Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi ani gogutei Natalia pt cele 6 lunite si parintilor la un an de la casatorie!

Ralucis,mersi de retete,par f delicioase)sapt asta o sa le pun in aplicare.Ce cantitate de ton pui ?O conserva la 400 gr paste??

Diana,superbi copiii tai,clipele ca astea ne fac sa uitam de toate greutatile cresterii a doi copii.

Magg,Carmina,ce mai stiti de Ioana?

Amiss,sanatate Petrei!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ma scuzati ca nu am multumit pt. urari de sf. Mihai. Dar eu am avut o sapt ca un turbion ( care a inclus si o pana de calc) asa ca nu prea am intrat pe net. Si apoi mi-a luat 2 zile sa citesc toate capitolele ramase.
La Multi Ani LYLY

Diana79 Merci pt. raspuns . Eu visez sa ajung la Niagara anul viitor.
Eu care am facut apelul cu nediversificatii , o sa va tradez sapt viitoare. Ca doct mi-a spus sa incep dupa 5 luni. Si cred ca ii trebuie fier din cereale, ca el e prematur, si parca am senzatia ca nu se satura cu laptle meu. Si oricum ce mi-e 6 luni ce mi-e 5 jumate.
El mananca la 6, la 10, la 13, la 4, la 6, la8 sau 9, la 11 si de vreo 2 ori noaptea.
Si o sa incep sa-i dau macar putine cereale cam intr-o sapt. Sa-mi plece musafirii din casa si sa ne linistim si noi.

Amisspupici . Amintirea mea cea mai urata din Romania? Cu cateva zile inainte de a pleca definitiv?
In curte la Spitalul cantacuzino am fost atacata de o ceata de caini( din dotarea spitalului) si tocmai iesisem de la analizele de toxoplasmoza( asa se cheama?)Ca am zis sa le fac inainte de a pleca sa fiu eu sigura. Dar m-am enervat si m-am dus sa fac scandal si era sa-l iau la pumni pe director care imi spunea cu nonsalanta ca sunt vaccinati. Si l-am intrebat si durerea mea e vaccinata? Si spierietura? Daca eram insarcinata sau eram cu un copil dupa mine?
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani de prima jumatate de anisor Natalita si Allesia!

Lya, Dana, Ella, multumim de aprecierile la adresa puiutilor mei!

Doroti, la multi ani fericiti impreuna!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Andreea, multa sanatate Petrei!

Mihaela, bine ai revenit! Chiar vroiam sa intreb de tine!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI NATALIA

Doroti la multi ani fericiti impreuna ,va doresc.

Diana r am vazut pozele cu puiutii tai ,asa ma impresioneaza cand vad 2 frati mai ales de varsta apropiata ,eu nu stiu cum e sa ai frate sau sora si eu si sotul suntem singuri la parinti .Asa ca mai mult ca sigur va veni si bb2 ,dar asa peste vreo 2 ani .

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Amiss multa sanatate PETREI .

Ildi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Buna seara cireselor, m-am intors dintr-o evadare neasteptata si ff placuta, vad ca am mult de citit - v-am "parasit" pe la capitolul 20 deci.... ma apuc de treaba

Oana Rusu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Diana79 am vazut ieri la amgazinul "Piciul" un scaun pentru masa la 1 499 000 lei vechi...nu stiu cat de bun era, dar m-am mirat de pretul lui pentru ca in general, am vazut ca pretul unui astfel de scaun se invarte la 4 milione.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Andreea, ne pare rau pentru faza cu sperietura! Multumim pentru urare...
Mihaela(mikiion) multumim de asemenea pentru urare, pupam Banditzelul

La multe lunitze Natalitei-Guguta, sa fie sanatoasa!

Fetelor, unde ma plangeam ca Alec face kk cu chiu si vai la 2 zile, acum face de 2 ori pe zi. Toate bune, dar asta seara ierea mai mult un lichid... SA MA INGRIJOREZ? CAND SE CONSIDERA DIAREE(la cate scaune pe zi...) SI CARE-I REMEDIUL? O BANANA PASATA CU CEREALE ESTE OK?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Lacri, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi decat daca scaunele lichide persista, sunt in numar mai mare de 4 intr-o zi , apare febra etc. Si Elena incepuse sa se constipe cand am trecut pe Milumil 2 si eram tare suparata, dar de cand am introdus sucul de mar cu morcov si portocala cu banana face kka de 2-3 ori pe zi, destul de moale. Mi s-a intamplat sa faca si de 4 ori intr-o zi, iar a doua zi sa faca doar o data. eu zic sa astepti si urmatoarele scaune...Referitor la banana, nu stiu ce sa-ti spun...la unii copii strange, la altii din contra. Asistenta ca re o vede pe Elena intotdeauna ma sfatuieste(dupa ce dau eu alarma ca mi se pare scaunul ciudat) sa o lasam sa isi regleze singura stomacul si sa mai asteptam un scaun sa vedem cum este si...culmea, astept si totul se rezolva de la sine. Numai cu constipatia nu amai astept sa devina si mai si...ca tare mi se rupe sufletelul cand imi vad gugustiuca cum se chinuie.
Pupici lui Alec si un buchet de mamicii lui. Tinem pumnii sa fie totul ok.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput