Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 25
lbelciug spune:
Buna fetele! 
Bubu, esti mai bine azi? Sper ca ai scapat de febra si ca Vladut a mers azi la cresa.
Ubi, ce norocoasa esti ca Alex e cumintica la tuns. Si noi trebuie sa-l tundem pe Matei, insa mi-e groaza caci face un scandal monstru si la frizer si daca incercam noi sa-l aranjam cu masina de tuns. Nici nu stiu cum sa procedez ca sa fie bine.
Kris, Matei nu a depasit faza de tipete cand nu i se da ce vrea. La noi faza cu ignoratul nu tine. Cred ca va mai dura pana la 2 ani. Cel putin statisticile asa zic. Am vazut si eu pe gospodina. Ce ochi frumoasi are, iti vine s-o mananci nu alta. Au iesit bune pateurile?
Vai Simona, ce rau imi pare sa aud asemenea vesti!
Sper ca acum Vladut e mai bine. Dar cum de s-a ajuns la asemenea stadiu? E de la raceala prelungita? Aveti grija de voi si multa sanatate!
Alex2, eu nu cred ca e ok sa se joace cu cuculetzul asa des, mai ales daca e deja imbracat si il "cauta" in mod special. Mai bine consulta un doctor si cere-i sfatul preventiv.
Tomasa, iti raspund eu in locul Simonei. Petrecerea se organizeaza la ea acasa, pe 17 dec, intre orele 16-20. Simona locuieste in zona parcului Sebastian din Rahova si are 3 camere. Adresa exacta ne-o va da ea la momentul respectiv. Eu vreau sa vin la Kidex, dar in w-e. Stii cumva daca se pot obtine invitatii de pe site? (n-am apucat sa ma uit)
Pt cadourile cu ocazia petrecerii de la Simona, eu sunt pentru jucarii uni-sex. Apropo de jucarii, am fost in w-e la Cora si Auchan si am ramas IMPRESIONATA de diversitatea mare de jucarii dar si de preturile lor mici! Fetele, se merita sa mergeti si sa cumparati puilor din timp jucarii pt sarbatorile de iarna. La Auchan am fost si cu Matei si cand s-a vazut printre muntii de masinute, efectiv a devenit isteric, nu stia la care sa se uite mai intai. In mare proportie, jucariile sunt de firma si au preturi fff bune. 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, ziceam de cel de la romana, ca este mai mare sala.
Unde se va tine Kidex?
eu am incercat sa sun la ultimul nr pe care il am de la crinuta, mobil din romania, dar este inchis. Nici nu stiu daca mai este ala, pentru ca le-a tot schimbat. Am crezut ca am si fixul, din pacate l-am confundat cu alt numar, nu este al el, ca am sunat.Cu siguranta l-am avut dar cred ca l-am pierdut odata cu schimbarea telefonului, ca si pe cel din saudi-mobil). Dar nici nu stiu daca mama ei ar fi raspuns acolo, daca sta acolo.
Nu mai are nimeni?
adica nu e stilul ei, macar un sms si tot trimitea ceva la cineva...sper sa fie ok.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Rebecca e la faza de "nu". orice o intreb, o chem, etc, imi raspunde "nu".
alearga si prin casa si zice "niuuuuu" Niuuuuuuu"..![]()
a inceput deja faza "nu" si la voi?
ieri am avut prima propozitie ; "x a pecat pa" unde "x" a fost ori Aca, ori tabi, ori nenea, ori tati, le-a luat pe rind.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Patricia, Kidex se tine la Romexpo. Mergi in w-e?
Intr-adevar ciudata linistea dinspre Crinuta... Sper sa fie ok.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
ana maria spune:
Si eu sper sa fie bine Crinuta!! de cand nu a mai scris?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, poate merg intr-o duminica.
ana-maria, cred ca de vreo 10 zile.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Natalia zice si ea nu.Nu,cand nu vrea ceva.De exemplu daca ii zice ta-su vino sa te pup zice nu.Nici pe manuta nu-l lasa sa o pupe,iar zice nu.Si la mancare zice nu,cand nu vrea sa manance.Si la oamenii pe care nu-i cunoste,iar le zice nu.Acum 2 zile cumparam paine si tanti de la tejghea a iesit sa se joace cu ea.A vrut s-o ia in brate,Natalia s-a lasat in jos si a zis nu.Aia nu s-a potolit,a vrut macar s-o pupe pe obraz,a prins-o de mana si Natalia s-a tras din mana ei zicand disperat NUUUUUU pana a cazut in funduletz.Eu am ignorat momentul,jupanul s-a uitat urat la aia(au astia un obicei sa pupe copii,obraji,manutze)am luat fata de jos si i-am zis sa-i zica papa fetei aleia.In cazul asta,in conceptia lor am copil salbatic.Eu zic ca e bine ca nu sta la toata lumea.In Anglia te iau aia la bataie daca incerci sa le atingi copilul,nu mai zic ca daca incerci sa le dai bomboane iar nu o sa-ti fie bine.Si mi se pare normal,la cati ciudati sunt pe lumea asta.
Legat de Crinuta,sunt de acord ca nu sta in felul ei sa nu scrie de atata timp.Dar pe de alta parte,ce i se putea intampla?Cred ca inca mai am eu nr ei de fix din Ro dar vi-l pot da mai tarziu,ca acum n-am telefon,al meu nu mai merge si astept sa vina jupanul sa pun cartela in tel lui.
Lavinia
Natalia
danielai spune:
Si noi am avut un wk-end agitat, pana la urma din amigdalita s-a transformat in rujeola atipica (adica a facut o forma usoara de rujelola, desi era vaccinata). In fine,acuma a trecut.
Simona, multa sanatate lui Vladut!
Ana Maria, multumim pentru impresiile de la teatru.
tomasa spune:
Patricia, la Romexpo va fi. Intra si tu pe www.kidex.ro
Pt. mine e ok la Romana. Atunci cum facem, ramane stabilit asa? Ca nu stiu cat de des mai intru zilele astea.
Liviana, nu, din pacate nu cred ca vor fi invitatii online. Dar la ce-ti trebuie??? Nu ti-am zis ca-s eu acolo permanent? Ma suni. Sau nu vrei sa ma vezi? ![]()

mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
Targul va fi numai de we, tine trei zile, vineri, sambata, duminica.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)