Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 3

ama_kaly spune:
Lacri stiu, tokmai de asta intrebam..nu da niciun semn de dinti Alec sa putem infiinta un nou club? Pana una alta putm infiinta clubul mofturosilor..Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

LYLY809 spune:
Ama, semne sunt de vreo luna jumate, da' nu ies si pace
Da, cu moftureala e simplu, am si poza cu Alec plin de branzica pe la botic, cu o expresie de vadita scarba intiparita pe moaca lui rotofeie
Dar alt club nu mai infiintez, ca nu am timp sa ma ocup si de altul decat cel razacios. Sunt franta de oboseala, e mult mai greu decat mi-am inchipuit, si cu servici si cu bebelus mic. Si sunt zile in care merge netu' ca dreak, de nu pot descarca pozele k lumea
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Amonar spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Amonar si eu mai vreau un bebe as vrea sa raman gravida prin vara sau toamna. Nu conteaza ce va fi baiat sau fata, noi il vrem pe bebe2. La 3 nu stiu daca o sa mai vreau....adica eu as vrea dar al meu sotz nu cred.
Mai sunt bebei care va iau de gat si va mangaie pe fata cum face Nicole a mea?? E atat de scumpa. Ma topesc toata cand face asa.
Va pup
Ma bucur pt tine pt dorinta de al 2-lea bb!! Mie totusi nu mi-a placut sa fiu gravida..si acum inca mai am o burta de parca as fi in luna 5. Mi-e asa o ciuda.....cu toate sporturile mele de pana atunci am ramas o BATOZA..

AMA
Ce blondut e Seby!!! Si ochii tot albastrii ii are! Poate seamana pe cineva de departe din familie.....
(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)

neda spune:
Ama_kaly Multumim ! si noi pe Sebi.Se pare ca el e cel mai dintzos de pe aici
neda si Mihaitza

Amonar spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
[font=Trebuchet MS]Draga De tine Diana - cat de curajoasa esti!! Si eu imi doresc din suflet bb 2 insa imi este teama ca nu ma descurc!Ma gandesc doar ca abia creste un picut Catalin si sa ma trezesc cu unul mic-mic. Ma gandesc in fel si chip...Pe de alta parte mai sunt si alte aspecte: nu vreau mare diferenta de varsta intre ei, vreau sa incep si eu job-ul (ca altfel innebunesc), vreau sa redevin ce-am fost. Si e tare greu sa le impac pe toate..
Si eu la fel ROXANA, vreau sa pot sa lucrez si sa-mi revin la normal....de aceea si mie mi-e greu sa ma hotaresc pt bb nr.2
(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)

carminabulina spune:
Moamaaaa ce baiat frumos s-a facut Seby!!!!! Ama, dar stii ca nu stati pe loc? Dinti are, in fund sta, gagica deja si-a tras, bravo Seby, sa ne anunti cand te insori
...sa nu ne lasi pe dinafara. oricum, mi se pare aproape ireal ca avem si bebelusi cu dinti. Vad ca pana acum nu au fost multi dar preved luna asta o eruptie sanatoasa de dinti...Atunci sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatosi...dintzi
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

carminabulina spune:
Am o mica problema de cate ori deschid siteul DespreCopii...sunt atentionata ca acest site este virusat de virusul SARACI...si voiam sa stiu daca se mai intampla cuiva?poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

adelapop spune:
lacramioara ce razacios frumos ai ....ce zambeste el mereu
e un scump ca de altfel toti pardon toate ciresele superbe
multumesc mult pt raspunsuri
as mai avea niste nelamuriri:
1. voi ati dat fier bebelusilor in luna a III-a??
2. ati slabit??? eu inca alaptez si am +8 kg in plus si ma simt ingrozitor
3. bianca tuseste de cateva ori pe zi sec
are nasul curat, nu e racita si tuseste peiodic
pediatra mi-a zis sa ii bag sterimar de mai multe ori pe zi si sa curat nasul si o data pe zi tantum verde
ati avut problema asta???
va pup si scuzati stilul de scris scurt si la obiect dar sunt rupta si stiu ca experienta si sfaturile voatstre sunt fff imp pt mine

mihaela.f spune:
Lacri, multumim de introducere.
Carmina, Rado a papat orez. i-a placut; cel putin pana acum. ziua de maine va fi decisiva- sa vedem evolutia din pampers. multumim pentru ajutor!

mihaela.f spune:
la noi e ok.
incearca un alt site si vezi daca se intampla la fel
quote:
Originally posted by carminabulina
Am o mica problema de cate ori deschid siteul DespreCopii...sunt atentionata ca acest site este virusat de virusul SARACI...si voiam sa stiu daca se mai intampla cuiva?poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc