Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Lacri, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi decat daca scaunele lichide persista, sunt in numar mai mare de 4 intr-o zi , apare febra etc. Si Elena incepuse sa se constipe cand am trecut pe Milumil 2 si eram tare suparata, dar de cand am introdus sucul de mar cu morcov si portocala cu banana face kka de 2-3 ori pe zi, destul de moale. Mi s-a intamplat sa faca si de 4 ori intr-o zi, iar a doua zi sa faca doar o data. eu zic sa astepti si urmatoarele scaune...Referitor la banana, nu stiu ce sa-ti spun...la unii copii strange, la altii din contra. Asistenta ca re o vede pe Elena intotdeauna ma sfatuieste(dupa ce dau eu alarma ca mi se pare scaunul ciudat) sa o lasam sa isi regleze singura stomacul si sa mai asteptam un scaun sa vedem cum este si...culmea, astept si totul se rezolva de la sine. Numai cu constipatia nu amai astept sa devina si mai si...ca tare mi se rupe sufletelul cand imi vad gugustiuca cum se chinuie.
Pupicilui Alec si un buchet de
mamicii lui. Tinem pumnii sa fie totul ok.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Multumesc, acum pot sa ma culc mai linistita...

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
Diana79 spune:
Cocutica merci mult pt raspuns.
Mihaela ma bucur ca ti-am putut fi de folos cu raspunsul referitor la Niagara.
Fetelor Nicole a mea nu vrea sa pape legume si gata. Ieri am pacalit-o sa pape ceva cartof fiert facut cu ulei de masline si putina sare. I-am dat si lui tac-su sa guste din el si a facut la fel ca fi-mea bleaaa.
Sa va zic am o prietena care are o fetitza de 3 luni si surpriza e din nou
. Are si cezariana facuta. Voi ce zicetzi e ok??? Eu cred ca nu prea stie ce o asteapta, mai ales ca a dus sarcina greu, i-a fost destul de rau.
Lacri si eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
Va doresc o saptamana buna.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
virgi spune:
Buna dimineata!!!
Revenim si noi dupa cateva zile de absenta pe motiv de prea multe petreceri si intalniri.
Adelapop - aici nu se recomanda fier, cum nici calciu sau altceva. Eu am primit aceeasi explicatie pe care ti-a dat-o Diana. Mai mult de atat daca bebelusul papa si lapte praf ( care este complet), chiar nu ai motive sa-i dai..Oricum deviza astora este ca nici adultii nu au voie sa ia fier si calciu fara analize.
DianaR - m-au emotionat fotografiile cu micutii tai. Mare noroc sa poti avea copii cu varste asa apropiate. Sunt tare dulci.
Lyly - felicitari pentru un anisor de casnicie si La Multi Ani!!!
Amiss Zipp - wow...bine ca n-ati patit ceva. Mie mi-e frica tare de caini, bine ca aici nu sunt decat din aia mici de poseta si au stapan.
Lya - sa facem clubul mamicilor manechin. Off..
cat am sperat sa raman cu ceva kg in plus..dar n-a fost sa fie. Poate la bb2...mananc mai mult si cine stie??
Ralucis- interesante retetele tale. Am sa le incerc si eu.
Diana79 - curajoasa prietena ta sa ramana insarcinata dupa o cezariana asa de curand. Lee chiar m-a atentionat..sa nu cumva sa se intample pana nu-mi face curatarea finala a uterului ( dupa un an), O procedura nelipsita aici daca faci cezariana. Am inteles ca-i putin dureroasa.![]()
Daca ai facut cumva poze cand ai vizitat Niagara as fi tare incantata sa le vad.
Mihaela ( Mikkion) - stii ca orice vis devine realitate. Dar ai obligatia sa ne pui si noua poze...
. Eu visez sa ajung in Africa...si aproape ca l-am convins pe sotul meu..acum suntem in faza de studiere a turismul de acolo..si poate la anul...cine stie..reusim sa vizitam cateva zone.
Papadie - iti urez insanatosire grabnica. 
Am citit si eu despre problemele Mariucai lui Irinel. Dar am speranta ca medicii de acolo o vor face bine. Am vazut si fotografiile...s-a facut mare si frumoasa. Nici nu pot sa-mi imaginez ce-i in sufletul parintilor.
Noi la progrese stam binisor. Incet incet incepe si Luana sa se ridice in "patru labe"
( urata expresie). In fundulet stam foarte bine. E foarte atrasa de jucarii...dar cel mai mult ii place sa scoata servetelele din pachet.
miti2004 spune:
Lyly vreau si eu sa-ti urez La Multi Ani !...scuze pt intarziere, dar am tot incercat sa-mi dau seama ce eveniment serbezi ca sa stiu ce sa-ti urez...si inca tot nu m-am prins
...of, si-am tot cautat pe peginile din urma si nimic...e ziua ta de nastre ? de nume ? ani de casatorie ? oricum te 
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
virgi spune:
Diana79 - daca tie nu-ti place o mancare, nici bb n-o papa. Incerca sa-i gatesti ceea ce-ti place si tie. Eu cred ca nu i-a placut ca i-ai pus ulei de masline. Tie iti place uleiul de masline????
Ai incercat ardeiul gras facut la cuptor?????
CamiM spune:
Buna dimineata cirese .. o zi si o saptamana insorita!!
La multe luni si multi ani sanatosi ciresicilor care fac sau au facut zilele astea prima jumatate de anisor: Natalita si Alessia!!

Monica noi papam la capitolul fructe:mar,para,banana,piersica,pruna, mango,caisa,avocado deocamdata. Portocalele si capsunile de pilda raman pe mai tarziu ca sunt riscuri mai mari sa faca bebeii alergii la ele acum, dupa cum bine a explicat DianaR.
Lyly la cat mai multe si frumoase aniversari!! Felicitari pentru Alec !! Speram ca s-a rezolvat problemuta..
![]()
Aici remediul impotriva scaunelor "lichide" este asa numita dieta BRAT:
banana
Rice(orez)
apple(mar)
toast(paine prajita)
Amiss ne pare rau de sperietura trasa.. uff!! Si mie mi-e tare frica de caini!! Nu stiu de ce dar cand trec pe langa cate unul si mai si latra..
Da
la Petra micuta sa treaca bubu!!
DianaR cand am vazut pozele cu Vladut hranind-o pe Timeea .. m-am topit!!
Trebuie sa fi o mamica tare fericita cu asa copilasi reusiti!!Acum sigur stiu ca vreau inca un bebe cel putin!!
Diana79 
si tie si la printesa Nicole!! Merci de info cu cascada .. mi s-a parut super amuzant mai ales ca eu am locuit vreo 6 ani la 30 de minute de cascada Niagara ![]()
![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
camelia.t spune:
DianaR doamne ce scumpi sunt!!!! Iti vine sa-i mananci!!! Deliciosi si buni de reclame. Sa va traiasca puiutzii si sa va bucurati de ei!
Nu stiu daca ai mai spus si am scapat eu din vedere ....tu ce specialitate ai ( ca dr vorbesc) ?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by neda
Fetelor,
va multumim pt felicitarile primului dintisor
PS. Cea/cele care completeaza listutza, va multumesc ca i-ati adaugat la Mihaita dintisorul, dar sa stiti ca eu sunt mamica lui( cu siguranta) si nu Gabi25.
Neda si Mihaita
Neda eu am comletat in listuta, imi cer scuze, indrept chir astazi.Pur si simplu eu copii de mai sus si cred ca am uitat sa schimb numele.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
De sambata piticutzul meu este mucos.Deocamdata nimic altceva, punem picaturi in nas si curatam nasucul destul de des (spre disperarea lui). Cred ca ar trebui totusi sa iau si eu Batista bebelusului ca am vazut ca e tare laudata.Sper sa nu se complice si sa scapam de episodul asta.Ar mai trebui facut ceva pt a scapa de nasul infundat?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

mamicii lui. Tinem pumnii sa fie totul ok.