Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mihaela.f

Lacri si celelalte mamici care ati inceput deja lucrul,
cum v-ati acomodat la job? Sunteti pe 6 ore? Lacri parca tu esti pe 9 ore..nu poti trece pe 6? Cum sunteti? cum rezistati la job?

eu voi incepe serviciul de abia anul viitor prin martie(asta daca am noroc sa imi gasesc o bona cu care sa ne impacam si bebe si eu).

strang impresii. uneori chiar imi lipseste nebunia de la job(in decembrie la noi este un adevarat test de rezistenta), dar cand ma gandesc ca trebuie sa stau minim 6 ore fara sa il vad pe bebe....mi-e teama de pe acum deja.

Mihaela si Rado Gabriel(17 mai 2006)

Mihaela eu sunt la servici de la 9.00-18.00 + 2ore drumul+1ora ca sotul incepe mai degraba serviciul, deci sunt l2ore departe de bb, uneori si mai mult.La inceput sunat la mamica(ca cu dinsa sta Guguta) la fiecare ora.Dar mam acomodat acum.Mii dor si vreau seara sa ajung cit mai repede sa o vad, tot drumul vb cu sotul aproape numai de ea.Dar astai situatia, decit sa aiba o mama smintita sau sa ramina fara ea, sau tata, mai bine merg la servici si o vad citeva ore pe zi si in we.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by Steluta

LA MULTI ANI si tie DOROTI, cu ocazia unui an de la casatorie! Lasa nu pune la suflet ce spune socrul! Importanta este familia ta!!

Utionela si Matei, bine ati venit in livada noastra de cirese!! Asteptam mai multe detalii despre voi!

quote:
Steluta, multumim de aprecieri! Si felicitari ca ati scapat de infectie! Putin probabil sa fi fost 4 uroculturi gresite, acum depinde si cati germeni erau, poate organismul a reusit sa le li miteze cresterea si sa scape in final de ele.

DianaR, la primele 4 uroculturi ne-au iesit 100.000 g/ml. Nu cred ca erau chiar putini germeni. Din ce am citit, la o asa cantitate urma tratamentul cu antibiotic. Oricum e mai putin importanta asta!! Ma bucur ca am scapat de antibiotic. Ramane sa vedem ce trebuie sa facem in legatura cu acea formatiune chistica de pe ovar.

Azi pleaca si mama acasa. Raman doar cu sotul si cu Andrada. Inca nu stiu pentru cat timp, caci sotul este pasare calatoare!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

asa-i, nu-s putini si inseamna intr-adevar infectie urinara. doamne ajuta ca ati scapat!

Doriti, bine ar fi sa ma pot baza pe el, dar la 2 ani jumate...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mihaela eu mai am episoadele 8,9, si 10 asa ca daca ne intalnim ti le aduc cu placere...am si ep. 6 din Lost.

Si eu vreau sa fac un tort de 6 luni asa ca o astept pe lacramioara cu o reteta de tort rapid si gustos.

Papadie, sanatate multa si te asteptam curand pe aici.

Andreea, urata treaba aia cu cainele. Intr-adevar bine ca era Petra in wrap...nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla altfel. Of of of, iubesc cainii dar in situatii de genul asta as prefera sa aiba stapan sau ma rog, un loc al lor sa nu mai umble asa pe strazi.

Noi ieri ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Asa ca termin pastilele astea si fac o pauza de 2 luni in care sa am un pic grija de mine...si la treaba.

Si mie imi pare rau ca pierd anumite kg castigate in sarcina dar asa o fi soiul meu. Mai am 6 kg de care trag cu dintii sa nu "plece", dar as vrea totusi sa le redistribui un pic, ca parca toate 6 sunt doar pe burta .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina asa repede?? Bafta! Abia astept sa de vad iar LA MULTI ANI NATALITA ELENA!! Sa cresti mare si sanatoasa, frumoasa stim cu totii ca esti!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Doroti cum a fost weekend-ul?
Vrem detalii!!!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Eiii, sa incep cu cei mai rau.
Vineri seara am ajunsacasa, da o venit si fratele sotului, care era in spania cu totia, si asta ii zice lu soacramia ca fata mea ii seamana ei.Ei da de unde, cai copilu bucatica rupta din familia mea(sa precizat familia lui taticu a carui tipaj is eu), eu ii zic ca deloc nu are nimic de la mine si cai taicasu in picioare, da ea nu si gata.Intra sotul se aseaza la masa si ii zice "Fa tiganco"(eu is o leaca negruta, da fata mea e alba ca laptele), ei aici mam enervat de tot, si ii zic"Ce aveti cu copilu, una ca ii la familia parintilor mei, altu ca e neagra, daca nu va place ceva imi iau copilu si am plecat, daca nui a voastra".Mio facut soacra un scandal si iubitul meu sot no vb cu mine pina a doua zi.Deci eu ofensata si tot eu vinovata.
Ei am gatit eu mincare simbata si duminica, am facut un tort, am facut epure cu legume in vin, am facut salata "Cuibul cocosului salbatic", Cuiburi de cartofi cu ciuperi, salata de varza, frigarui din vita, porc si pasare(ca sunt care nu maninca una sau alta), a facut si soacramia racituri si placinte.Seara totul bine daca nu zicea si socru ca bine ca am tiriito un an, si nici nanasii nu au putut sta cu noi singuri, ca nu ne lasau lumea.
Deci in concluzie, fata mea a cistigat un premergator de la Nasi si ii place la nebunie, dar noi ne ducem diseara la ei sa mai stam de vorba.
Si unde d-mle surprize in asa context?Ca eu mie imi era somn da fiicamea avea chef de joaca si o supt si so jucat cu tita mult, si a adormit cu tota in gura, da eu inaintea ei, mam sculat pe la mezul noptii(da neam culcat pe la vreo 12.00) si am mutato la ea in patut sa dorm si eu ca lumea jumate de noapte.
Astept cu nerabdare sa am si eu casa mea, sa imi creasca copilu sa il mut la ea in camera(asta tot in casa mea), si sa fac si eu ceremonii fara rude istete(iaca asta chiar nu stiu daca o sa fie vreodata).

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

Salut!

Multumim pentru urari. Petra inca este pe antitermice.
Steluta multumim! Chiar asta vom face!

Dianar m-am topit sa ii vad pe cei mici cum se inteleg ei acolo cu diversificatu' asta!

va pup!
A venit ora de siropel la Petra!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Andreea multi ici Petrei si insanatosire cit mai grabnica.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela.f

Virgi,

multumiri pentru pumnii stransi. ne-am facut bine. dar mai dureaza putin pana ne revenim de tot. trebuie sa o luam de la capat cu diversificarea. cred ca de data asta incep cu legumele si ulterior cu fructele. sa protejam stomacelul lui Rado.

mamicilor cu jumatatea de anisor implinita: voi ati facut tortulete la bebei? mie mi-ar place sa fac unul mic, mic de tot.

Mihaela si Rado Gabriel(17 mai 2006)

Mihaela eu am facut tort, da a fost 2in1 ca am facut si noi un an de casatorie.Da oricum ii faceam.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cocutica
Multi ani fericiti si o casnicie lunga si frumoasa
Doroti, draga mea, nu pune la suflet toate rautatile...numai voi sunteti cei care decideti ce si cum, iar nu parintii vostri. bafta multa!

Pupici fetitei tale(parca o alinti, Naela, nu?) din partea Elei

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Multumesc mult!
Miau dat lacrimile.Desigur ca de noi depinde da daca cineva mai baga coada...
Si da asa o alint eu Naeluta mamei.
(da numele de botez e Elena, asa ca suntem tize).

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Eu ieri i-am dat carnitza si a mancat mai bine piureul de legume, adevarul e ca avea si un gust ceva mai bun, pana acum era bleah si normal ca nu vroia mititelul.Dr mi-a spus sa ii dau ou si ficat de la 7 luni, pana atunci doar piept.Voi de cate ori pe saptamana ii dati branzica? Si cu ce lapte o faceti, cumparat? Eu am posibilitatea sa iau lapte de vaca de la tara, ce ziceti, e bine sa ii fac din lapte din ala?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina
Noi ieri ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Asa ca termin pastilele astea si fac o pauza de 2 luni in care sa am un pic grija de mine...si la treaba.[/font=Georgia]
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Spor la treaba Carminuto!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput