Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Inca ceva voiam sa-ti spun. Lasa-l sa se joace cu ea, nu se intampla nimic, o sa se plictiseasca si o sa-i treaca. Cu cat insisti sa ii interzici o sa faci "jucaria" mai interesanta. E o etapa absolut fireasca si psihologii spun sa nu induci copilului idei de genul "e rusine!", "nu pune mana!", etc. fiindca este o parte a corpului ca oricare alta si trebuie si ea explorata . Mai bine incearca sa-i distragi atentia cu altceva fara sa fii explicit, asta daca te deranjeaza intradevar chestia asta. Desi chiar nu vad de ce te-ar deranja... Iar faptul ca vrea sa te imite iarasi este cat se poate de normal si chiar benefic, macar asa invata mai repede sa faca pipi ca un baietel mare. Ce n-as da eu sa scapam de pampers!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Kris, multumim pt. vestile despre Vladut. Ai fost o dulcica!
Patricia, Ana Maria, deci cand ne intalnim?

Mai stie cineva ceva de Crinuta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
simona, imi pare rau ca sinteti asa bolnaviori! sper sa va facceti bine cit mai curind!!
Kris
Tomasa si fetele, miercuri este bine?? hai sa zicem Pizza Hut ca e cel mai usor pentru toate?? eu nu pot ajunge mai devreme de 17.30, asa ca sa zica cine ajunge cel mai devreme si sa stabilim.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Simona - sa veniti cat mai repede din spital si mai sanatosi, desigur.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

FEtelor, ma gindesc ca daca crinuta a pelcat in germania, nu gasea un internet cafe sa ne dea o veste,ceva??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Simona, multa sanatate lui Vladut!!!!

Tomasa, miercuri ar fi bine sa ne vedem?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Poate e inca in Saudi si nu are nici net si poate ca nici laptopul nu merge,ca tot se plangea ca i-l cam strica Rayan.Nu va mai ganditi la rele.Sunati totusi pe mobilul ei din Ro,poate raspunde cineva.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

E ok fetelor. Miercuri sa fie atunci, ca daca nu luam taurul de cioarne nu ne mai vedem niciodata. Care Pizza Hut, Patri? Cel din Romana? Eu vin la cat vreti ca am program redus, doar sa stiu cu o zi inainte ca sa stabilesc cum fac cu bb.
Hai sa ne mobilizam. Cine mai vine???

Mergi la inceput

Patricia, de acord cu tine ca e ceva in neregula cu Crinuta . Ar fi cazul sa dam cumva de ea...Parca tu spuneai ca ai nr. mamei ei. Nu-i dai un tel? Nu sta in firea ei sa lipseasca atata timp de pe net.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca intre 8-10 decembrie va avea loc Kidex. Eu voi fi permanent la servici in perioada respectiva. Daca veniti mi-ar face placere sa cunosc pe cat mai multe dintre voi, sa stam la o cafea si o tacla, asa ca va rog sa-mi dati un mesaj sau un tel. cele care treceti prin targ si vreti sa schimbam o vorba.

Mergi la inceput