Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ce fac ciresele in acest WE?

Roxaniciu, nici noi nu avem progrese, vom fi in coada listei, ar vrea el sa stea in poponet si in picioare dar e prea firav, Razacila!

Nico, io am 7 kilos in plus, sunt din cauza dulciurilor, dar, pentru ca tot am niste probleme de sanatate si voi tine regim( deci, regim, nu dieta) cu siguranta voi mai slabi.
Burtica nu se da jos DECAT cu , evident cu exercitii care sa implice muschii abdominali. Eu nu am avut niciodata burta pana sa raman. Ei bine, acum am

La multe lunitze frumosilor razaciosi; PETRA-CUCUIETA si CRISTINEL-COCONEL. Astazi Alec va adreseaza un zambet hlizit special
Alec s-a reglat k lumea cu scaunul, motiv pentru care je sunt foarte multumita. Azi se face anul de cand m-am casatorit,dar nu sarbatoresc in nici un fel.
Vivi, cat despre menajera, nu-i nici o problema, sambata face curat sotul, timp in care eu ma plimb cu copilul in parc. El e cea mai buna menajera; azia spalat si geamurile
Arabela, La multi ani micului Vrajitor de ziua lui onomastica, muaaah de la noi

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lacra,LA MULTI ANI FERICITI!Si totusi,nici un tortulet,nimic???

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani fericiti alaturi de sotior si razacila, Lyly!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani Lacramioara!Sa fii fericita cu sotiorul si Alec Razacila!

Multumim si noi de urari.Abia astept sa vina tati cu prajiturele.Dar asta cand termina cu munca.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

La multi ani Petra, Victor, Lyly, Maia Sofia, Cristian si Eliza! Na, c-am amestecat temele aniversare! Fug, ca m-am apucat si eu sa fac o supa de gaina, mi-era pofta. a, am gasit la cora paste din porumb, fara gluten, bine , sunt pt adulti, dar dupa 1 an n-as putea sa-i dau ilincai? tocmai le-am facut cu ton si sunt fff bune (asta daca tot vorbim de slabit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Buna seara ciresici!
Am vazut albumele razaciosilor, limbutzelor si alte pozici ale ciresicilor si sunt super.
Lacri in primul rand La multi ani fericiti!
In al doilea rand ti-am trimis si eu niste poze sa nu ma las mai prejos si sa ne vedeti si pe noi.

In rest ma bucur de progresel pe care le-au facut ciresicile voastre. Si noi suntem in grafic adica nici prea prea nici foarte foarte cum s-ar spune. N-avem dintisor nu gangurim ceva clar decat gangureala obisnuita ne invartim in toate directiile si pe toate partile prin patut suntem vesel si sanatos. Ce-i drept noi suntem mai usurel: aproape 6 kg.

Va pupicesc

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Multumesc pentru urare Dana, Diana, Irina, Arabela si Raluca
Ce tort, ca sunt foarte obosita... Sa adoarma pruncul si poate reusesc sa termin treburile adm-gospodaresti.Am vaga senzatie ca n-osa ma odihnesc k lumea ani de-a randul... n-am dormit o noapte intreaga de 165 de zile incoace, adica de cand s-a "hlizit" asta miku' pe lume

Irina, intru acum pe e-mail sa vad ce mi-ai trimis

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Lacri,LA MULTI ANI!Chiar asa?Nici un tort?Poate facem grupul nedormitelor (dar fara poze,din considerente obiective)ca la mine sunt multttt mai multe nopti nedormite.Privitor la pampersi,noi ne-am murdarit de nnnnnnnn ori ca suntem mari kk-ciosi(mai propuinem si clubul kk-ciosilor)

Ralucis,vreau si io reteta de paste cu ton.

O seara faina!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Lya, multumesc pentru urare.Cred ca am imbatranit... daca nu mai tin seama de astfel de evenimente... oricum, sotul mi-aadus flori si mi-azis ca mai avem o "sansa"(glumea, desigur) daca am reusit sa "producem" asa un bebelus ca Alec. Evident ca este indragostit de Alec. Am inteles de ce ai mai multe nopti nedormite, esti la bebe no.2 ... Nedormitelor zici? oki, dar sa nu fie totodata si al neepilatelor, nevopsitelor... bey, tre' sa facem un efort si in privinta asta

Acum fac si eu niste paste la cuptor, cum ii lac lui husband, cu stafide, branza dulce, ou si zahar, dupa ce le-am fiert in prealabil in apa sarata. Io' n-o sa ma ating de ele. Dupa cum va spuneam, regim nenicule.. nu va spui de ce... n-are sens.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari si multumim pentru urari!

Am ajuns si noi din vacanta.
Si cum azi Petra face 5 luni, am fost in Cora sa ii luam jucarele. Si i-am luat multe jucarele delicioase.

Dar se pare ca am avut parte si de momente de suspans penru ca, dupa ce am pus-o in wrap si am iesit din bloc ne-au atacat 2 caini. M-am dat inapoi sa ma feresc de ei si m-am impiedicat de un gard de fier si am cazut pe spate si cainii mai erau sa sara pe noi. Petra a facut o usoara vanataie la cap, probabil de la marginea tricoului meu. Multumesc lui Dumnezeu ca nu ne-au muscat (a venit Cipi repede), ca o aveam pe Petra in wrap (o scapam altfel din maini), ca avea o parte a wrap-ului peste cap (si era fixa pe mine), ca nu am cazut pe o parte si astfel nu a dat cu capul de gard.

E bine cand totul se termina cu bine.

Va pup!

Lyly la multi ani!
Si la multi ani la toate ciresele sarbatorite luna asta!
Magda si tie si La multi ani!!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput