**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 14
lbelciug spune:
RazaDeSoare, sefii tai nu au cum sa te dea afara pt ca legea nu le permite. Din moment ce ai anuntat la servici (sper ca ai luat un nr de inregistrare a adeverintei de la secretariat!), esti protejata de legea din Ro si in caz ca-ti fac probleme, ii poti baga in instanta. Asa ca, relax, esti intangibila!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
diana spune:
Ibelciug, listeria este o bacterie (asa am inteles eu) care este periculoasa in primul trimestru de sarcina si se transmite in general prin lactate nepasteurizate. Poate ne ajuta fetele care sunt de specialitate cu o explicatie mai relevanta. In mesajul meu era vorba de brinza feta care mie imi place foarte mult.
Diana 10+
pauly spune:
Chiqui si eu am luat reaceala de la sotul meu, dar am avut noroc ca o trecut repede(in doua zile), cu gatul am avut mari probleme, ma durea si cand respiram.doctoru meu o zis ca daca ma doare asa tare pot sa iau strepsils cu miere si lamaie, am luat doua pastile si mi-o trecut.sper sa te faci bine repede, stiu ce groaznic ii.
9+
cristinamaria spune:
Mama... ce ma enervez...
Raza poa' sa se consulte si cu avocatul lui Bill Gates ca tot n-au ce face!! Angajatorul in Rom NU are voie sa concedieze o femeie insarcinata!! Daca o face hmmm... e bun de plata!!!
Mie chiar nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni! Daca o pateam eu cred ca faceam un tam-tam de ma stia tot orasul!!!
Imi pare tare rau ca treceti prin asta intr-o perioada asa de frumoasa din viata voastra!!!
Chiqui eu iau in fiecare dim o vit C efervescenta si beau multe ceaiuri... asta preventiv!! Intreaba doctorul pt ca poti lua anumite medicamente!! Sanatate multa!!
cristina
16+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
sper ca ai luat un nr de inregistrare a adeverintei de la secretariat!), esti protejata de legea din Ro si in caz ca-ti fac probleme, ii poti baga in instanta. Asa ca, relax, esti intangibila!
Da, tinand cont ca io-s secretara, am luat
Va multumesc mult tuturor pt sustinere
, da' ma astept(am) la asemenea decizii. Stiu, din pacate, cu cine am de-a face...E chestie de timp acum..sa vad ce-or avea de gand si cum voi reactiona eu. Oricum, nu cum se asteapta ei, adica sa plec cu coada-ntre picioare/sa ma rog sa nu ma dea afara. Dimpotriva!E, va tin la curent oricum.
ref la mancare: repet, mie dr mi-a zis sa mananc orice..chiar daca i-am zis ce-am citit pe net (nu mezeluri, nu maioneza, nu ardei iute, nu branza feta, nu...etc, etc)...
cu raceala: a cam trecut...am baut ceai de tei (nu e interzis!!!) si deja ma simt mai bine.
doar ca vars in continuare...
Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pauly
cu gatul am avut mari probleme, ma durea si cand respiram.doctoru meu o zis ca daca ma doare asa tare pot sa iau strepsils cu miere si lamaie, am luat doua pastile si mi-o trecut.
pt gat eu am luat Homeogene..pastile homeopate; am intrebat la farmacie...am luat (tot) 2 pastile si gata durerea.
Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
Vali5 spune:
Aoleu, fetelor, ma speriati cu raceala asta. Nu vreau sa racesc si eu, desi toata lumea in jurul meu e racita (mai putin sotul). Sa va faceti bine!
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Amely spune:
Buna burticute, si bun venit celor noi!
Si eu am mancat ca toanta (
) maioneza facuta in casa (cu oua de supermarket), si asta nu o data... ca mi-s lacoma si pofticioasa, iar dupa aia mi-a parut rau bineinteles. Dar oare ouale din comert nu sunt controlate? Adik, in raport cu ouale de tara, vreau sa zic...?
Cu branza Feta, dr-ii zic ca cea de supermarket este sigura. Mai ales daca este din lapte pasteurizat. Dar cum nu poti sti niciodata care e adevarul... mai bine sa fim precaute.
