Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

In graba mare: Vladut are pneumonie cu insuficienta respiratorie si sintem internati amindoi la Gomoiu, sper sa scapam de acolo fara alte boli noi

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by catiflo

alex, foarte delicata situatia, al meu nu pune mina decit citeodata cind face baie si ii spun ca pe acolo face pipi. poate incearca sa te atentioneze ca vrea la olitza? incearca sa-i disragi atentia cind se intimpla evenimentul, mult succes...

De lasat nu il las, si pt ca daca si-o scoate afara face pipi peste tot, pe haine, pe covor, si pt ca nu e curat pe maini, cum pune el manutele peste tot (in ce priveste igiena lui am fost mereu foarte strict). Cu chilotel nu cred ca e vreo sansa, pt ca tot are braul ala (elasticul), daca nu merge cu body, fiind dintr-o bucata. Vroiam sa stiu daca e ceva normal, si daca si alti copilasi sunt atat de incantati ca si-au descoperit-o. La noi o fi si instinctul de a imita. Vrea si el sa faca din picoare.
Acum ascultam "Bob Sinclair - Rock the Party (Everybody Dance Now, si e mare ritm la noi in casa.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Simona, venim cu placere, multumesc frumos de invitatie, doar ca marturisesc ca mi-a scapat subiectul si nu prea stiu despre ce este vorba...Din pacate, in ultima vreme n-am mai apucat sa citesc tot ce s-a scris. Organizezi ceva chiar la voi acasa?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona, multa sanatate! Imi pare nespus de rau ca treceti prin asa ceva! Sanatate maxima!

Alex2, imi pare rau ca nu te pot ajuta! Sunt lucruri, probabil, specifice varstei! Succes!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Simona,sa va faceti bine repede.Imi pare rau sa aud ca sunteti asa de bolnaviori.

Alex,eu nu prea ma pricep la baietei.Poate e ceva trecator,asa cum ai zis si tu,o fi bucuros ca a descoperit ce are.

Florina,jupanul meu a fost in Thailanda si lui i-a placut mult.Am promisa o vacanta acolo,dar nu stiu cand se va materializa.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Simona imi pare rau de pneumonie! Sanatate multa.
Sa ne spui cum se simte Vladutz!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

ASTA SEARA AM VORBIT CU SIMONA,
VLADUTZ E MAI BINE! L-AU STABILIZAT. I-AM RECOMANDAT PE CINEVA IN V.GOMOIU, DESI SE SPUNE CA NU E UN SPITAL TOCMAI BUN. CHIAR AM SUNAT ACEA PERSOANA , ASIST SEFA LA PEDIATRIE..SA SE DUCA MAINE DE DIMINEATA LA EI. SPER SA LE FIE MAI BINE..SA FIE TRATATI MAI OMENESTE.

SANATATE TUTUROR!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Foarte frumos din partea ta,Kris.Ma bucur ca Vlad e mai bine.

Bubu tu cum te mai simti,a dat roade antibioticul?

Eu sunt singura fara somn de aici?Ma duc si eu sa citesc,dar in pat nu la foc in salon.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

simona, pupici lui vladutz, sa se faca bine cit mai repede si sa nu aveti parte de experiente neplacute in spital
lavinia, eu nu ma dau in vint dupa thai si imprejurimi, dar azi am vazut poze din vacanta unui coleg in fiji, am murit de invidie si ciuda pt ca din pacate copiii nu sint primiti, e o statiune pt honey moon... las' ca va creste el mare si vom putea pleca fara el.. peste vreo 18-20 de ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Simona, acum am reusit sa citesc din urma. Imi pare tare rau pt. Vladut...sanatate multa! Si putere tie ca-mi imaginez ce greu iti este.
Alex, fii pe pace, e foarte normal cupilu'! Cred ca nu e baietel pe aici care asa nu faca asa. Asta e varsta la care isi descopera corpul si experimenteaza fel de fel de semzatii noi. O sa treaca si faza asta.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput