Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

[font=Trebuchet MS]
Si inca ceva: Doroti ar trebui sa-l scoti pe Catalin de la cei care stau singuri in fundulet. S-a inteles gresit!! Catalin se ridica in fundulet si sta doar ajutata de mine, altfel se clatina de colo-colo. De altfel noi stam cam prost cu progresele: nici nu ne rostogolim( adica doar ne intoarcem pe o parte nu de pe burt pe spate sau invers!), nu rostim silabe clare sau cuvinte, nu ne taram.. Mai e cineva care sta asa prost cu progresele, ca eu sincer ma simt chiar prost! Nici dintisori n-avem!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

NOI, NOI stam la fel de prost ca si voi, nici macar nu se intoarce pe o parte...restul...exact la fel...desi il pun pe burta in fiecare zi isi ridica capul , il lasa jos, iar il ridica, iar ii cade...desi daca il tin in fundulet ajutat isi tine capul , sau in brate...doar pe burta nu poate sa-l ridice, nu ne taram , nu ne rostogolim, spune doar aaaa, eeee, grrrr, tipa, chestii din aastea nenotabile...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, nu am problema cu virusul... O fi de la tine, sau poate ii chestie de broser?

Ama, o frumusete Sebi cel dintos si bengos ca are deja gagica !

Adela, sa-ti raspund:
1. Nu i-am dat dar cred ca Timeea e singurul bebeb din Arad care nu a primit, aici se da la greu. Oricum la noi problema e mai delicata, daca au mostenit aceasi anemie ce o am si eu fierul le-ar face rau, deci ma abtin.
2. m-am ingrasat 2 kg de cand am nascut. Am 11 kg in plus.
3. a mea tuseste cand se inneaca cu saliva. Poate e aerul in camera prea uscat sau poate sa fie alergica? Dar daca tuseste de 2-3 ori eu nu m-as ingrijora.

Maine incepem si noi DIVERSIFICAREA. In fine deloc in forta cu orez si laptic de-al meu si doar ca o completare dupa supt. Om vedea ce-o fi.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by mihaela.f

Lacri, multumim de introducere.

Carmina, Rado a papat orez. i-a placut; cel putin pana acum. ziua de maine va fi decisiva- sa vedem evolutia din pampers. multumim pentru ajutor!

Mihaela si Rado Gabriel(17 mai 2006)

Nu pot decat sa ma bucur ca a papat Rado, o data pentru ca ii tin de foame si pentru ca in felul asta il si ajuta. dar nu mi-ai spus cum l-a mancat: in bibe sau cu linguritza asa cum ii sade bine unui baiat mare ?

Doar cand dschid siteul DC apare si imi si spune ca este un virus, sau ceva de genul asta care se afla pe DC deci nu il pot sterge.

Miti, vrei sa iei bataie???/ Auzi si tu "chestii nenotabile"...rushinica rushinica...bebe face ce vrea si ai sa vezi ca nu-i trebuie luni de antrenament ca odata sa se rostogoleasca, deocamdata ii place asa cum sta si nu are chef sa faca vreo schimbare in viata lui ...baiat destept de-altfel .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Asa, hai sa scriu ce imi apare.

Este o caseta of course in care scrie:
Attention! Dangerous script detected
Page http://www.desprecopii.com contains malicious code
....Deci, asta e de la mine sau de la ei?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

carmina la mine nu apare asa ceva pe ecran. e ca de obicei.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Asa, hai sa scriu ce imi apare.

Este o caseta of course in care scrie:
Attention! Dangerous script detected
Page http://www.desprecopii.com contains malicious code
....Deci, asta e de la mine sau de la ei?

uite cum cresc

Deschide un subiect la probleme tehnice si intreaba acolo.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Multumesc Diana pentru sugestie...

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut livada de ciresici!!

Adelapop sa stii ca nici Sofia nu papa prea mult asa cateva minute( sub 10) si gata este.. dar papa des si se trezeste inca si peste noapte. Dar daca ia in greutate e ok din cate stiu eu.

Gabi25 am cea mai usoara metoda de facut suc: noi il cumparam .

DianaR Quote: Virgi, dar le sta asa de bine impreuna... Sotul meu isi pregateste pusca de pe acuma ptr. baietii ce-i vor da tarcoale Timeei. mda.. si la noi se discuta despre aplicatii pentru permis port arma!!

Mihaela multa sanatate pentru micutul Rado.. va asteptam curand cu vesti bune!

Amonar felicitari pentru bebe Kailan gasunel si lungan!!de al noi
Cat despre al doilea bebe si noi mai vrem sigur cel putin inca un nazdravan(a) dar am hotarat sa asteptam macar un an poate doi.. partial si din cauza de cezariana.. Ce bine ar fi sa ne vedem si la de 2008 , tot asa noi doua sa deschidem subiect!!Sa fiu sincera daca as stii ca toate sarcinile mele o sa fie ca asta as vrea sa fiu mereu. Mai putin kg in plus cu care duc grea inca!!

Ralucis felicitari pentru Ilinca floricica.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana79
Mai sunt bebei care va iau de gat si va mangaie pe fata cum face Nicole a mea?? E atat de scumpa. Ma topesc toata cand face asa.
Va pup

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Diana ce draguta.. draga de ea.. sa o papi nu alta!! Sofia nu mangaie dar ma ia asa de dupa cap si se lipeste de mine....off pui mici!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Si aici aveti poze cu Seby si prietena lui

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Ama ce simpatic Seby al tau!! Si ce dintisori..
Sa va traiasca!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput