Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
CamiM spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Roxana, asa a fost fiu-miu, de rostogolit abia pe la 8 luni, tarat tot pe atunci, stat in fundulet bine dupa 6 luni... Si de asta tot a mers la fix un an de ziua lui... Deci in limite absolut normale, stai linistita.
Nici Timeea nu e mai harnica, totusi cat de cat mai bine. Fiecare copil cu ritmul lui.
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Nici nu stii cat ma bucur ca ai povestit asta pe forum.. asa de ingrijorata eram ca Sofia nu vrea si pace sa stea pe burta si nici sa se intoarca.. e incapatanata si daca nu ii place ceva nu face si gata.
Cami &
Sofia poze Sofia
Roxana Claudia spune:
Chiar ma gandeam dupa ce am vazut ce mi-ati raspuns: oare e de vina si faptul ca e grasunel?? L-am cantarit ieri si avea 8500 g. Abia il mai tin. Normal ca i-o fi si lui greu sa se rostogoleasca sau sa stea singur in poponeata.
Sta pe spate sau in scaunelul lui si-mi arat gingiile toata ziua buna-ziua.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
ralucis spune:
hai buna dimineata! iaca ne-am trezit si noi, eu am luat o gura de cafea ca ma doare capul de simt ca mor, zici c-as fi dormit vreo 20 de ore, nu alta! ieri am reusit si eu sa ma tund, n-am gasit-o pe coafeza mera si am ajuns pe mainile altcuiva. trebuia sa ma tunda oarecum ca andreea raicu, a iesit ca andrea, dar mai mult esca
, decat raicu. asta e, o sa mai astept sa creasca sau ma tund scurt, daca ma supar!
azi pare frumos afara, o sa iesim si noi la plimbare, ca ieri n-am ajuns. am luat ieri o crema cu galbenele de la klorane pt cojitele de pe fontanela si vad ca parca s-au mai dus, sa vedem daca e temporar efectul sau nu.
voi ati mai comandat produse pt bb de pe net? eu ieri am facut o comanda din asta sa vad ce-o iesi.
ziceati de kg in plus. eu am slabit, mai am vreo 5 kg in plus fata de cele 20 de la nastere, dar ma enerveaza ca s-au pus aiurea, adica burta mi s-a dus inca de pe la 2,5 luni, dar a ramas susrplus pe fund si picioare, trebuie sa ma apuc de bicicleta, poate le mai dau jos. oare dupa ce incep diversificarea pot sa tin un fel de cura sau tot nu e bine din cauza alaptatului?
DianaR spune:
Roxana, cred ca ii chestie de prunc si nu neaparat de cat e de gras. Fiu-miu avea putin peste jumatate din greutatea lui Catalin la aceeasi varsta si tot era un mototol
. Iar acum, argint viu nu alta! Dar sunt si avantaje din faptul ca sunt oarecum comozi, de ex. mersul cu tricicleta. Toti pruncii au o perioada inainte de a pedala cand imping bicicleta punand picioarele jos in loc sa le puna pe pedale. E destul de solicitanta faza asta. Vladut a invatat repede sa pedaleze ptr. ca efortul e mult mai mic, in timp ce prietenii lui care erau mult in fata lui la achizitii motorii nu pedaleaza nici acum, sunt voinicuti si harnicuti si prefera sa taraie picioarele decat sa-si bata capul cu pedalatul.
Cami, ma bucur ca te-am mai linistit! Adevarul e ca Vladut mi-a dat multe batai de cap si cu luatul in greutate si rahitism si lenes... As fi apreciat si eu sa gasesc pe forum povesti asemanatoare m-as mai fi linistit...
Ralucis, eu am comandat de pe net un scaun de masina ptr. Vladut, a venit chiar cand au spus (iti puteai alege ziua si ora) si a fost ok.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
ralucis spune:
dianaR, pai atunci o sa mai comand si pe viitor
, cred ca pachetul asta ajunge luni, in week-end nu lucreaza, banuiesc.
vroiam sa mai intreb ceva, am un scaun de masa de la graco, a fost al nepotelei mele, dar nu stiu ce i-a facut ca nu mai are husa aceea moale care imbraca scaunul in interior. sa iau una noua? am vazut si pe net, e cam 60 ron, sau pot pune eu o paturica sa fie moale?
ellax, vroiam sa mai zic ceva ieri, dar n-ammai apucat. so, cred ca cel mai straniu sentiment din viata mea a fost cand, dupa ce am nascut si am iesit sa ma plimb cu ilinca, am trecut pe langa cabinetul dr gineco cu caruciorul, e pe langa blocul meu, deci aproape. am avut asa, un flash cu toate vizitele mele acolo, cand o vedeam pe ilinca la eco sau cand, asezata pe masa de la eco mi se rotea burta in toate partile, nu stiu cum a descriu exact trairea, a fost cam ireala toata treaba, o mai fi patit cineva asa ceva?
Roxana Claudia spune:
DianaR - atunci o sa incep sa bat din palme si sa sar in sus de fericita; iti dai seama ce voinic harnicut o sa am?? La cat e de mototol acum... Pacat ca nu e o regula!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
abibrinza spune:

La multi ani Paul-Victor!Azi e Sf. Victor, in caz ca nu stiati.
La multi ani si cireselelor care au facut 6 luni:Nichita,Sara, Kailan. Si pentru Natalita si Alesia care implinesc maine 6 luni.
Nu stiu cum sa mai tin pasul cu voi.Victorul meu imi cere toata atentia.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
DianaR spune:
Ralucis husa aia se muleaza mai bine pe corpul lor, paturica aluneca si impiedica punerea centurilor, o s-o traga si ea cand papa, se murdareste si tb spalata...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Am o mica problema de cate ori deschid siteul DespreCopii...sunt atentionata ca acest site este virusat de virusul SARACI...si voiam sa stiu daca se mai intampla cuiva?poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Al meu calcularet deja si-a luat 2 virusi SARACI si nu m-a anuntat,decat a inceput sa faca "figuri" calcul!Dar sunt "dilitzi" imediat!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
puiudana2004 spune:
pt azi,pt cele 5 lunite si la cat mai multe:Cristian-Bogdan,Petra si Andreea)_Eliza!
Si pt ca maine nu stiu daca intru,urez un mare LA MULTI ANI pt 1/2 de an lui Natalita-Elena si Alessia si pt cele 5 lunitze Mara-Ioana si Maria-Calina!
Si daca azi e Sf Vivtor,LA MULTI ANI VICTOR!
Si Andrei ne ia de gat si ne mangaie si ne baleste in semn de pupic si e asa de dulce.Si acum s-a smecherit si sa vedeti ce ridica bratele catre noi cand vrea sa il luam la plimbare prin casa!![]()
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei