Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Am o mica problema de cate ori deschid siteul DespreCopii...sunt atentionata ca acest site este virusat de virusul SARACI...si voiam sa stiu daca se mai intampla cuiva?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina la mine se deschide normal fara nici o avertizare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Incepem cu urarile pentru jumatatile de anisor de pana acum si pentru noii sarbatoriti!

Carmina, am reinceput sa papam si cu lingurita.dar banuiesc eu ca ii este foame tare si vrea ca papa sa vina mai repede. incat masa noastra devine un ritual cu lingurita la inceput, continuat cu biberonul. Suntem in continuare la dieta...cu orez, morcov si lapte fara lactoza. Am ajuns la episodul 7! mai am unul si stam pe tusa :-)

Fetelor, am innebunit sambata cautand lapte fara lactoza. Am luat toate farmaciile la rand de pe Bdul Metalurgiei, Brancoveanu si pana la urma am ajuns in centru. am reusit sa luam ultimele doua cutii de la doua farmacii diferite. am inteles de la una dintre farmaciste ca Nan-ul fara lactoza ar fi fost retras (o parte din el) din cauza termenului de garantie, dar nu ne-a putut da prea multe detalii.

Lacri, noi la scaune dese si apoase am urmat reteta Carminei: fara fructe doar orez, morcov si lapte fara lactoza. Si a dat rezultate. dar daca s-a intamplat doar intr-o singura zi...nu iti face probleme. si nu te speria de un scaun/doua in plus. Noi acum suntem pe 3-4 scaune pe zi(si suntem bine). oricum ar fi, sa ai grija de funduletul lui ca se irita foarte tare.

m-am mai imprietenit cu o mamica aici in Bucuresti. are un baietel de 4 luni si papa numai de la san. Si se pare ca si la el a inceput diareea si mai multe scaune pe zi-cam 5-6(cum eram noi la inceput). si ia acelasi tratament: Smecta, Enterol si Hydrasec. mi s-a parut putin ciudat ca un bebe care papa numai san are aceeasi problema ca noi.

Pupici pentru pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Iata ca dupa o lunga absenta revenim si noi cu ceva vesti...

Se pare ca e perioada aniversarilor: vineri am implinit 7 ani de cand sotul m-a cerut in casatorie . Dar nunta am facut-o abia anul trecut .

Sambata am fost nasi de botez. Finutzul (Bogdan Cristian) a fost cumintel in biserica. Dar si cand a inceput sa planga, a dat tonul tuturor!! Pe Andrada am lasat-o acasa cu mami, caci ar fi fost prea complicat sa am grija si de ea pe-acolo.

Am reusit sa terminam cu uroculturile. Ultimele 3 ne-au iesit negative. Banuiesc ca am scapat de infectie (daca a fost intr-adevar). Apropo, se poate ca o infectie urinara de e.coli sa treaca de la sine, adica organismul unui bebe este capabil sa invinga o astfel de infectie?? Sau celelalte uroculturi (in nr de 4) au fost gresite???

Sa raspund si fetelor:

LA MULTI ANI!!! pentru Natalita si Alessia

DianaR ai niste copii superbi... Ma si intrebam oare asa ar face si Andrada cu un fratior/surioara mai mic/a ???

Lacramioara, LA MULTI ANI pentru aniversarea primului an de casatorie!! Multumim si pentru includerea in clubul Razaciosilor...

Diana79, referitor la prietena ta insarcinata, mie dr. mi-a spus ca trebuie sa am mare grija sa nu raman insarcinata mai devreme de 1 an, deoarece uterul nu este complet refacut pentru a putea duce la bun sfarsit o sarcina. Si daca ar fi sa raman insarcinata, e periculos si sa imi faca chiuretaj...

Andreea, ne bucuram ca ai revenit printre noi!!! Nu as vrea sa te ingrijorez dar si fiica-mea a avut un episod febril cu temperatura de 38.1, 38.5 pe parcursul unei singure zile. Niciun alt simpton insa: lipsa de pofta de mancare, apatie sau altceva... De aceea eu am si stat linistita, ca bebe e bine. Dr. Marcu ne-a spus ca daca nu se poate explica febra, trebuie sa ma gandesc in primul rand la o infectie a tractului urinar. Ni s-a recomandat sa facem o ecografie abdominala sa fim siguri ca nu are vreo malformatie sau alta minune pe la rinichi, si in acelasi timp sa facem urocultura de 3 ori la 2-3 zile diferenta. Abia apoi ii va prescrie un tratament daca exista infectie urinara. Ti-am povestit toate acestea caci si noi am patit-o... E posibil ca Petra sa nu aiba nimic, dar e bine sa discuti cu dr. pediatru... Multa sanatate!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

[font=Comic Sans MS]Lacri si celelalte mamici care ati inceput deja lucrul,
cum v-ati acomodat la job? Sunteti pe 6 ore? Lacri parca tu esti pe 9 ore..nu poti trece pe 6? Cum sunteti? cum rezistati la job?

eu voi incepe serviciul de abia anul viitor prin martie(asta daca am noroc sa imi gasesc o bona cu care sa ne impacam si bebe si eu).

strang impresii. uneori chiar imi lipseste nebunia de la job(in decembrie la noi este un adevarat test de rezistenta), dar cand ma gandesc ca trebuie sa stau minim 6 ore fara sa il vad pe bebe....mi-e teama de pe acum deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Virgi, Adela, Cami, multumim de aprecieri!

Adela, sunt rezidenta de cardiologie.Dar n-am apucat sa fac mare lucru si dupa atata pauza am uitat la greu...

Virgi, ce chestie curatatul asta, n-am mai auzit de asta de la nimeni, destul de neplacut...

Lyly, s-a reglat Alec cu scunul? Oricum din ce ai descris nu pare a fi diaree...Cocutica ti-a explicat f bine, nu are rost sa mai repet si eu... Dintisorii?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Doroti cum a fost weekend-ul?
Vrem detalii!!!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Steluta, multumim de aprecieri! Si felicitari ca ati scapat de infectie! Putin probabil sa fi fost 4 uroculturi gresite, acum depinde si cati germeni erau, poate organismul a reusit sa le li miteze cresterea si sa scape in final de ele.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut!

Multumim pentru urari. Petra inca este pe antitermice.
Steluta multumim! Chiar asta vom face!

Dianar m-am topit sa ii vad pe cei mici cum se inteleg ei acolo cu diversificatu' asta!

va pup!
A venit ora de siropel la Petra!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by utionela

salut toate fetele de pe forum,am o minune de copil iltot astept de 4 ani, ilcheama Matei si e nascut pe 1 iunie 2006,mmmmm s-a trezit,pa, va scriu mai multe data viitoare

Bine ai venit la cirese!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

DianaR - nu stiu sa-ti spun in termeni medicali cum se numeste operatiunea, insa cand am fost la ultimul control pe la 2 luni, m-a intrebat daca mi s-au terminat lohiile. I-am raspuns "Da"..si m-a urcat pe masa...avea un aparat cu monitor, un furtun prevazut la capat cu un dispozitiv metalic si mi-a spus ca trebuie sa-mi curete uterul. Insa operatiunea nu s-a putut finaliza ca m-a durut de n-am cuvinte sa-ti explic..si atunci omul a spus ok....o facem la un an cand luam si probe pentru laborator...Mi-a mai spus ca se face numai la cezariana sa ramana uterul curat pentru o noua sarcina. Asta-i tot ce stiu si ma gandesc cu groaza ( acum ca am vazut despre ce-i vorba) ca nu mai este mult pana in mai.

Mergi la inceput