Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
lbelciug spune:
Kris, deci si tie ti-a placut la Auchan. Ma bucur ca ati gasit jucarii pt toate gusturile.
Spune-mi te rog ce altceva ti-a placut daca ai avut timp sa vezi si alte raioane?
Fetele, eu va urez intalnire placuta, mi-ar fi placut sa vin si eu, insa programul de lucru nu-mi permite. Sper insa sa ne vedem la Simona pe 17 decembrie.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Witchie spune:
catiflo:) ma bucur ca te-au amuzat povestioarele noastre.
Crinuta, zi-mi te rog cand poti unde e magazinul ala cu scule de patiserie destepte? L-am cautat de mi-au iesit ochii am dat 3 ture in jurul Baratiei ca eu acolo retinusem ca este.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
kris spune:
Dragele mele,
Va sarut si va doresc o zi minunata!
Aveti dreptate, dtpdv: si Biancai ii mai plac masinutele..dar lui tatii si mai mult.
Patri, imi convine si ora..dar ar fi placut daca se strang mai multe fete....
Liviana, din pacate nu am avut timp sa ma uit si la alte standuri..nici macar la cosmeticele de copii. Eu sunt f consecventa..folosesc de la inceput gama sanosan.
Abia astept sa ma reintorc..am mare noroc ca e la 10 min de serviciu.
Tocmai am vorbit cu Simona..si astepta doctora cu rezultattele investigatiilor de ieri. Inca nu stie ce diagnostic are.
Dar sa stiti ca Vladutz e bine, vesel cu pofta de joaca.!
Bubu, voi ce vesti ne mai dati? cum va mai simtiti?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
danielai spune:
Din pacate tocmai maine seara ne-a programat doctorita la control, asa ca in cele din urma nu ajung la intalnire.
lbelciug spune:
Kris, esti norocoasa. Pt mine Auchan e f departe. Multumim pt vestile despre Simona si Vladut.
Din pacate mai avem o mamica si un Vladut bolnaviori. Este vorba de Oana-Bubu cu care am schimbat cateva vorbe aseara si era tare suparata pt ca Vladutz are o infectie urata in gat si ea de asemeni nu se simte bine. Haideti sa-i incurajam un pic, poate asa se mai inveseleste si Oana un pic.
Haide Oana, nu fii trista, ![]()
Boala vine dar si pleaca! 
Te rugam nu fii pesimista 
Hai pe forum macar oleaca! 
Sanatate multa! 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
bubu05 spune:
Liviana, esti o dulce!
Multumesc ca ati intrebat de noi!
Pai...ieri am tras o sperietura groaznica, Vlad a vomitat si cu firicele de sange, si avea si febra 39,3. Febra asta o avea de sambata, culminand cu 40,3 si in jurul valorii de 40. Innebunisem!
Am fost la Dr.Stanciu aproapte zilnic, este un om minunat. L-a consultat mereu, pulmonar nu avea nimic...deci infectie in gat. Am inceput cu analizele si i-au iesit leucocitele duble, deci o infectie puternica. Ieri am fugit la Budimex si ne-a oprit acolo toata noaptea pt. monitorizare. A facut si alte analize, sa vedem exact care e treaba. Radiografia pulmonara e ok, analizele de sange au iesit mai bine azi, leucocitele sunt aproape de normal. Vlad are branula in manuta si tratamentul este injectabil acum. Am venit acasa si mergem doar seara si dimineata, la 12 ore, pt. tratament.
Cam asa e cu noi...f. neplacuta experienta cu cresa....ma asteptam sa se imbolnaveasca dar nici chiar asa. Il vom retrage pt. o perioada, mai ales ca sistemul imunitar e f. fragil acum.
Diagnosticul a fost adenofaringita bronsica si mucoasa gastrica iritata de la atatea siropuri antitermice.
Trebuie sa tina un regim acum si doar cu supozitoare daca mai face febra.
Nici nu mai stiu ce vroiam sa spun, dar nu am avut putere sa mai intru sa va povestesc de noi.
Am apucat sa mai citesc putin din urma:
Crinuta, ce ne-ai speriat! bine ca voi sunteti ok si va asteptam acasa!
Sirimie, multa sanatate lui Vladut! Imi pare tare rau ca si voi ati ajuns la spital.
Kris, ce bine ca ai sunat sa te interesezi de Simona! Deci merita sa mergem si noi la Auchan...
Danielai, sanatate multa si voua, dar ce ati patit? Cine e bolnavior?
Va doresc distractie placuta la intalneala, din pacate nu am cum sa ajung...le-am ratat pe toate pana acum si imi pare rau ca nu ne putem vedea. Dar poate ajungem la Simona si ne vom cunoaste pana la urma.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, multa sanatate! si multi pupici lui vladut, sa se faca bine, bine!
Fetelor, deci maine, ora 17-17.30, pizza hut Romana?
Mai ziceti odata care veniti sau daca vreti sa mai aminam pentru cind vor fi mai multe fete disponibile!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Anda, am vazut ca intrebai de mag. ala cu diverse de cofetarie...
Hai ca incerc sa-ti rasp. eu in Locul Crinutei: e pe o straduta ce incepe v.a.v. de Mag Unirea (nu fata de intrarea pricipala, ci lateral stg, ca sa zic asa) si duce pana aproape de mag. Cocor. Deci practic e intre Unirii si Cocor, dar mers prin spatele bisericii, magazinelor etc, e langa o Florarie.
Oana, sanatate multa lui Vladut!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Ai mei au fost si ei un pic virusati.
S-a manifestat prin tuse, febra aproape de 40 (timp de 2 zile si 2 nopti -la Eric. Iar la Ruxi tuse cu voma datorita ei si febra o singura data -38.9. I-a vazut o dr.: in gat si la plamani sunt ok. Le-a trecut cu antiinflamatoare si antitermice. Tusea mai persista inca la don`soara care refuza sistematic sa inghita orice i-as da de tuse.
M-a mirat ca au facut tempe si nu au avut infectie... De-aia v-am povestit ca sa stiti ca se poate si asa.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lavinia345 spune:
Offf imi pare rau ca sunt asa multi copii bolnaviori.Oana multa sanatate si tie si lui Vladutz,o sa treaca si asta.Imi pare rau ca are asa mare febra si a si vomitat.Plus ca sa-l vezi cu branula,nu-i deloc usor.
Sanatate multa si copiilor tai,Erica.
Ma bucur ca Vladutz al Simonei e mai bine,sper ca analizele au iesit bine si vor reveni repede acasa.
Daniela,sanatate si voua,nu am inteles daca sunteti si voi bolnavioare.Sau mergeti la doctor la un control de rutina ori pentru vaccin?
Eu am fost la restaurant cu o prietena,am mancat mancare chinezeasca dar n-a fost cine stie ce.Si nici foame nu-mi era,dar macar m-am mai rasfatat un pic,fara copil langa mine.
Stie careva cat costa un mobil Nokia N73 in Ro?As vrea sa stiu daca e mai convenabil sa-l cumpar de aici sau din Ro.Pe net nu am gasit,m-am uitat doar pe site-ul celor de la Germanos.Ce alte magazine de specialitate sunt in Ro?
Lavinia
Natalia