Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
lbelciug spune:
Merci, Tomasa!
Sigur ca mi-ar face placere sa te vad, doar ca mi-am inchipuit ca esti prinsa cu treburile targului si nu vreau sa deranjez. Ramane sa te sun in ziua cand ne decidem sa vizitam targul. Pupici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
kris spune:
Lavinia, Tomasa, Patri, presupun ca si voi a-ti fi facut acelasi lucru!
Patri, si eu vin la intalneala..iar locatia e ok.
Liviana, iti multumesc pt aprecieri! Pateurile le-a terminat mama s pana la urma, pt ca noi ne-am cam plictisit,
DanielaI, sanatate Mariei! Imi pare rau pt experienta traita!
Poate totusi cineva ne ajuta sa dam de Crinuta!
va imbratisez!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Vlatutz, dimineata era chiar mai bine ca ieri....dar in urma investigatiile facute astazi l-a cam dat peste cap. A plans f mult..si e probabil un pic speriat.
Simona, spera sa-i dea drumul acasa astazi..dar ii mai tine.
Persona pe care am, rugat-o sa ii ajute, pt inceput le-a oferit conditii mai bune, un pat mai mare..ca se cam chinuiau..Altceva nimic pana acum..Sper ca maine se va mai oferi cu ceva..asteptand astazi sa i se faca obisnuitele investigatii.
Va tin la curent, pe cat e posibil.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Amaya spune:
Buna ziua mamici.
Intru rapid de tot. In primul rand, multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori!
In al doilea rand vroiam sa va spun ca am reusit sa vorbesc cu mama Crinutei si motivul pentru care nu a mai intrat este ca a varsat Rayan cafea pe laptop si nu acum nu mai are obiectul muncii. Slava Domnului ca sunt bine!
Oana
28+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by Amaya
In al doilea rand vroiam sa va spun ca am reusit sa vorbesc cu mama Crinutei si motivul pentru care nu a mai intrat este ca a varsat Rayan cafea pe laptop si nu acum nu mai are obiectul muncii.
Haha, cum de nu ne-am gandit ca nazdravanul de Ryan a facut o boroboatza?
Bine ca sunt ok, vorba Amayei. Multumim pt informatie, Oana.Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, multumim!Bine ca nu a varsat pe el si bine ca sint bine!
Vii la intilnire??
fetelor, cine vine??faceti strigarea
tomasa
kris
ana-maria
PS. Amaya, nici tu nu mai ai mobilul ei din saudi??
am scris o gramada de sms cu ea, nu stiu cum l-am pierdut!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
tomasa spune:
Daniela, sanatate multa! Asta ca tot vorbeam noi de schema de vaccinare si despre cum o fi mai bine sa procedam...Of, of, mai, mai! Ar fi super sa ajungi si tu la "intalneala", poate reusesti. De cand astept sa ne cunoastem!
Liviana, asa sa faci. La mine munca multa e inainte de eveniment. Cand s-a deschis e ca si cum s-ar fi terminat! Hi, hi, hi, nu chiar asa dar...oricum. Daca am treaba si arde ceva chiar atunci dispar si gata, dar macar imi fac timp sa ne salutam.
Oana, merci de informatii. Macar nu ne mai facem griji. Dar imi imaginez cat de greu ii este fara acces la net...
Tu nu vii la pizza?
Kris, ma bucur ca sunt mai bine! Transimte-le tu, te rog, toate cele bune din partea nostra. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
crinuta spune:
Fetelor, scriu in graba ca sunt la net cafe.
Suntem in Germania de 3 zile si nu am net. Inainte de asta mi-a varsat Rayan cafea n laptopul din saudi si l-a distrus complet.
revin cand pot
In curand venim in Ro si atunci o sa am net.
va pup pe toate
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Amaya, tu nu ai primit sms-ul de la mine cand iti spuneam sa nu te ingrijorezi ca nu am laptop?
>Fetelor, nu am timp sa citesc din urma, sunt cu matusa mea care il plimba pe Rayan si e un frig aici de brrrrrrrrr.
Abia astept sa am timp si ocazia sa va citesc in liniste.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.