca e o poveste asa incurcata ca mi-ar trebui un capitol intreg sa va explic.
Si cel mai rau e ca-mi revars toate indoielile astea pe biata bebelina care-mi limiteaza enorm varinatele de raspuns de parca e vina ei ca a venit asa pe nepusa masa si intr-un moment nu tocmai potrivit.

Adinush 32+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, sunt tare suparata, abia asteptati sa plec acasa ca sa intrati si voi la discutii. Asta fiindca nu vreti sa vorbiti cu mineeee!

YLILIMIC, nu am reusit nici eu sa intru pe site-ul cu caruturi, m-am lasat pagubasa, oricum noi am luat un Graco Ultima Plus, cu vreo patru pozitii de spatar, de la complet lasat pana la sport. Tati a tinut neaparat sa aiba roti pivotante, asa ca asta e. De cantarit nu stiu exct cat cantareste, parca vreo zece kile, o sa-l las in garaj, ca doar nu l-oi cara toata ziua in casa.

AELITA, m-a chinuit spatele si azi-noapte, la sesiunea ordinara de pipi iar am navigat cracanata, si era sa calc si cainele, dupa care m-am retras in camera vecina, ca sa scap de sforaielile consortului. Spuneti si voi daca e normal, doarme pe spate si se tot deplaseaza catre peretele de la cap, pana ajunge sa doarma cu capul intr-o parte ca nu are loc. Oricum CRISS are perfecta dreptate, e minunat sa dormi singur!

DIANAMIZZI, e tare si soacra-ta, nu cumva sotul tau e unicul copil? De asta ma gandesc eu sa mai fac unul, sa nu devin la randul meu o astfel de bagatoare de vina...

LIUDA, da tu suferi de mania persecutiei, nu m-am luat de tine (ca mi-e frica cu burta ta), si in general nu ma mai iau de nimeni de la o vreme incoace. Ma gandeam pur si simplu ca unele fete au disparut in conflictele noastre ideologice, BITS la faza cu fumatul, daca bine tin minte, IOANA N la nasterea naturala vs. cezariana. In orice familie exista discutii, oamenii se mai departeaza, dar e bine sa ierti si sa uiti. Si nici intr-un caz nu-ti recomand sa dispari de la noi, cui lasi tu locul I ?

ADINUSH, nu te mai necaji degeaba, cred ca esti hiper-stressata si de faza cu actele care par sa nu se mai rezolve, si poate si mai sensibila ca de obicei. Cat despre copil, daca ar fi sa trec printr-o separare la o adica, nu l-as da de langa mine nici in ruptul capului.

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, pai ma gandesc sa o tai englezeste pe la vreo zece, ma duc sa iau nenororcirile alea de pietre, si-apoi ne facem de cap! Am totala incredere in itinerarul ales de tine, tu esti sefa la tine in oras!

AELITA, sunt happy! Am avut dreptate ca s-au dus dracu' rulmentii la aspirator!

cristiana 27+ David Cristian

Mergi la inceput