Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Lya spune:
La multi ani cu intarziere pt Kailan la implinirea celor 6 lunite.
Doamne Andreea,ce sperietura,bine ca s-a terminat totul cu bine!
La multe lunite simpaticei Petra
.Ce jucarioare i-ati cumparat?
Hai ma Lyly,nici chiar asa,ne......,ne...,io ziceam sa fie fara poze din cauza de cearcane(si asa de distractie mai mult)nu pt a nu vedea coditele de pe picioare
.Iaca,numa prostii scriu azi.Am fost sapt trecuta cu domnisoara mea la coafor,ne-am tuns amandoua(vezi Lyly ca ne mai si ingrijim
).Le-a terminat pe alea ca-i tare vorbareata.
Aaaaa,am fost azi la socrii si m-am cantarit,sunt fericita ca n-a mai scazut cantarul de cateva saptamani bune,am ramas(deocamdata si sper sa nu mai scada)cu 4 kg,doar as vrea sa se mute slana de pe burtica in alte parti![]()
Virgi,te inteleg f bine,si io dupa Rut am dat jos vazand cu ochii .
Iuly,n-am dat-o la gradi din mai multe motive printre care faptul de-a nu-mi aduce boli acasa cat e Erik mic......... parca acum as da-o la 4 ore,dar e si problema cu locurile.......asa ca pana la anul cred ca tot acasa o sa stea.
Azi am fost doar cu Erik in parc(in wrap)si mi s-a parut asa plictisitor doar cu un copil,noroc ca ne-am intalnit cu o prietena de-a lui Erik si am avut companie.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
DianaR spune:
Andreea bine ai revenit! Ioi ce sperietura ati tras!
Azi am avut o prima tentatica de diversificare. Dezastru total, fireste ca inca nu are cum sa stie sa manance cu lingurita deci ce-i bagam scotea afara si la sfarsit de mult ce i-a placut a dat afara ce reusise sa inghita. ![]()
Mai mare succes a avut fiu-miu
, dupa cum va invit sa vedeti aici.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
EllaX spune:
DianaR, frumoase-frumoase (si emotionante) pozele cu Vladut hranind-o pe Timeea! Iti creste inima cand ii vezi, asa-i?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
DianaR spune:
quote:
Originally posted by EllaX
DianaR, frumoase-frumoase (si emotionante) pozele cu Vladut hranind-o pe Timeea! Iti creste inima cand ii vezi, asa-i?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
Asa-i! 
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Am gasit un subiect la generale, se pare ca Papadie e bolnavioara... Nu scrie mare lucru, e topic de suport:
quote:
Initial creeata de desprecopii
Papadica noastra pufoasa si sensibila e bolnavioara. Eu as vrea sa ii declar in public ca o iubesc si ca astept sa o vad iar la servici, pe DC, ascutita, moale, tandra, putin veninoasa, buna la digestie, uneori amara, buna de ceai, cu un pic de zahar delicioasa, plina de polen ce pateaza sufletul si incredibil de haioasa.
Papadic, te pupam si te asteptam cuminti! Promitem sa nu ne certam pina nu revii la post :))
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Aici e linkul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88064
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
Amonar spune:
quote:
Originally posted by adelapop
as mai avea niste nelamuriri:
1. voi ati dat fier bebelusilor in luna a III-a??
2. ati slabit??? eu inca alaptez si am +8 kg in plus si ma simt ingrozitor
3. bianca tuseste de cateva ori pe zi sec
are nasul curat, nu e racita si tuseste peiodic
pediatra mi-a zis sa ii bag sterimar de mai multe ori pe zi si sa curat nasul si o data pe zi tantum verde
ati avut problema asta???
1. Aici nu se dau suplimente, deci nu te pot ajuta
2. Nu am slabit cat as fi vrut eu. Inca mai am burta si grasime in locuri "femeiesti"
3. Kilan nu are problema aceasta. Nu este tuse convulsiva? Poate ca nu daca pediatra nu a mentionat nimic in sensul acesta. Nu stiu ce sa zic. poate stiu alte fete...
Succes!
(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
ralucis spune:
neata! hai ca vad ca toata lumea doarme pe aici, asi eu as mai fi dormit, dar... asa e cand altii au chef de joaca!
andreaa, aoleu, ce nasol! eu sunt traumatizata pe veci din cauza unui caine care m-a muscat pe nepusa masa acum vreo 7 ani, mergeam pus si simplu pe strada si am trecut pe langa un caine care dormea, ei, exact in momentul ala s-a trezit si drept in piciorul meu a sarit. asa ca acum cand vad vreu patruped dinn asta inghet, nu alta. bine ca nu s-a intamplat nimic. Pupam Petra
!
Lya, eu pastele cu ton le fac in multe feluri, depinde de ce am in frigider
! cea mai buna e asa: pastele le pui la fiert, sa fie al dente, in paralel pui niste ton in ulei la calit, asa, vreo 5 minute, dupa care adaugi bulion si trantesti in sosul asta si pastele. dupa preferinta mai poti pune oregano, busuioc, sare, piper. e ff rapida si ff buna. mai e varianta cu sosul clasic, cu ceapa tocata, pusa la calit ca pt ragu, dupa care adaugi tonul si sos de rosii, condimente, etc, sau una mai rece, paste racite in prealabil, amestecate cu ton in ulei, putin ulei de masline, branza taiata cubulete si rosii tot cubulete, iarasi e buna, sau ce am facut eu aseara paste fierbinti+ ton+smantana+condimente=delicios.
si mai zica una si gata: insalata di riso ( nu dai gres cu ea niciodata) orez cu bobul lung fiert si racit+masline verzi taiate marunt+porumb boabe+castraveti murati taiati marunt+ ton in ulei+condimente+ putin ulei (daca cel de la ton nu e suficient) si gata. o lasi cam 2-3 ore la frigider sa se intrepatrunda toate si e bestiala, parol!
(sper sa nu se supere moderatorii ca sunt off-topic
)
amiss_zip spune:
Yeap!
Si mi-a facut si aseara pentru a doua oara in 3 saptamani febra. A avut 38.2. Nu stiu de la ce sa fie! Fara muci.
Cred ca am s-o verific de rosu in gat. Daca nu are...ups
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Andreea bine ai revenit! Ioi ce sperietura ati tras!
Azi am avut o prima tentatica de diversificare. Dezastru total, fireste ca inca nu are cum sa stie sa manance cu lingurita deci ce-i bagam scotea afara si la sfarsit de mult ce i-a placut a dat afara ce reusise sa inghita.
Mai mare succes a avut fiu-miu, dupa cum va invit sa vedeti aici.
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)

Mamaaaaa ce super sunt si ce haiosi amandoi!Ai ajutor de incredere!Iti vine sa ii mananci!Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Diana79 spune:
Buna fetelor!!!
Am intrat repede sa urez si eu la multi ani sarbatoritiilor: Natalia si Alessia. Sa crestetzi mari si sanatosi.
Ieri am luat si noi scaun pt mancat ca pana acum ii dadeam pe apucatelea. As vrea sa va intreb in Romania cat costa un scaun pt mancat ma refer la unul mai ieftin sa-l folosesc 2 luni cat stam acolo.
Papadie multa sanatate te asteptam cat mai repede sa revii.
CamiM
M-ai intrebat tu cumva sau altcineva mai demult cat costa o camera la Niagara??? Noi am dat 300$ la Hilton dar a fost apartament am fost si cu ai mei, cu vedere la cascada si tot 300$ la Mariott, acelasi gen de camera, cu socrii.
la toata lumea
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)