Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
DianaR spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Salut!
Multumim pentru urari. Petra inca este pe antitermice.
Steluta multumim! Chiar asta vom face!
Dianar m-am topit sa ii vad pe cei micicum se inteleg ei acolo cu diversificatu' asta!
va pup!
A venit ora de siropel la Petra!www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Multumim! Pupici micutei Petra sa-i treaca febra! Si Timeea a avut un astfel de episod, a durat cam 12 ore cu 38,7 si maraiala cat cuprinde, dar altceva nimic. Nici acum nu am idee ce a fost...
Virgi, naspa, naspa rau! Nu te poate face sub anestezie?
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Ce fac ciresele in acest WE?
Azi se face anul de cand m-am casatorit,dar nu sarbatoresc in nici un fel.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
Lyly la multi ani impreuna si fericiti!!!Si noi eri am facut un an.Am facut si masa.(da socrumiu in repertuarul lui neo zis "bine ca ati tras voi atita da nu prea cred ca o trageti pina la anu").
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
virgi spune:
Steluta - bine ai revenit la noi. Ma bucur mult ca ati scapat de probleme si ca analizele au iesit bine.
Frumos moment ca sarbatoriti ziua cererii in casatorie. 

pentru familia frumoasa si fericita.
DianaR- asta nu stiu.
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Andreea bine ai revenit! Ioi ce sperietura ati tras!
Azi am avut o prima tentatica de diversificare. Dezastru total, fireste ca inca nu are cum sa stie sa manance cu lingurita deci ce-i bagam scotea afara si la sfarsit de mult ce i-a placut a dat afara ce reusise sa inghita.
Mai mare succes a avut fiu-miu, dupa cum va invit sa vedeti aici.
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Ce fain!!
Cred ca deacum ai om de hranit copilu.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
mihaela.f spune:
Virgi,
multumiri pentru pumnii stransi.
ne-am facut bine. dar mai dureaza putin pana ne revenim de tot. trebuie sa o luam de la capat cu diversificarea. cred ca de data asta incep cu legumele si ulterior cu fructele. sa protejam stomacelul lui Rado.
mamicilor cu jumatatea de anisor implinita: voi ati facut tortulete la bebei? mie mi-ar place sa fac unul mic, mic de tot. 
cocutica spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
[red]Si noi eri am facut un an.Am facut si masa.(da socrumiu in repertuarul lui neo zis "bine ca ati tras voi atita da nu prea cred ca o trageti pina la anu").
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
Multi ani fericiti si o casnicie lunga si frumoasa

Doroti, draga mea, nu pune la suflet toate rautatile...numai voi sunteti cei care decideti ce si cum, iar nu parintii vostri. bafta multa!
Pupici fetitei tale(parca o alinti, Naela, nu?) din partea Elei

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
amiss_zip spune:
Lya www.flickr.com/photos/ami_si_cip/296247623/" target="_blank">aici vezi ce jucarioare i-am luat
. Cele 4 din stanga si am mai luat un lant de covrigei dar nu se vad in acea poza![]()
virgi
aoleo ce aiurea suna "curatatul uterului" ...Hai multa bafta si curaj 
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Steluta spune:
LA MULTI ANI si tie DOROTI, cu ocazia unui an de la casatorie!
Lasa nu pune la suflet ce spune socrul! Importanta este familia ta!!
Utionela si Matei, bine ati venit in livada noastra de cirese!! Asteptam mai multe detalii despre voi! 
quote:
Steluta, multumim de aprecieri! Si felicitari ca ati scapat de infectie! Putin probabil sa fi fost 4 uroculturi gresite, acum depinde si cati germeni erau, poate organismul a reusit sa le li miteze cresterea si sa scape in final de ele.
DianaR, la primele 4 uroculturi ne-au iesit 100.000 g/ml. Nu cred ca erau chiar putini germeni. Din ce am citit, la o asa cantitate urma tratamentul cu antibiotic. Oricum e mai putin importanta asta!! Ma bucur ca am scapat de antibiotic. Ramane sa vedem ce trebuie sa facem in legatura cu acea formatiune chistica de pe ovar.
Azi pleaca si mama acasa. Raman doar cu sotul si cu Andrada. Inca nu stiu pentru cat timp, caci sotul este pasare calatoare!!!

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Se pare ca e perioada aniversarilor: vineri am implinit 7 ani de cand sotul m-a cerut in casatorie. Dar nunta am facut-o abia anul trecut
.
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta la multi ani fericiti si voua!!
Si sa stii ca si pe mine ma cerut in casatorie de ceva timp,cred de vreo 4ani, si eu il lungeam, da pina la urma mio facuto(pe Natalita
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
Virgi, hai ca te asteptam ca pe o zi cu soare sa imi spui si mie cum prepari ardeiul copt. La cuptor sau pe tabla? Si mai departe cum faci cu el? te rog sa-mi dai si mie "reteta", multumesc!
Si au i-am facut cartof fiert i-am pus lapte in el si putin ulei si pot spune ca avea un gust bun, dar se pare ca doar pt mine era bun nu si pentru bebe.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

cum se inteleg ei acolo cu diversificatu' asta!
, dupa cum va invit sa vedeti