Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Eu am gasit capsule cu ulei de peste simplu (Omega 3, de la Parapharm)). Ii dau lui Eric, pe don`soara inca n-am convins-o.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si Alex se trezea plangand noaptea - de fapt pe la 10-11, cam la o ora si ceva dupa ce adormea. Avea ochii inchisi dar tipa de durere. In 5 minute adormea la loc, fie datorita calgelului, fie ca ma "gasea" langa ea. Noi nu am avut probleme mari cu dintii si am consumat f putin calgel. Am inteles ca, caninii sunt pacatosi rau.

Shobo, stii ca la noi au venit azi cu leagane noi? Din pacate este parculetul (ma rog, e un loc intre blocuri nu e parc) cel mai departat de mine. Celelalte 2 sunt in continuare locuri virane. Au existat muuulte petitii, rugaminti, plangeri..etc pentru acest spatiu asa ca probabil asta e solutia: sa le atragi tu atentia. Sunt curioasa daca o sa reziste, pe bune.

Liviana - ai dreptate, program de dimineata la firme de IT mai greu. Eu la serviciu am de la 8 la 16:30 si vinerea de la 8 la 14. Sa stii ca eu prefer 8-16 in fiecare zi ca nu-i mare sfaraiala cu vinerea scurta. Of...problema este ca eu nu stiu ce vreau, ceea ce e foarte trist.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu initial am vrut sa inceapa cresa in ianuarie, cu o luna inainte, dar chiar e mult mai bine asa. Poate pentru inceput sa mearga jumate de zi.

Crinuta, unde ai disparut?? sau nu merge netul?

Nu ati mai zis nika, organizam sau nu o iesire?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mona cand mai are momente din astea de agitatie, incearca sa ii dai niste panadol sau nurofen, caci probabil sunt intr-adevar caninii si ii mai alini si lui suferinta. In ceea ce ma priveste, perspectivele nu sunt roz. Nu gases nici o cale sa intru in sistemul de stat, desi posturi sunt si, desi sunt dispusa sa fac si naveta zi de zi (dar nu sa raman prin cine stie ce sat cate o saptamana si sa vin in we, ca e prea departe de casa si nu pot face naveta).

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, pai hai sa organizam! Eu zic la City Mall la locul de joaca, apoi papam ceva cu piticii acolo. Fara Vlad eu nu pot decat dimineata

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Oana, care/unde e City Mall?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Dana, e cel de la Eroii Revolutiei si au un loc de joaca mare, e 180.000 dupa-masa pt. timp nelimitat si iti da un suc gratis pt. copil.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Ubi, ce bine ca aveti iar leagane!! . eu inca sper sa-mi rasp si mie cineva la mailul meu catre primaria sect 6. poate si in viata asta dc se poate

Erica, tks a lot pt uleiul de peste simplu (nu vreau sa-i dau cu vreun adaos) - unde l-ai gasit? farmacii/plafar?

PAtricia, f bine, incepi de acum cu cresa, tocmai se obijnuieste fata pana in febr.

City Mall e in Berceni, e cam departe de multe fete, haideti unde mai in centru dc e. numai sa-=mi ziceti o zi ca sa chem si eu pe careva sa stea cu pruncul.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Vlad are febra , inca nu i-am pus termometrul, dar e cam fierbintel...sper sa-l fac bine in we si sa-l duc luni la cresa. Erau multi pitici bolnaviori pe acolo, asa ca ma asteptam sa raceasca

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna seara,noi am venit azi de la spital,a fost operat bb la fundulet,operatie destul de comuna din ce am vazut eu,si care se face la nastere de obicei,diagnosticul trebuia pus de neonatolog.dar a noastra era dusa cu pluta....acum speram sa fie bine.din pacate cu aceasta malformatie se mai asociaza si alte afectiuni,si trebuie investigat.oricum ce a avut el e cea mai usoara chestie care e in cazul acesta.speram daca mai are vreo afectiune,sa fie usoara,dar poate nu are.
in rest raisa e la fel de rasfatata,acum ca nu m=a vazut un timp a fost numai lipita de mine,dar ea asa e de obicei.acum stau cu bb in brate ,raisa sta in pat sa adoarma,o mai mangai din cand in cand si mai sriu cate un cuvant....dar e superba viata cu 2 copii si oricat ar fi de greu merita.
am obsevat in 5 zile chestii noi,cuvinte noi,cica a fost f cuminte numai cu mine e asa alintata si smiorcaita...dar are cu cine.

am vazut ca vb de peste si eu numai proaspat ii dau,cumparam cate un crap mic de 300gr si l faceam la o masa.era si usor la curatat.si cand mai aveam de la cunostinte de la tara...de acesta mai am si in congelator,dar nu e crap si fetei ii place crapul,e dulceag tare.si pana acum nu am avut probleme.

multa sanatate la toti copii ca incepe sezonul racelilor si poate voi mai reusi sa scriu cate ceva.a adormit si raisa si a venit si sotul ma duc sa pun masa ca acus bb se trezeste la papa iar....
noapte buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput