Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, Tomasa, din pacate iar nu cred ca voi putea ajunge, nu am cu cine sa il las pe Andrei si nici nu ma aventurez cu el prin oras la ora aia. Daca reusesc sa-l las cu cineva, vin.

Crinuta, Slava Domnului ca sunteti bine...va asteptam acasa. Edit: nu am primit nimic de la tine.

Oana 28+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta ne bucuram ca esti bine. Aveti grija si drum bun catre tara!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta ma bucur ca sunteti bine!!

Asadar cand ramane intalnirea?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, te asteptam cu drag!

Ana-Maria, pai am zis miercuri, asteptam raspunsul fetelor.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, Slava Domnului, ca esti bine si ca ai putut sa ne scrii. Te asteptam cu mult drag!

Fetelor, astazi am fost in Auchan si am fost foarte incantata! Ma impresionat multimea de jucarii! I-am luat deja Biancai 2 papusi, adica 3..iar tati un trenulet, o masinuta cu telecomanda si un camion..Ne-am certat destul..si tot le-a cumparat. Eu i-am spus ca avem fetita..si el a spus ca e bine sa aibe si astfel de jucarii.

Pe langa cele 3 papusi i-am mai luat una mica pe care i-am si dat-o, iar tati i-a dat camionul. A fost incantata si nu prea de alegerea lui tati. Pot sa va spun ca aproape 2 ore, tati s-a jucat in continuu cu camionul...Cred ca mai mult pe el l-a cunparat,

Preturile sunt f bune...mai bune si decat in Cora, supermarket pe care il frecventez cel mai des. Abia astept sa revin...sa ne luam si noi, parintii Biancai, cate ceva pt ca sunt multe oferte promotionale..

va sarut!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kris,Natalia mea se joaca cu masinutze.Parca ii plac mai mult decat papusile,desi aici vad ca se joaca cu ele mai mult ca in Ro.

Si daca tati si-a luat camion,sa nu te mire,ca si ei sunt copii.Sau poate o fi un apropos ca vrea si un baietel?Hehehehe

Edit:P.S. Taticul nostru unde este?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta draga, in germania doar in vizita sau permanent? ma bucur ca sinteti bine...
witchie, am reusit si eu sa citesc povestile, mi-au placut f mult
cupilu m-a innebunit de dimineata, a miorlait intr-una, nu stiu ce-a vrut si ce-a fost in capul lui ca nimic nu i-a placut, sper sa-si revina pina diseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia pentru mine e ok maine. La ce ora?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
haideti la un ceai cald!

Kris, nu iti face probleme, si Rebecca are si camion, si mingi multe, si masinute. Si ce daca! De Sirmimie mai stii ceva??

Ana-Maria, eu as putea ajunge cel mai devreme pe la 5.20.Sa raspunda si celelalte fete care au zis ca vin al ce ora le-ar conveni si sa stabilim. Vad ca nu prea se inghesuie
Daniela, ziceai ca poate ajungi si tu, ar fi tare frumos, si amaya...

Bubu, ce faci??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetele,]

Scriu pe fuga, ca de obicei:
Despre intalnire: e la cea din Romana? La ce ora?
Eu vin doar daca se intoarce sotul in timp util sa-l las cu piticii...

Simona, sanatate multa lui Vladut. Cum mai sunteti?

Crinuta, bine ca ai scris. N-am avut timp sa postez, insa m-am uitat zilnic sa vad dc sunt vesti despre tine...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput