a reaparut rana pe col..
Raspunsuri - Pagina 3
mariana tache spune:
Livia, asta da surpriza!
Sunt tare, tare curioasa de ce iti spune al 3-lea
!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
lunna27 spune:
Pai trebuie sa faci neaparat colposcopie,acolo se vede cel mai bine,vei vedea cine a avut dreptate si cine nu.
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
lyvya spune:

am sunat sa ma programez pt colposcopie la doamna doc Mihaela Badea si mi s-a spus ca poate sa ma primesca incepand cu data de 25 ian,pana atunci totul este ocupat.ce sa fac? sa astept atat? mai stiti un loc bun unde pot sa fac colposcopia si sa fie bine?
chiar nu mai pot sa merg la toti doc la rand..parca as astepta pana atunci

lunna27 spune:
Pai vezi un alt dr bun care are la cabinet colposcop,poate fetele din bucuresti stiu mai bine sa-ti recomande alt dr.Suces!!
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
lyvya spune:
am sunat si m-am programat pt 5 feb :(
am stat atat timp si cine stie de cand aveam rana inaitne si am fost al tot felul de medici incat cred ca o sa astept pana atunci dc este chiar atat de buna
putin cam piperata la pret dar sper sa merite,pana la urma sanatatea este cea mai importanta ....
andreea81 spune:
Stai calma, Lyvya! Oricum fa-ti o colposcopie...cere tu sa ti se faca, daca doctorului nu-i da prin cap sa-ti propuna...si acum nu orice rana de pe col e generata de virusul HPV...cine stie cu ce altceva te confrunti tu! Tine-ma la curent! Puup, Andreea
Andreutza
lyvya spune:
ma gandeam..trebuie sa iau ceva ovule sau ceva ca sa nu se agraveze pana atunci in cazul in care as avea rana?
lunna27 spune:
Eu cred ca e imposibil ca in orasul ala asa de mare sa existe doar un singur medic bun,era bine sa nu fi amanat,o colposcopie poti sa o faci si la alt dr,si poate sa-ti arate si tie daca intr-asdevar ai rana sau nu,ca se vede.
Poti sa iei ovule de propolis,le gasesti la magazinele naturiste,nu are ce rau sa-ti faca.
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
SilviaPop spune:
lyvya nu pune nici un ovul de capul tau ca nu mai vede medicul ce tb sa vada. daca ai un virus sau un microb si ii aplici un tratament prea slab atunci el se intareste. am fost chiar sapt trecuta la sanador la dr Damian si mi-a facut colposcopie(si a descoperit dinozaurul
- dar asta e partea a doua). poti suna sa faci o programare cat mai repede, indiferent de medic, costa vo 6sute si ceva de mii. nu te mai baza pe medicii care se uita cu ochiul liber ca la mine rana era pe marginea colului si nu avea cum sa se vada fara microscop, desi cica a cuprins colul in proportie de 60%. si acum cateva luni am fost si eu la un "destept" care mi-a zis ca n-am nimic...iar eu am stat asa cu rana si in loc s-o tratez am cultivat-o, lol
lyvya spune:
buna
am vesti.azi am fost la doamna dr Badea,dupa atat timp de asteptare.i-am povestit peripetiile mele si mi-a facut colposcopie videoasistata.din fericire nu exista rana:).peste o sapt aflu si rezultatul de la pap.
insa mi-a spus ceva ce m-a socat...ca s-ar putea nici sa nu fi avut rana pt ca la varsta mea nu stiu ce de la col se vede mai rosu si des e confudnat de dr cu o rana...oricum acum nu mai conteaza,sper sa iasa bine si pap
ms pt sustineri si multa sanatate 
dc aveti pb mergeti la doamna dr Badea.MERITA!