Chiqui, ai grija cu raceala, bea multe ceiuturi cu lamaie, ia vit. C la greu si miere, lamaie, produse homeopate care nu au contraindicatii in sarcina.
si sanatate multa!
Piticuto, iar am citit in diagonala mesajele, se pare...
mii de scuze, dar stii ca nu a fost cu rea intentie si io' te iube mult, ok?
Raza, nu-mi vine sa cred ce sefi nemernici ai...ufff, merita
de-a dreptul. Anyway, nu au cum sa se atinga de tine, spre ghinionul lor mai exista si legi care protejeaza gravidele la locul de munca, cu atat mai mult cu cat ai anuntat deja oficial. Asa ca sa puna mana sa citeasca legea si sa nu se mai oboseasca cu consilii si avocati. Dar oricum, chiar daca nu te va afecta banuiesc ca toata povestea asta ti-a lasat un gust amar...si pe buna dreptate
Ai mei colegi, in frunte cu seful (
) nu stiu cum sa ma mai dadaceasca cu sfaturi si ma indoapa cu fel de fel de bunatati, cred ca o sa ma fac
mult mai curand decat speram
Cateodata imi vine sa urlu la ei si sa le zic: stop!!! oameni buni, sunt totusi un om normal, si imi place sa fiu tratata ca atare, chiar daca sunt gravida... Dar mi-s dragi si le sunt recunoscatoare in sufletul meu...
Asa... sa trec la vestle bune: ieri am fost la eco, ne-a masurat nenea dr-ul translucenta nucala. Pliul este in limite normale, ramane sa primim rezultatul din sange, pt. dublul test. Cei de la Genetic Lab spuneau ca probabil la sfarsitul saptamanii mi-l vor trimite pe mail.
Bebe era vioi, mai crescuse, i se lungisera bratele si picioarele fata de ultima data, arata ca un mic extraterestru, caputul mare si corpul filiform, dar cica asa e normal. Sexul nu ni l-a zis inca, desi ar fi putut, dar se grabea tare si nu a mai facut 3D, a masurat doar pliul. Oricum peste o saptamana mergem la Iosup si o sa aflam si sexul bebelusului (sper).
Cu raceala suntem pe sfarsite, inca ma mai chinuie o tuse enervanta dar o tin sub control cu sirop homeopat.
Cam atat despre noi... va pupic si aveti grija de burticelele pretioase!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
13+
lbelciug spune:
Amely, ma bucur ca ai vazut bebicul si ca esti fericita. E bine ca ai colegi asa de buni, fii multumita de ei.
Vali, asa e, si eu am in jurul meu numai persoane racite, ragusite, etc si sper sa nu iau nici eu.
Fetele, nu stiu cum e la voi, dar eu pur si simplu nu pot sa mai inght Elevitul. Simt ca mi se face greata instantaneu. Sunt si ditamai pastilele.
La alte pastile n-am problemel, de ex. la propolisul pastile e ok.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Vali5 spune:
Amely, ma bucur ca e bine bb tau! Saptamana viitoare te asteptam sa ne spui ce culoare va avea caruciorul tau ![]()
Si eu ma inteleg foarte bine cu seful meu (directorul general) - e un tip super de treaba. Chiar anul trecut dupa nunta vorbeam cu el de copii. M-a intrebat cand vreau sa fac copii - si chiar m-a sfatuit sa nu stau prea mult sa astept. El asa a facut si dupa aia s-au chinuit 3 ani de zile sa ramana sotia insarcinata. M-a rugat doar sa il anunt din timp sa poata sa imi gaseasca inlocuitor. L-am anuntat pe messenger si reactia a fost "BRAVOOOOO!!! SUUUUPEEEER!!! FELICITARI!!!" s.a.m.d. Asa ca eu nu pot sa ma plang de sefi.
Imi pare rau de fetele care au neplaceri la munca din cauza ca au avut "tupeul" sa ramana insarcinate!
pe toate!
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe