Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

DOROTILa Multi Ani pt cele doua evenimente importante din familia ta

Natalitei La Multe Lunite sa fie sanatoasa si norocoasa

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Eu ieri i-am dat carnitza si a mancat mai bine piureul de legume, adevarul e ca avea si un gust ceva mai bun, pana acum era bleah si normal ca nu vroia mititelul.Dr mi-a spus sa ii dau ou si ficat de la 7 luni, pana atunci doar piept.

Voi de cate ori pe saptamana ii dati branzica? Si cu ce lapte o faceti, cumparat? Eu am posibilitatea sa iau lapte de vaca de la tara, ce ziceti, e bine sa ii fac din lapte din ala?

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Ama ce mai ai baiat mare deja, papa si carne!!!
Da despre lapte eu teas sfatui totusi sa nu iai, pentru ca taticul meu e veterinar si mia zis ai mai sigur asta care trece prelucrarea, ei au anumite cerinti.
Nu stiu, daca esti sigura ca vaca nui bolnava poti folosi, dar sunt vaci care sunt bolnave si stapinii nici nu stiu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

LILY Dak se mai accepta si de la mine LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si impliniri pe toate planurile !

Scuze pt intirziere dar cum spuneai si tu, am senzatia ca vor trece multi ani pina voi putea sa ma bucur de TIMP LIBER

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Am ajuns la zi cu cititul.
Abibrinza, Puiudana, Diana79, Lya, DianaR, Ildi25, Lyly, CamiM, Steluta, Ama, Dolce va multumesc din suflet pentru urarile de la multi ani fiicei mele si pentru aniversarea noastra.
Si va mai multumesc ca sunteti alaturi de mine cind mii greu.
Va iubesc asa de mult!
Si sa urez si eu LA MULTI ANI cu o cazia zilei numelui Victorasilor: VICTOR si PAUL-VICTOR!
LA MULTI ANI pentru jumate de an ALESSIA.
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti doar bucurii!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Carminuta - super si inteleapta decizie!!! Abia astept sa ne dai vestea ca esti. Singurul lucru pentru care regret ca am ales cezariana este legat de faptul ca trebuie sa astept un an, dar va ajung si eu din urma.

Ardeiul copt - aleg unul foarte carnos si mare, il impachetz in folie de aluminiu si-l tin la cuptor cam juma' de ora....dar asta depinde de tipul de cuptor. Oricum simti cand e gata dupa miros.
Apoi il curat de coaja..si-l mixez. Luanei ii place mult...iese destul de zemos, are un gust foarte bun, iar de miros nu mai spun....

Mergi la inceput

Fetelor eu tot ma jelui, ma jelui, dar nu vam zis o bucurie!!
Fata mea eri dimineata stiti cum ne trezit?Sa trezit ea, sa fitiit acolo in patut, vede ea ca nimeni nui atrage atentia si ea ar vrea putina titica, da mama nimic, si incepe a striga "mamamamamama"!!
Va dati seama!Am luato si am inceputo a pupa de numa, da ea inca si mai nervoasa, mama, pina ce eu miam dat seama ca copilu e flamind da eu o pup [:-))].

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Carmina nu ma termin de mirat de cand am citit anuntul tau!!!FELICITARI!!! Desi, sincer, nu m-as fi asteptat sa iti iei inima in dinti asa repede tinand cont de toate peripetiile tale cu Mihnea.Dar, ca si o incurajare, iti pot spune din experienta ca bb2 nu e musai sa semene cu bb1. La mine Andrei doarme neintors de la 1.5 luni, pe cand Fineas m-a trezit pana la 2 ani de cateva ori pe noapte. La capitolul mancat insa, sunt absolut identici: mananca orice fara comentarii. Asa ca.....MULT SUCCES!! si sincer ma bucur ca nu te-ai lasat coplesita de greutatile inerente cresterii unui bb ( e prea mare bucuria de a-i avea ca sa mai punem in balanta si greutatile astea care oricum trec in curand).

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Doroti FELICITARI!!! pt primul MAMA. te asigur ca nu o sa-l uiti prea curand!

Si ca sa fiu in ton : azi dimineata piciul meu statea tolanit in sezlong, s-a enervat pe o jucarie si deznadajduit a inceput: mamaaaa, mamaaa.......va dati seama ce a urmat!!!
De acum asteptam si "tata".....daca nu cumva va trece direct la "papa" la cat e de pofticios!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

salutare! doroti, cu intarziere, dar sper ca se mai accepta, la multi ani pt Guguta si pt voi doi! si felicitari pt mama, de-abia astept si eu sa-mi zica asa!
lya, eu pun de obicei 2 cutii de ton, imi place tare mult pestele asta, asa ca exagerez un pic, da'i mai buna mai carnoasa...
carminutza-bulinutza, gand la gand cu bucurie, deci o sa fim colege de inca o odisee, daca ma ajuta si pe mine Doamne Doamne sa reusim rapid un bb pana in primavara. Hai, cine se mai inscrie?
peste maxim 30 de minute incepem Marea Diversificare!!! Tineti-mi pumnii, nu stiu ce am de sunt asa emotionata... sper sa manance si sa nu fie un copil mofturos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Doroty - eu va urez din tot sufletul sa reusiti sa aveti casa voastra si sa scapi de rautatile soacrei si ale socrului. Atunci ai sa-i privesti cu indiferenta.
Daca continuati sa locuiti impreuna vei fi mereu trista, iar acest lucru o va afecta si pe cea mica.

Mergi la inceput