**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 15
Raza de soare spune:
Amely, zambesc cand zici k papi mult...fetelor, e slaba k un tar (si frumoasa!)! O sa fii mamica slaba cu burtica...
pup mult fata k are griji si pt mine. ma bucur k esti mai bine!
eu maine merg la dr! abia astept! 
unde-au disparut toate fetele???
k e ditamai listoiu'...
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
Vali5 spune:
Nu stiu unde au disparut, ca si ieri a fost asa o liniste aici... ca si azi... din cand in cand cate un mesaj.... Si eu care m-am obisnuit sa citesc muuulte mesaje de la voi... ![]()
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Amely spune:
Liviana
Apropos, de cei iei tu Elevit? pt. pofta de mancare? mie dr. mi-a zis sa o las balta cu prenatalele ca nu fac decat sa ne ingrase, sa avem mai degraba grija sa papam sanatos si variat. Aseara mi-a spus sa incep sa iau Biomarin (ulei de peste) capsule. De ce, nu stiu, dar am observat ca asa da Tutunaru la toate gravidutele biomarin, incepand din trim. II.
Fetelor, am uitat sa va zic, aseara dupa ce am ajuns acasa foarte fericiti de la eco, m-a pocnit o criza groaznica de stomac, cu arsuri cumplite si reflux gastro-esofagian. Cred ca de la niste prajeala, sau alergie la un anumit tip de miere, una din doua. M-am fortat si am vomat tot ce mancasem, dar degeaba, durerile tot erau insuportabile, si concomitent aveam si o migrena urata... Timp de o ora si jumatate m-am zvarcolit si am plans efectiv de durere, sotul se albise de groaza ca nu stia ce sa-mi faca, pana ne-a venit ideea sa punem o sticla de apa fierbinte pe piept si pe stomac si o compresa rece pe frunte, si doar asa mi-am revenit. Nici acum nu stiu ce a fost, dar ma bucur ca a trecut cosmarul si nu doresc nici dusmanilor mei sa sufere asemenea dureri atroce.
De acum o sa cumpar dicarbocalm si o sa am in casa, pt. orice eventualitate, ca am inteles ca e ingaduit in sarcina, mai ales la arsuri si dureri stomacale. Si nu mai mananc prajeli toata sarcina... decat sa mai trec prin ce am trecut
Raza
, Vali5
si aveti grija de voi!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
13+
lbelciug spune:
Amely, Elevitul mi-a fost prescris de dr ginecolog. Eu as fi vrut sa-l iau zilnic, caci are vitamine, dar efectiv fac eforturi mari sa nu vomit de la el. Numai cand vad pastilele mi se face rau. Asa ca mai sunt si zile cand nu il iau...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
lbelciug spune:
Fetele din Bucuresti, am si eu o intrebare off-topic. Stie cineva care e programul de week-end de la noul hypermarket Auchen? Mercic.
poohy spune:
Eu nu prea am ce sa zic... In afara de faptul ca ieri ma laudam ca ma simt bine, si azi ma simt groaznic. Vreau sa imi treaca greturile si durerile de cap macar pana la Craciun...
Si ma pregatesc sa ma cert cu HR-ul :D Pentru analize. Raza, mi se pare groaznic ce ti-au facut. Eu ma enervez ca imi cer analize, si tu ai probleme adevarate...
Nu pot sa ma concentrez deloc la servici :S
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by poohy
Mai am o intrebare... Voua vi se pare normal sa ceara la servici nu numai adeverinta, ci si copii dupa cartea gravidei si dupa toate analizele facute?
Nu inteleg ce ii intereseaza pe ei rezultatele testului meu papa-nicolau sau alte analize de genul...
Uitam sa raspund..
NU e normal si NU esti obligata! ce-i asta? apai, dak ai avea vreo boala (Doamne-fereste!) de care nu vrei sa stie nimeni, le dai lor analizele????Ia intreaba tu pt ce au nevoie sa stie cati cm are uterul tau si in ce pozitie e bebe, de ex?
Doamne, ce oameni!
lbelciug, eu nu stiu nici macar unde e hiperu'...
pup fetele!
Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Fetele din Bucuresti, am si eu o intrebare off-topic. Stie cineva care e programul de week-end de la noul hypermarket Auchen? Mercic.
Vorbesti de Auchan, da?
www.ghidul.ro/rezultat.php?id=179" target="_blank">Orar: L-D: 8-22
lbelciug spune:
Merci mult, Didi. Scrisesem incorect numele, cred ca de asta nu ii gaseam siteul pe net.
Raza, uite adresa:
Str. Barbu Delavrancea 13
Cod 011351
Bucuresti
Sector 1
DidiAlex spune:
Liviana, habar nu aveam de acest magazin tot cu netu am aflat. Si vroiam sa fiu sigura ca nu sunt 2 cu nume asemanatoare de asta te intrebam.
EDIT: ma apucat cautarea acum ca nu inteleg legatura intre sect 1 si cartieru Titan. Adresa asta Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 33A, sector 3, Tel. 345.13.07; 345.13.51 si pare a fi in Titan, din cate stiu io, nu?
Edit. bis: cred ca pe str. Delavrancea au sediu social.
Am deturnat subiectu'