Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Paula, ce bine ca nu a fost ceva grav, Slava Domnului! Ma bucur mult! Vindecare rapida lui bb!
Mama, ce m-am chinuit sa-i pun termometrul! Durere mare...abia l-am tinut putin si avea 38,5 deci cred ca avea mai mult...cred ca o s iau un termometru de ureche. Voi cum faceti?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Cu placere, Shobo. Da, la un plafar pe la Dristor.
City Mall e ok pt mine, in centru poate fi greu de ajuns cu masina. (la City Mall n-am fost niciodata.)
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
amo2004 spune:
quote:Oana, si daca nu ar fi fost copilasi bolnaviori, in general la 3-4 zile dupa intrarea in colectivitate majoritatea fac cate un guturai. Pupici lui Vlad si sa-i treaca repede si fara complicatii.
Originally posted by bubu05
Vlad are febra , inca nu i-am pus termometrul, dar e cam fierbintel...sper sa-l fac bine in we si sa-l duc luni la cresa. Erau multi pitici bolnaviori pe acolo, asa ca ma asteptam sa raceasca
Poze cu Vladutz
Mare chin cu termometrele, nici eu nu prea reusesc sa-i iau temperatura. Mai degraba o iau cu cel suzeta sau la subbrat, in fundulet nu reusesc. Si eu as cumpara unul de ureche sau de proximitate.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
amo2004 spune:
quote:Ii mai dadeam cate 2.5 ml Nurofen pt. dureri dentare, dar acum nu mai vrea nici un fel de sirop, abia ii dau antibioticul. Si aseara si azi dimineata l-a scuipat afara, desi e bun la gust. La Humex am renuntat si ii fac ceai de ceapa si patlagina si il amestec cu ceaiul lui Baby Calm si cu lamaie si miere si il bea. In seara asta nu mi-a tusit inca deloc. Sper sa fim pe drumul cel bun.
Originally posted by BDana
Mona cand mai are momente din astea de agitatie, incearca sa ii dai niste panadol sau nurofen, caci probabil sunt intr-adevar caninii si ii mai alini si lui suferinta. In ceea ce ma priveste, perspectivele nu sunt roz. Nu gases nici o cale sa intru in sistemul de stat, desi posturi sunt si, desi sunt dispusa sa fac si naveta zi de zi (dar nu sa raman prin cine stie ce sat cate o saptamana si sa vin in we, ca e prea departe de casa si nu pot face naveta).
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Iar cu serviciul iti tin pumnii sa reusesti cumva. Sper sa apara sistemul privat si in medicina de familie, ca de altfel in toate sectoarele medicale, ca asta e viitorul.
amo2004 spune:
Paula, ce vesti bune! Sanatate micutului si sa nu mai aiba nimic altceva. Nu doar Raisa face figuri cu mami a ei, si Mihai e la fel si mi-au confirmat-o si sotul si mama. Cand e cu mine vrea atentie maxima, numai pentru el. Pe mine nu ma deranjeaza, ca in curand va creste si va vrea independenta, asa ca savurez micile noastra momente de alintari.
kris spune:
BDana si Ubi, succes in cautare de job-uri!
Bubu, sanatate lui Vladutz! probabil din cauza colectivitatii.
Patri, sanatate lui Rebb! si mult succes cu cresa....e bine sa o duci mai din timp si sa vezi cum se acomodeaza.
Simona, sa ne treci si pe noi pe listutza..venim cu mare placere. Singurul impediment ar fi ca Bia sa fie bolnavioara.
Felicitari copilasilor care fac numai la olitza! Noi am inceput sa mai tragem chiulul..mai facem kk in pampers..Sper sa fie o perioada trecatoare...
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Paula ce frumos vorbesti despre minunile tale! Refacere completa noulul membru al familiei! Mi-ai facut si mie pofta!
Shobo, imi pare rau ca Codrim a varsat de la pestele de Nill. Noi folosim doar peste de la Tulcea, orasul meu natal. Il luam proaspat de la pescari, sau pescarie si il congelam.
Ma bucur ca a-ti reusit sa ajungeti la teatru. Mi-e imposibil in cursul saptamanii.
Cu privire la cautarile mele a unui nou job....am cam renuntat. Mi s-a dublat comisionul din vanzari...si de atunci muncesc mai cu spor..desi salariul e acelasi de 3 ani. Am fost la cateva interviuri..si nu prea aveam loc de intoarcere ca am copil mic..si se mai poate imbolnavi.
Aici am si f multa liberate..pot pleca si lipsi cat am nevoie..fara penalitati, reprosuri.. Cei drept in nici un an nu mi-am luat tot concediul si de aceea mi se si permite ac lucru. E lucru mare sa-ti cresti si copilul!
Crinuta, OanaC, voi nu mai spuneti nimic? Recunosc ca si eu intru mai rar si abia reusesc sa va citesc..nu-mi mai ajunge timpul de nimic.
albume foto
kris spune:
MERGE CINEVA LA CONCERTUL CLEOPATREI?
Bianca e innebunita dupa melodiile ei! Nu stiu ce sa fac? Stiti cumva cat e un bilet?
albume foto
bubu05 spune:
Kris, ma bucur ca ai reusit si tu sa mai scrii! Bine ca au crescut comisioanele
Ubi, in ce stadiu sunteti cu olitza?
Se pare ca nurofenul nu si-a facut efectul cum trebuie, tocmai i-am pus un supozitor cu paracetamol si l-am schimbat pana la piele, era transpirat fleasca. I-am pus si sosetele cu otet si spirt si atunci s-a trezit si a zis "ece"= rece. hi, hi...ce scumpete! Puiul meu bolnavior...
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
'Neata! Nimeni la cafeluta??
Noi am facut jumate de noapte alba...la 4 dimineata s-a trezit puiul cu febra si abia la 6 a adormit la loc pana la 8 . Azi-noapte nu mai stia nici el ce vrea...ba la mami in pat, ba la el, ba pe tweety, ba sa faca pipi la wc de doua ori(imbraca-l/dezbraca-l degeaba ), ba ca ii e foame...si am mers la bucatarie si a mancat o felie de paine toast cu almette si o clatita ...of, of, ce noapte!
Poze cu Vladutz