Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Doroty - acum am citit si mesajul cel vesel. Felicitari " mamicuto". Asa trezire si-ar dori orice mama din lume.
Elenei vorbarete.

Mergi la inceput

Ralucis - mult succes!!!

Eu de fapt, fac bagajele acum, dar citesc atatea lucruri frumoase aici la voi si ma tineti in tensiune...si cand stiu ca 10 zile n-o sa va mai citesc, tot dau tarcoale pe aici. Sper sa nu uit multe lucruri acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Pt cine are vreme de vazut poze, am pus cateva cu smecherila in albumul de Noiembrie.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Camelia - cred ca e cel mai minunat moment, sa-ti auzi minunea mica spunand pentru prima data " mama ". Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Virgi, multumesc pt. "reteta", dar unde pleci? ca e clar ca am sarit un mesaj ceva....

Camelia, e o vorba "cui pe cui se scoate" ...si acum serios vorbind, exact de aceea mai vrem unul, ca eu sa nu mai fiu super centratta pe cate partzuri scoate Mihnea, daca intelegi ce vreau sa spun.
Si apot toate pozele cu fratiori de pe aici m-au facut sa gandesc un pic mai mult la copil decat la cat de greu imi este mie.

Raluca, ar fi culmea sa ne nimerim in aceiasi luna...adica ar fi misto . Tot asa zic si ca pana in primavara sa raman, desi cu Mihnea am tras 9 luni pana am ramas...vedem noi

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

La Singapore 10 zile.

Mergi la inceput

A, Raluca si succes la diversificare....cu ce incepi?

Azi, mai exact acum 5 minute am terminat si noi masa. i-am dat mar copt cu branzica (170 gr) si mai fetelor, a mancat baiatul meu si ar fi mai mancat daca mai aveam. Cred si eu la cat de bun a fost, gustos, nu ca piureurile alea de legume...bleah

Ama eu vreau sa-i dau in fiecare zi branzica, daca se poate tinand cont ca voi scoate 3 mese de lapte. Ma bucur ca lui Seby i-a placut carnita, asta ma face sa sper ca in curand va manca si al meu asa cum a facut-o acum.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Pai atunci drum bun si distractie multa multa multa .

Eu de ieri ii dau branza dar am gresit reteta si mi-a iesit cauciuc, dar acum voi stii cum sa fac ca mi-a spus Ioana...deh iar Ioana care ma scoate din impas si tot datorita ei azi am stiut cum sa ma port cu mihnea la masa ca am vazut cum il hranea ea pe Serghei.
Si daca tot s-a intrebat de ea, sa stiti ca e bine sanatoase, s-a mutat in Bucuresti, are casa are bona , n-are timp.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bun venit in livada Utioana si Matei.

La multi ani cireselor care au implinit zilele astea juma de an.

Carmina si ralucis sa fie asa cum va doriti voi, un bb 2 care sa vina repede si sa fie sanatos si cumintel.
Carmen sa inteleg ca Ioana a inceput munca daca acum ca are bona tot n-are timp?

Si mai vroiam sa mai scriu dar am uitat cui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Diana ti-am vazut si eu piticii, sunt atataaaaaa deeee duuuuuuuuuuuuulci. E super.

Mergi la inceput