**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 16
lbelciug spune:
Didi, asa o fi cum zici tu. Eu nu cunosc decat f putin cartierul Titan, deci nu stiu sa-ti spun care e strada corecta. Sotul stie cum se ajunge acolo, asa merg pe mana lui. Auzisem ca au jucarii la preturi foarte bune si de asta vreau sa merg.
Mica, gata ecografia?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
chiquitita spune:
Fetele, doar ce am venit de la dr. Uterul meu o ia in directia buna. Yupyyyyyyyyyyyyyyyy! Bebele dadea din manute, era o dulceata. Vinerea viitoare ma internez (pt concediu cred). Mi-a mai scazut utrogestanul si no-spaul. Trebuie sa fac triplu test, si eu nu prea vroiam. Acum trebuie sa citesc ce ati scris voi in spate de el ca nu am dat atentie. Mi-a zis ca se face intre saptamana 15 si 16.
De raceala, mi-a dat unguent si pastile Dr Mom.
10+
Vali5 spune:
Ai vazut, chiquitita, ca totul merge spre bine si se rezolva? Ma bucur pt tine ca esti mai fericita si optimista! 
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
chiquitita spune:
Mi-e scarba de internare pana la D-zeu.... Testul asta il fac cam indoita, ca am citit ca nu te poti baza pe el 100%, dar daca trebuie, trebuie. Apropo, cam cat costa?
10+
pauly spune:
Chiqui ce veste buna, sa fi optimista in continuare si totul se va rezolva de la sine.te pup
eu ma simt tot rau, dar nu ma plang.maine ma duc sa fac injectia de gravibinon si poate i-mi face si mie eco sa-mi vad puiutul.sper sa mai i-mi reduca treptat si mie din tratament.
pupici fetele
9+
Vali5 spune:
chiquitita, te cred ca ti-e scarba de internare, dar asta e... o sa treaca...
Nu stiu cat cost testul, pt ca nu l-am facut si nici nu o sa-l fac.
pauly, sa ne spui si noua cum te vei simti dupa injectie si daca ti-ai vazut puiutul.
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
chiquitita spune:
Eu gravibinon nu mai fac deloc. Mi-a zis sa mai fac doar daca sangerez. Nici no-spa nu mai iau. Ce alte teste mai urmeaza in sarcina?
10+
dideip spune:
Buna gravidutelor si va multumesc din suflet ca m-ati primit printre voi.Ce vroiam sa va intreb eu este faptul ca am fost de 2 ori pana acul la doctorul meu care ma are in grija pe perioada sarcinii(Spitalul Sf.Pantelimon)si nu mi-a facut decat echo pe burtica fara nici un control ginecologic.Precizez ca ma chemat doar o data pe luna la ea analizele mi-au iesit f.bune si nu imi este rau, nu am vomat niciodata si nici nu am avut vreo greata pana acum.In rest ma simt chiar minunat. Va pup si va doresc sa aveti o sarcina ca a mea.
Paula(13 saptamani si o zi)
pauly spune:
vali5 asta ii a doua injectie la care ma duc, o zis ca sunt de ajuns doua.am hotarat(impreuna cu doctorul meu) sa iau doua, trei injectii ptr ca aveam ceva dureri in zona ovarelor.iar de simtit, nu am simtit absolut nimic..nici macar injectia.
chqui chiar ma intrebam..zilele trecute ai zis ca ai ceva dureri in zzona ovarelor, l-ai anuntat pe doctor?ce o zis?
9+
andradap spune:
Azi am fost la ecografie... Mi s-a spus ca totul este OK, doar ca exista o INEGALITATE intre ventriculii cerebrali ai fatului... Dar ca la aceasta varsta a sarcinii (15 sapt.), ventriculii sunt in formnare si apar in mod frecvent astfel de inegalitati fara sa fie ceva patologic. Mi-a recomandat sa revin la o noua eco... dupa 2 sapt. Daca a cedat inegalitatea... atunci fusese vorba de dezvoltarea ventriculilor...dar daca nu cedeaza...atunci se pune problema de ceva patologic... Cand am intrebat-o ce se poate intampla... mi-a zis ca poate fi o hidrocefalie... (asta in cazul in care nu dispare dupa aceste 2 sapt.!)
Ce vreau eu sa stiu este daca a mai patit cineva asa ceva... ca mai apoi sa i se spuna ca toate-s bune si frumoase... Cu alte cuvinte caut motive sa ma linistesc un pic... mai ales ca nu am de gand sa renunt la acest copil....